Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (56)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

Multumesc Pisigri! O sa ne ducem la doctorita de familie sa obtinem un atestat de puericultura! sper sa vrea sa ne elibereze! Certificatul de nastere se scoate la cateva zile dupa nastere, nu?

Silvia 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Cred ca am avut o perioada foarte grea la inceputul sarcinii,am avut noseea 3 luni si fara medicamente nu asi fi reusit sa tin sarcina.

Acum sunt mai toleranta si mai intelegatoare cu voi,ai o memorie formidabila ,avand in vedere ca hormonii isi cam fac de cap,e de felicitat:
pupici

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor

Ionica ,

Si bebele meu sughite, des, de cateva ori pe zi, in reprize mai lungi sau mai scurte. Sotul meu intreaba: "oare e bine?" ... eu ma mangai pe burtica atunci, ca sa il linistesc, mie nu imi place cand sughit si ma gandesc ca poate si lui ii displace

Dar nu este nimic grav ca sughite.

si ne bucuram ca ne-ai scris, tin minte ca te-ai suparat la un moment dat pentru ca nu iti raspundeam... (sper ca nu ma inseala memoria )

32+ cu

Sophia 2ani 06.09.06
+31
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Ionica, bine ai revenit printre noi !!!! super numele ales !!!

Fetelor, vad ca vorbiti de contractii dar eu tot nu sunt lamurita cum sunt , poate am si eu dar nu imi dau seama
De sughitat m-am prins eu cand se intampla, dar cu contractiile nu ma prind ...

34+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Buna fetelor!

Ionica, cezariana ai facut-o in Romania?

Fetelor, mai are cineva usturimi in zona ombilicala? La mine vad ca s-a si invinetit si nu stiu daca sa ma agit sau nu? Am o operatie laparascopica facuta cu o incizie in ombilic si ma gandesc ca asta o fi cauza dar ma ustura de la o zi la alta mai rau!

mihaela

32+
Fii alaturi de noi si in saptamanile ramase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

da, cred ca dureaza o zi doua pina se elibereaza certificatul de nastere...nimic nu merge asa de repede la noi in tara

ma impusc cit de prost merge forumul azi. ar fi frumos sa ne explice si noua cineva de ce...asa, intr-un topic la generale...ca de dimineata abia se tiriie, si nu e conexiunea la net de vina, ca alte site-ui merg bine-merci

if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

fetelor legat de cursurilede puericultura..a facut cineva/ stie cineva unde se tin sau un nr de cntact.un site ceva unde pot gasii mai multe informatii/..asta pot gasii si eu pe net..insa sper sa obtinde a voi ceva mai sigur..poate ai incercat voi pe pieea voatra cea..va rog sa ne ajutati..k noi sntem ici si avem nevoie de ceva instractaj de specialitate...desii spera sa vina totul de la sine..dar na..e mai bine sai ai acolo si niste cunostinte de specialitate..

Cristina cu bebe mic 32+

nasterea in apa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

salut dragalasele
am incercat sa scriu ceva dimineata, dar la cum mergea forumul...... nici nu m-am mai stresat.
noi am fost la eco azi si am venit putin spus plina de nervi. am facut eco la dr chitescu si fara exagerare, m-a tinut 5 minute; mi-a masurat doar circumferinta cap, abdomen, femur si 2 IR-uri. nici macar nu s-a uitat daca are 2 maini, 2 picioare sau ochisori. eu v-am mai povestit ca aveam un alt ecografist, pe dr Parviz (o duclecata de om), dar ginecologul meu a vrut neaparat sa merg si la chitescu, deci m-am dus; ee, acuma sa-i dau eu cu ecografia in cap, sa-i arat diferenta; si pe deasupra, cred ca a fost foarte deranjata ca nu am facut morfologia la ea, de aici cred ca s-a tras tot, ca eu ii ziceam sa-mi inregistreze ecografia, si ea o tinea una si buna ca oricum nu se vede nimic, ca ce era de vazut s-a vazut la morfologie, acuma e prea mare copilul sa se mai vada ceva( drept urmare CD-ul nu se deschide, nu ca s-ar fi vazut ceva). oooooooooooooooooofffffffffff cati nervi aaaaaammmmm.
oricum, macar bebe sta bine, e in prezentatie craniana, nu are circulara de cordon, si are ~1.600kg, sa-l pupe mama pe el de grasunel. nu-i asa ca am un maimutoi mare????? sunt foarte mandra de el

diana 29+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Cezariana am facut-o in costa rica intr-un spital Nord American.
A fost totul ok,numai ca din cauza ca am retinut lichide foarte tare,PDA nu si-a facut cum trebuie efectul si am simtit cand ma taiau si-mi umblau prin abdomen.
Acum ,sper din suflet sa pot sa-mi nasc bebelina,sa o simt,sa o pot tine in brate imediat dupa ce o nasc.

Si eu acea incizie sub buric de la o laparoscopie dar nu s-a invinetit de la sarcini,daca doare tare s-ar putea sa ai vre-un nod in interior,vorbeste cu doctorul tau.

Citat:
citat din mesajul lui mababei

Buna fetelor!

Ionica, cezariana ai facut-o in Romania?

Fetelor, mai are cineva usturimi in zona ombilicala? La mine vad ca s-a si invinetit si nu stiu daca sa ma agit sau nu? Am o operatie laparascopica facuta cu o incizie in ombilic si ma gandesc ca asta o fi cauza dar ma ustura de la o zi la alta mai rau!

mihaela

32+

Sophia 2ani 06.09.06
+31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionica

Cezariana am facut-o in costa rica intr-un spital Nord American.
A fost totul ok,numai ca din cauza ca am retinut lichide foarte tare,PDA nu si-a facut cum trebuie efectul si am simtit cand ma taiau si-mi umblau prin abdomen.
Acum ,sper din suflet sa pot sa-mi nasc bebelina,sa o simt,sa o pot tine in brate imediat dupa ce o nasc.

Si eu acea incizie sub buric de la o laparoscopie dar nu s-a invinetit de la sarcini,daca doare tare s-ar putea sa ai vre-un nod in interior,vorbeste cu doctorul tau.

Sophia 2ani 06.09.06
+31

Ionica bun revenit...la prima sarcina daca aveam fata vroiam sa-i punem numele Sarah
Cat despre sughit... nu stiu daca sughite

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2-80% EDY

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Novus, am citit ca e posibil ca unele gravidutze sa nu perceapa aceste contractii. Nici eu nu le percep dar stiind ca e normal si asa, nu-mi fac griji!

Uite www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/sarcina-32-saptamani.html" target="_blank">aici.

mihaela

32+

Mergi la inceput