Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (56)
Raspunsuri - Pagina 10
lysbeth spune:
florinela, pulsul cam tot intre 100 si 120 il am si eu. Cred ca e ceva normal in sarcina. cel putin eu asa sper:D
M-am uitat pe tensiometru: tensiunea nu tre sa depaseasca 14 di cealalta mica sa nu fie peste 8
Nush cat de corecta e scala asta dar ma rog...
Eu zic sa urmarim dar sa nu ne stresam
Tensiune faci si de la stres, nervi si agitatie
29+ Damian Codrut Andrei
PetraTudor spune:
Ionica ,
Si bebele meu sughite, des, de cateva ori pe zi, in reprize mai lungi sau mai scurte. Sotul meu intreaba: "oare e bine?" ... eu ma mangai pe burtica atunci, ca sa il linistesc, mie nu imi place cand sughit si ma gandesc ca poate si lui ii displace
Dar nu este nimic grav ca sughite.
si ne bucuram ca ne-ai scris, tin minte ca te-ai suparat la un moment dat pentru ca nu iti raspundeam... (sper ca nu ma inseala memoria )
32+ cu
Nikoleta20 spune:
fetelor cred k nici in clasa I nu am stat 45 min sa citesc 3 pag de forummerge netul k naiba...
sasha...vad k acele contractii s-au potolit,adica de pe la ora 4 dimineata au incetat,si am dormit pana pe la 10,iar de la 10 pana acum ,nu a mai aparut nici macar una...
ce e mai rau,este ca am o stare ingrozitoare de greata,imi vine sa vars si dupa ce beau apa...dar e ok...in sensul k doar imi vine,si mai am o pb cu sangele din nas care curge k argesul...vb lui tati,cred k incep sa ma tai pe maini k emo...ca poate am prea mult sange...nush daca avem voie sa donam acum k il simt cum bolboroseste prin vene...
florinela,in Teleorman e nascut tatal meu,ce dor imi e de zona aceea,nu am mai fost de acum 2 ani,dar si maine m-as duce daca as putea...acum au si parintii casa acolo,poate pe la vara il iau pe bb si il duc o tura la tara,sa vada si el ce frumos e...si poate ne intalnim...tata statea intr-un sat "Calmatuiu de Jos",acu nush pe unde stai tu...
in leg cu produsele douceour,tie cum ti se par?am vazut ca sunt destul de ieftine pe site,si nu eram chiar convinsa de calitatea lor...dar vad k tu ai tot arsenalul de la ei...asadar...mi-am furat-o...si vroiam si eu carut cu landou ca al tau...
Nikoleta 20 35+Mario Andrei
poze la albumul DC
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1
Nikoleta20 spune:
fetelor...ce avem noi cu numele Andrei?cred k sunt vre-o 16-17 Andrei ce sunt asteptati sa apara la odiseea aceasta...ii facem pe toti frati de numesi nici macar nu nastem in nov...
cred k absentez putin,k simt un fluturas prin burtica,care cred k cere papa,ma duc pana la magazine sa vad ce fructe gasesc k parca as manca mar cu biscuiti sau banane cu biscuiti
am fugeat k si asa la cum mere netul...nush...la voi mere bine k am vazut k mai erau cateva burticoase care se planggeau...dar deh...asa suntem noi,mai plangacioase...
Nikoleta 20 35+Mario Andrei
poze la albumul DC
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1
danonique spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionica Buna dimineata . La voi este la fel ca la noi? adica bebe sughite frecvent?,parca la primul bebe nu am simtit asa de mult. Am inceput si eu in sfarsit sa cumpar cate ceva pentru bebelina noastra pe care o vom numi Sarah. Va urez sarcina usoara in continuare, va urmaresc cu drag de la mamici in germania. O zi buna Sophia 2ani 06.09.06 +31 http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy |
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 30+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
Leeloo21 spune:
fetelor..salutare! eu vorbesc acum cu Ayla pe ym..saracuta ii este foarte greu..abia asteapta sa nasca(prin cezariana)..am sa incerc sa va tin incontinuare la curent cu tot ce i se mai intamla..i-am dat numarul meu de telefon..este posibil poate sama anunte dupa ce se intampla minunea..sper a toate sa fiti deacord sa ne rugam pt binele si sanatatea ei si a fetitelor ei!
Gessy hai caincerc sa dau de tinepe toate forumurile..am citit ca ai fost la eco..unde ai facut-o? cu dr Ionel la eva/..cum a fost?
abia astept joi sa a duc la eco...sntemextrem denerabdatori!!! si vrem sa venim cu vesti foarte bune..k bebe e intors si ca ot nastefara problemein apa!
si va tin la curent!
Cristina cu bebe mic 32+
nasterea in apa
Leeloo21 spune:
niko multumesc ca mi-ai raspuns legat denume..si eu am ctit pe arite...k mege netul greu si na...nu e imp de perdut..
andrei ne placea si nua foarte mult..insa pe fratele meu il chemaaasa si ne-am fi incurcat..incercam sa punemun nume care sa nu concida cu un altul din familiile noastra sau cunoscuti..si Adran cred ca ramene
Cristina cu bebe mic 32+
nasterea in apa
Leeloo21 spune:
si lanoi bebe sughite frecvent..o data sau de doua ori pe zi..am inteles canu este nicio problema..obsev acum de 2 3 zile ca face niste miscari care macamdor..probabil atinge anumte organe.. in rincipal in parteadreapta sus..deasupra buriculuidar mai la dreapta..unde este ficatulam intelestot de la voi?..si mai face unele rotatii in partea stanga jos easupra piciorului..cam pe acolo..voi simtit astfel de dureri/..ele nu snt mari insa daca te iaurin sufrprindere..te mai chircesti asa 2 3 secunde cat dureaza miscarea lui..
Cristina cu bebe mic 32+
nasterea in apa
silvia4 spune:
Multumesc Florinela! Sunt asa plina de nervi! Sotul intreba 2 colegi si zisera ca se pot lua numai din ziua naserii..Il rugai s aintrebe la resurse umane si in loc sa intrebe ce trebuia, intreba altceva..
Mai cautai pe net dar nu gasii nimic concret. Ma enerveaza incertitudinea asta..Offf, cred ca sunt prea stresata, trebuie sa incerc sa ma calmez!!!
Silvia 31+
pisigri spune:
silvia4,
ia si tu o "atentie" si du-te la dr de familie. iti poate da un atestat ca sotul ar fi facut cursuri de puericultura, caz in care se mai dau 10 zile libere. si asa, nu mai conteaza asa detare de cind incep acelea 5. oricum, cred ca incep dupa certif de nastere, pt ca trebuie sa duca o dovadala job ca intr-adevar e tatic
if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/