Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (56)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

fetelor..scrisesem si eu acum cateva zle cand au venit analizele a fibrinogenu marit..468..la minepe foaia de analize zice ca este noral pana in 350..ink n aajuns a dr..joi abia..dar ziceti e grav?
cred k a sa o sun in seara asta sa ii zic..poate mi zice ceva de aspenter..am vazut k voua astava recomandat dr..
va tin la curent!

Cristina cu bebe mic 32+

nasterea in apa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

NOVUS FLORIC .Chiar vroiam sa va intreb si cat de des mergeti la baie ptr ca si eu merg foarte des.De fapt sunt singurele drumuri pe care le fac ca in rest trebuie sa stau in pat.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 30+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Leeloo, am aceeasi problema, numai ca la mine valorile normale de pe foaie de analize sunt intre 200 si 400 iar la mine a iesit 574
Dak are cineva idee ce ar insemna treaba asta....

29+ Damian Codrut Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

cu mentiunea ca NU MA PRICEP, intreb si eu: daca asa multe aveti valoarea asta a fibrinogenului crescuta, oare asta nu poate fi fiziologica, un fel de pregatire a organismului pt hemoragia de la nastere, pe care incearca sa o controleze si sa o limiteze?
este doar o ipoteza....dar ma uitam ca si leucocitele apar crescute in sarcina, si nimeni nu ia in seama valoarea lor atita timp cit e moderat crescuta si nu e asociata cu nici o alta modificare...

if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

nici eu nu ma pricep, si am vazut ca multe au valoarea asta marita. Totusi, e cu aproape 200 mai mare decat limita maxima, adik cu 50% Asta mi se pare un picutz cam multisor....

29+ Damian Codrut Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Si eu beau apa detul de multa, cateodata ajung si la 4 l/zi problema este ca eu beau doar minerala (Borsec)sper ca e ok, nu???

34+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

asa beau si eu. si tot minerala. uneori ma chinui sa bag plata. dar te-as sfatui sa schimbi marfa (preferabil dorna) pt ca borsec are concentratia de saruri mai mare si favorizeaza calculii renali.

Maria 35+ Casandra-Maria

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

IONICAMa bucur sa vad ca sunteti asa de hotarati pt. 3 bebei. Noi initial am zis ca ne oprim la 2 dar dupa dezbateri si discutii pe tema asta am ajuns la concluzia ca ne mai dorim inca unul. Si uite-ma.....mai am putin si.....

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Codrin - 29+
Poze la albumul dc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

buna seara fete

ce bine ca merge forumul. azi efectiv nu a fost functional.

shasa - imi pare rau ca v-am dat emotzii. dar stai linishtita ca daca ma apuca o pun pe sora-mea sa va anuntze imedit.
plus ca am notat vreo 3-4 numerele de telefon. lasa sa nashtem noi la tremen si daca nu ne vedem la elias ne vedem in parc

mababei - e normal sa se inchida la culoare zona unde a fost taietura, si la mine are o culoare...yak...maroniu spre negru, dar
se deschide dupa nashtere. usturimi nu am avut dar de vreo 5 ori pana acum am avut nishte dureri groaznice exact acolo, credeam ca se
rupe operatie.

ionica - si eu sunt posesoare de endo sper ca sarcina sa functioneze ca un tratament si sa reushim sa mai facem un bb(pe shasa nu cred ca o mai prindem noi).

danonique - eu sar de 3l/zi. am zile in care beau din obligatie altele in care nu ash mai lua sticla de la gura.

nikoleta - sigur e leucoree? parca e cam mult ce zici tu acolo. nu vreau sa te sperii dar sigur nu e lichid?

31+
poze

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui danonique

NOVUS FLORIC .Chiar vroiam sa va intreb si cat de des mergeti la baie ptr ca si eu merg foarte des.De fapt sunt singurele drumuri pe care le fac ca in rest trebuie sa stau in pat.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 30+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Pe cat beau de rapid ,asa o si elimin !! am autostrada pana la baie

34+ cu Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Maria_K

Citat:
citat din mesajul lui novus

Si eu beau apa detul de multa, cateodata ajung si la 4 l/zi problema este ca eu beau doar minerala (Borsec)sper ca e ok, nu???

34+ cu Alexandra

asa beau si eu. si tot minerala. uneori ma chinui sa bag plata. dar te-as sfatui sa schimbi marfa (preferabil dorna) pt ca borsec are concentratia de saruri mai mare si favorizeaza calculii renali.

Maria 35+ Casandra-Maria

vine bb!

Pozele noastre

Maria_k, si eu m-am gandit sa ma reorientez, tot inspre minerala, plata nu pot bea, mai bine nu beau deloc, pe vremuri beam sifon pana a aparut economia de piata !!
Oare cand/daca alaptam e ok sa bem minerala ???
Tu cum esti ??? mai un pic

34+ cu Alexandra

Mergi la inceput