Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (56)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Fetelor, vad ca discutati despre viteza de coagulare, voi ce analize ati facut ???
eu am facut hemoleucograma completa, calciu,fier, colesterol,urina si atat

scrieti-mi va rog ce analize ati mai facut sa le cer si eu, ca vad ca doctorita mea e

V-am

34+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

salutare burtici

novus, eu am fost in seara asta la dr. de fam si mi-a dat asa: HLG, VSH, EX. URINA, VDRL, TEST HIV, GLIEMIE, CATT(???????€) CREATININA, TGP, TGO

A SPUS CA AM MULT LICHID, tensiunea 12/6, in rest toate bune.

florinela, mie mi-a iesit fibrinogenul 8, 3 iar val normale erau 1,8-3,5 g/L

SILVI DRAGA MEA, CELE 5 SAU 3 ZILE DEPINDE cate sunt prinse in CCM , se iau dupa nastere la cateva zile, o sapt, cam asa.
la noi a venit chiar astazi un angajat ca e tatic, nascuse acum vreo 3 zile sotia lui.
se face o cerere si se anexeaza c ertificatul lui bb.
asa tarziu dupa cateva luni, nu e valabil, cel putin noi nu am avut cazuri, ca toti taticii is nerabdatori sa-si ia liberele cand vine bb acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

pisigri, daca nu ar fi durat toata ecografia 3 minute si 32 de secunde (pe ceas ca a inregistrat-o dar nu merg decat 11 secunde din filmulet) poate o lasam in pace; dar am platit 2,5 milioane pentru repet 3min si 32 de secunde- pai e normal sa platesc numele unui doctor? oricum e adevarat ca o sa fac morfologia de trim 3 peste vreo 3-4 saptamani, dar in nici un caz nu ma mai duc la ea, oricat ar insista medicul meu.

niko, pai ce e cu atata scurgere de lichid???? ia mai vezi tu pana maine cum e, poate faci totusi o vizituta la medic, sa nu fie lichid amniotic. tine-ne la curent

diana 29+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Fetelor, multumesc pentru incurajari (Alex si Silvia), asa zic si eu, ca doctorul va sti ce e mai bine pentru mine si pentru mogaldeata, iar de-o fi cezariana, n-o fi sfarsitul lumii.Pisigri, sa stii ca eu sunt cel putin la fel de antisociala ca si tine, nici eu nu am avut colaci rupti deasupra capului, orez sau mai stiu eu ce. Eu nu am avut nici macar voal . De unde ati luat patutul pana la urma? Poate ai spus, si nu retin eu. Patutul de la Sortem l-ai vazut? Si ma intereseaza si de unde ai luat finet dragut, eu am batut magazinele si numai finet banal am gasit, galben, roz sau albastru, si chiar as vrea ceva deosebit. Millie, sa stii ca nici eu nu am habar cand sughite bebe...Dyana, felicitari pentru bebelache. Presimt ca o sa fie cuminte, deja a facut totul ca la carte (s-a asezat bine si nici nu s-a-ncurcat in cordonul ombilical). Ionica, wow, ai simtit operatia??? Stii ca e un film, "Sub anestezie" se numeste...e interesant, zice ca un anumit procent de oameni aflati sub operatie simt tot ce li se intampla, adica nu se pot misca pentru ca-s anesteziati, insa simt taieturile si durerea. Tu ai simtit si altceva in afar de umblaturile in burtica? Ai avut anestezie totala?Danonique, eu nu beau foarte multa apa, dar cu siguranta beau mai mult decat inainte. Undeva la 1 litru pe zi, poate 1,5l. Cel mai mult beau noaptea, ma trezesc de vreo 4 ori pe noapte pentru pp si apa.Fetelor, revin cu rugamintea de a-mi transmite si mie numarul de telefon al lui Silvi8, daca il are cineva. Multumesc Ana-Maria 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Infiorator cum a mers forumul azi! Abia acum spre seara am reusit sa intru. Nici acum nu merge nu stiu cat de grozav ca ma plictisesc aici langa calculator pana misca ceva...
Am apucat sa citesc un pic in urma. Nikoleta, eu zic sa nu mai stai mult cu pierderea asta de lichid. Doamne-fereste, sa nu fie ceva cu membranele. Mai bine mergi la medic cat mai urgent, nu mai astepta pana vineri! Sper sa fie doar o alarma falsa.

Maya 32+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

cum reusiti sa beti atita apa pe zi?? eu ma CHINUI si abia pot sa beau un litru...

if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/

Pisigri si eu beau cate 3 litri sigur pe zi. Si noaptea ma trezesc sa beau apa. Pur si simplu simt ca mi-e sete aproape tot timpul. Si apoi ma plimb la baie... Mi-e pofta pe apa minerala dar imi face un acid... Asa ca ma multumesc cu apa plata.

Maya 32+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Eu inca insist, JOANNA, pe unde umbli?????

33+

Eu am sunat-o da are telefonul inchis...poate ca-i ora tarzie..da i-am lasat mesaj. Daca reusesc maine sa vb cu ea va anunt

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

salutare burtici

novus, eu am fost in seara asta la dr. de fam si mi-a dat asa: HLG, VSH, EX. URINA, VDRL, TEST HIV, GLIEMIE, CATT(???????€) CREATININA, TGP, TGO

A SPUS CA AM MULT LICHID, tensiunea 12/6, in rest toate bune.

florinela, mie mi-a iesit fibrinogenul 8, 3 iar val normale erau 1,8-3,5 g/L

SILVI DRAGA MEA, CELE 5 SAU 3 ZILE DEPINDE cate sunt prinse in CCM , se iau dupa nastere la cateva zile, o sapt, cam asa.
la noi a venit chiar astazi un angajat ca e tatic, nascuse acum vreo 3 zile sotia lui.
se face o cerere si se anexeaza c ertificatul lui bb.
asa tarziu dupa cateva luni, nu e valabil, cel putin noi nu am avut cazuri, ca toti taticii is nerabdatori sa-si ia liberele cand vine bb acasa.

Mihaela, vad ca la tine sunt masuratorole in : grame/litru; la mine sunt calculate in miligrame/decalitru, si am val. fibrinogen= 689 (normal:200 - 400), eu zic ca este mare la mine, am rabdare pana maine la 14.00 cand ajung la ginecolog (medicul de familie nu s-a alarmat deloc).
Tot la COAGULARE, la mine in analize scrie: Timp Quick= 10,10 s (normal: 10,4 - 12,6)
Tie ce ti-a zis medicul?..ti-a dat ceva?
Tot ce stiu despre acest FIBRINOGEN, este de pe google. Unde scrie ca are val marite in caz de sarcina, estrogen crescut in sange, sau infectie. Ma gandesc sa nu fie de la estrogeni, eu am facut tratament hormonal de copil?!
Dumnezeu stie...of sper sa nu am probleme eu si copilul (deabea scapasem de teama previa si tensiunea care era usor oscilanta - de la stres griji).
Floric multumesc de raspuns, sa vedem in ce masura va alege medicul cezariana sau naturala (nu creste tensiunea de la efort?)
Silvia, certificatul ti-l da imediat, altfel nu te poti externa (asa stiam eu), oricum sotul poate uza zilele de ZLP..intr-un anumit termen...o luna sau mai mult, linisteste-te!
Intreba una din fete ce analize de Trim III s-au facut, eu am avut asa:Ioni, Homeoleucograma completa, Coagulare, Biochimie, Urocultura + Antibiograma

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

se pare k si-a revenit forumul
in legatura cu lichidul,nu cred k ar putea fii lichid amniotic,caci am problemutza de acest gen de mult timp,credk o luna si...dar faza urata e ca azi a fost chiar jenanta...iar eu am obosit sa ma duc sa imi schimb hainutzele la fiecare ora...secretia "curgatoare" era prezenta si la ultimul control si dr a zis k e ok,kla analize nu a iesit nici o infectie...dar sunt analizele si controlul facute la dr cea veche...vad cum se prezinta pana maine dim si dk ma trimite iar la schimbat chilotzei,la prima ora sunt la Filantropia,la camera de garda...
la burticoase

Nikoleta 20 35+Mario Andrei

poze la albumul DC

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

In sfarsit am reusit sa citesc din urma, ca a fost groaznic forumul azi.
Ca atare m-am apucat de ordine si curatenie in bucatarie. Spre ziua ma apuc de sortat hainele de la Gabi. Am scos tot ce aveam si cred ca nu o sa cumpar nimic (avand in vedere ca mai si primesc): am 2 salopete subtiri, 2 medii, 3 mai grosute, 3 pantalonasi, pieptarase (bluzite care se petrec), caciulite, botosei, 3-4 perechi de manusi, port-bebe (pt iesirea din spital, dar soacra mea vrea lucruri noi pt iesire, asa ca nu are decat sa imi cumpere).
Gina merci pt remarca referitor la numele propus de fiicamea.
De botez chiar aseara am vorbit cu nasii: ori in mai ori in iunie, trebuie doar sa ii anuntam ca la inceputul lui iunie vor sa plece in concediu.
Referitor la cncediul tatalui, cred ca se acorda cf. cererii, si poate anunta ca aduce certificatul dupa ce il obtine. In legatura cu cursurile de puericultura, eu stiam ca se iau in total 10 zile, inclusiv cele pt nastere,nu suplimentar 10 zile.
Nikoleta, si eu cred ca ar trebui sa mergi la un doctor. Nu cred ca am mai auzit pe vreo fata sa pateasca ca tine.
Florinela, vroiam sa-ti raspund ceva legat de o data, dar am uitat. Poate revin.

ada 30+ Maria - Sophia si ana-gabriela 3ani + 11 luni

Mergi la inceput