Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (56)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

Florinela, am cautat, dar nu mai stiu ce voiam sa-ti spun.

Ayla muuuuuuuuuulta snatate si muuuuuuuuuuuulte pt bebite si pt tine.

Ma duc sa vad daca ma lasa bbita sa dorm, ca de cate ori ma intorc de pe o parte pe alta o apuca zvarcoleala.

Maine nu stiu daca am timp sa intru pe forum, asa ca
la toate

ada 30+ Maria - Sophia si ana-gabriela 3ani + 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui danonique

Voi cam cata apa beti ca eu beau minim 2 l pe zi si am mereu senzatia ca mi-e sete?

Eu beau 2-3 de apa (plus alte lichide) in mod normal, dar am trecut printr-o faza "polidipsica", de ajunsesem sa beau pana la 5l apa/zi. Acum am mai redus, din cauza ca ma simt mereu plina, asa ca "fac economie" de spatiu... si la mancare si la apa... beau in inghitituri mici.

Denisa-Madalina 27+ cu Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_tinaus spune:

Neata fetelor!
E gata cu muuulte lapte (si un pic de frisca recunosc dar imi permit...n-am mai pus nici un kg de la sarbatori incoace - nu-s convinsa ca e normal..) .
Legat de bautul apei...daca nu m-ar mustra constiinta recunosc ca n-as bea nici litrul ala (sper ca beau macar atata..n-am masurat in fiecare zi)..imi mai amintesc si eu de sticla din cand in cand, asa ca toata admiratia pt fetele care reusesc sa bea 2-3 litri pe zi.
cu botezul si noi la fel ca multe ne-am gandit sa il facem cat mai restrans...oricum cel mai probabil o sa il facem dupa Paste si o sa chemam numai familia si cativa prieteni...tot ne adunam vreo 30 si asa.
ah...mi-am luat si eu pompa manuala de la chicco..sper sa fie buna de ceva..am vb cu o prietena si mi-a spus ca i-a fost ff folositoare, nu neaparat la inceput dar mai incolo cu iesirile..ca e cam greu sa scoti tzitzi pe oriunde asa ca mi-a spus ca e mult mai usor sa pompeze in sticluta, sticluta la termos si putea sa mearga oriunde. N-a avut probleme nici cu bebe, nu a refuzat sanul, oricum ma gandesc sa nu abuzez f mult de metoda...
Pupiici

Cristina 31+ si Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

No bun, se pare ca fibrinogenemia asta e mare la multe fete. Ma indoiesc ca putem avea toate probleme in ac timp cu infectii sau alte prostii asa ca probabil e ceva de la sarcina. Eu i-am zis sotioruluis a nu se abereze cand m-a vazut cu rezultatul dar el deja se facuse palid si ca sa-l sunama pe medic. Cred ca se si enerva saracul dak il sunam aseara al 10 noaptea.
Ma duc azi la medicul de familie sa-i iau sotiorului concediu medical (dim la 5 eram la urgenta la pantelimon cu el cu febra 39-40 care nu ceda) si intreb si de analize cum sunt si ce e cu fibrinogenemia asta.
Sa aveti grija fetelor ca bantuie o pneumonie interstitiala prin bucuresti si e nasoala. Cred ca are ceva legatura cu un virus sau ceva de genul ca la noi in firma a venit in valuri valuri peste colegi.
Cik multa vitamina C si esti protejat. Va spun dak functioneaza

29+ Damian Codrut Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

neata dragalasele. uite o floricica poate trece senzatia asta naspa cand vedem vremea de afara.
dimineata m-as fi latit nitel mai mult in pat, se auzea ploaia asa frumoooos.... nu-mi venea sa mai dau drumul la perna; dar.... e o alta zi de lucru, si ma tin tare pe metereze.
am inceput sa dorm putin mai..agitat, burtica a crescut destul de mult in ultimele 2 saptamani si e mai greu cu sucitul in pat. saracul sotior azinoapte a cam scheunat ca m-am tinut de el sa ma invart si l-am ciupit saracutul si l-am si zgariat. in rest ma simt la fel de bine, energica si plina de vergeturi pe popou
plici-plici esti pe metereze??? am visat azinoapte ca nasteai si eram toata gramada pe forum sa vedem ce faci. si dupa aia se incurcase situatia si parca nastea pisigri, si nu mai intelegeam nimic. ca pana la urma sa-mi dau seama ca nasteam eu. alambicata treaba

diana 29+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

Multumesc Florinela, Mihaela si Ada pt raspuns! M-am mai linistit! am gasit si legea pe net si scrie ca cele 5 zile libere se pot lua in primele 8 saptamani de dupa nastere. Nu stiu ce am avut ieri ca am fost f stresata si deprimata, am tinut-o numai intr-un plans, asa din nimic..Probabil ca hormonii sunt de vina si teama de ce ma asteapta..nu ma simt pregatita, ma apuca panica! Visez f ciudat si sunt agitata noaptea; am visat ca nascusem un pestisor

Ada, cele 10 zile se dau in plus, nu le includ pe cele 5!

Lysbeth, sa se faca bine sotiorul!

Silvia 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_tinaus spune:

Am uitat sa schimb semnatura...a mai crescut mazarica mea cu o saptamana....
mi se pare mie sau iar merge greu forumul?
nu e nimeni treaz in dimineata asta?

Cristina 32+ si Ana

http://picasaweb.google.com/cristinahiticas/Bebelush#

Mergi la inceput

Asta cu starile de nervozitate sau depresie sunt la ordinea zilei in perioada asta.
Si pe mine ma apucase plansul dim in masina. Grijile plus oboseala cu alergatul pe la spital cu sotiorul dimineata mi-au pus capac.
Si visele cu nascutul de diverse animale, pasari sau pesti sunt si ele normale. Am citit despre asta pe net. In plus dak stati sa va ganditi la basmele po****re cu femei care nasteau pui de catelusi care deveneau copilasi cu parul de aur ce sa mai zic
Mai e putin si trece. Si vine depresia postnatala si sa te tii

29+ Damian Codrut Andrei

Mergi la inceput

Cris eu m-am trezit la 4

29+ Damian Codrut Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

silvia vad ca visam la fel de agitat amandoua. e de la vremea asta nesuferita.
lysbeth pai ai grija de sotior; tine fetita cat mai departe de el, si pe cat posibil si baiatul. multa sanatate.

diana 29+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic

Mergi la inceput