Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

buna fetelor

aseara am fost iar la ecograf , si cred ca mai am un pic si ajung la nebuni.
sacul embrionar se vede are 1.73cm , dar nu se vede embrionul.
acum 10 zile cand am fcut ultimul ecograf sacul avea 8mm si medicul mi-a zis ca are 6 saptamni si ceva , acum are 1.73cm si tot sase saptamni are , nu mai inteleg absolut nimic
de la ultimul cm ar fi 8saptamni si 6 zile de la inseminare ar fi 6 saptamni si 4 zile , sunt total bulversata.

la voi la cate saptamni s-a vazut embrionul ?
ce dimensiuni avea sacul la 6 saptamni ?

la toate

Neata burticilor, nu stiu cum merge netul la voi, dar la mine abia se taraie azi.

ramyy, e normal sa te simti bulversata, dar nu dispera ; ti-a spus doctorul ca e ceva suspect? Din cate stiu eu, fiecare embrion evolueaza in ritmul lui si ramane in urma sau o ia inaintea chartului in diferite etape ale existentei lui. Si ceea ce afli cand mergi la eco mai depinde si de competenta medicului, de performanta aparatului si de momentul ales. Ce ti-a spus doctorul ca urmeaza? Te-a mai chemat peste o saptamana sau cum?

Panda, fudula mamica a domnitei www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si cu DPN 23.09.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Am nevoie de un sfat. Am fost azi la Medicover (am abonament facut de firma acolo)si am cerut sa-mi fac analizele recomandate de doctora mea de la Bucur. Ideea e ca Medicover-ul nu face analiza la LISTERIA. Zilele ce vin merg sa donez pt analize ceva sange si urina...si as vrea sa inchei cu toate pt aceasta etapa de sarcina.
Imi puteti spune unde se poate face analiza asta ? Voua nu v-a recomandat-o medicul? Stiti cumva si cam cat costa?

Va pup si bun venit noilor burtici!

Dana 6+

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

buna,

la care medicover ai fost? eu mi-am facut toate analizele de sarcina (in 2007), inclusiv listeria, la medicover victoriei. si stiu pe cineva care si le-a facut recent acolo, inclusiv listeria.

o zi buna!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nnicoro spune:

pt Alesicoo:eu am luat pt raceala oscilococinum (jumatate de tub la 6 ore),coryzalia 4-5/zi,1gram de vitamina C efervescenta(cu echinaceea si macerat glicerinic de coacaz,dar astea nu prea sunt recomandate in sarcina) si mi-a trecut f rapid.Acum in functie de simptome si gravitate poti sa iei si alte homeopate la recomandarea medicului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Neatza burtici!

gata am fost, am vazut punctuletul si licarirea lui, deci avem inimioara.
Treaba este ca e mai mic decat iese din calcule, cu vreo saptamana, dar se poate explica intrucat eu nu am avut niciodata un ciclu regulat si exista probabilitatea sa fi ovulat mai tarziu...asa ca ne vedem peste 10 zile, si mi-a zis sa mai astept cu analizele...asta m-a cam plostit, dar stie el ce stie.
rammy- capul sus, nu stresa ca ii faci rau la bebik. iti tinem pumnii stransi.Cand ti-a zis sa revii la eco?
monica- eu credeam ca faci si eco ca sa vedem daca sunt sau nu gemeni

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 7+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui miha74

Neatza burtici!

gata am fost, am vazut punctuletul si licarirea lui, deci avem inimioara.
Treaba este ca e mai mic decat iese din calcule, cu vreo saptamana, dar se poate explica intrucat eu nu am avut niciodata un ciclu regulat si exista probabilitatea sa fi ovulat mai tarziu...asa ca ne vedem peste 10 zile, si mi-a zis sa mai astept cu analizele...asta m-a cam plostit, dar stie el ce stie.

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 7+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

FELICITARI! pt samburelul din burtica si pt inimioara care bate.

ALBUM

Primul incisiv central de sus - 18.01.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + IUSTIN sau IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coras spune:

fetelor sunt cam ...bosumflata, am fost la dr aseara, nu imi place deloc femeia asta ursuza si mocicosaeu m-am dus sa imi faca un consult pe masa sa imi spuna de col si uter dar ea nu ca sa faca ecograf, ma uit la aparat mama o vechitura, se uita pe sus cica..nu vad nimic, pai normal, raspund sunt in 4 sapt, atunci va bag sonda vaginala se uita la ovare..cica nu vede corp galben, se uita la uter cica am endometrul de 12 mm si ceva lichid acumulat si ca am retroversa uterina nu poate vedea sacul embrionar ma ia cu calduri, pt ca nu eram pregatita de eco asa devreme, ma rog, dupa calculele ei m-a chemat vineri ca sai fi in 4 sapt si 5 zile si atunci sigur se vede. Am fost la marie stops la dr. Sosievici nu am nici o impresie nu mi-a spus nici macar ca nu stie dc e bb i-am aratat analiza de hcg si nu a zis nimic, oricum acolo nu mai calc, e o clinica specializata in avorturi
ps. vineri m-a chemat la bucur, sa ma astepte...ca ma duc

in asteptarea unei petite blonde cu ochii albastri!!! Sofia hai la mama in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

miha, felicitari pentru samburel ma bucur ca ati vazut licarirea

Nu, dimineata la fundeni si teoretic la eco ieri sau azi. Insa sunt f trista pentru ca doctora nu stiu ce e cu ea. A plecat joi la Londra si trebuia sa vina duminica. Dar nu mai rasp la telefon Ea niciodata nu a facut asta. Daca nu putea raspunde atunci suna inapoi imediat ce putea vorbi... nu stiu ce o fi cu ea... deja nu mai rezist, vreau si eu sa vad samburelul, sa vad ca e acolo, sa ma linistesc... as vrea sa ma duc altundeva dar nu stiu unde ca nu vreau sa merg la un dr asa la intamplare....
Voi ce ma sfatuiti sa fac?

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
6+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

Salut! Ma adauga si pe mine cineva pe lista de gravidutze? DN 31 05 1981, UM 22.12.2008, DPN 28.09.2009.
Multumesc frumos!

THEA22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Offf...tare rau imi pare. Sincer ma cam asteptam. Eu am fost o singura data la ea si nu mi-a placut deloc, desi am auzit cam multe persoane care o considera un bun ecografist.
Bine ca s-a intamplat asa de la inceput pentru ca ai timp sa-ti gasesti un doctor bun. O sa fie totul bine o sa vezi

Citat:
citat din mesajul lui coras

fetelor sunt cam ...bosumflata, am fost la dr aseara, nu imi place deloc femeia asta ursuza si mocicosaeu m-am dus sa imi faca un consult pe masa sa imi spuna de col si uter dar ea nu ca sa faca ecograf, ma uit la aparat mama o vechitura, se uita pe sus cica..nu vad nimic, pai normal, raspund sunt in 4 sapt, atunci va bag sonda vaginala se uita la ovare..cica nu vede corp galben, se uita la uter cica am endometrul de 12 mm si ceva lichid acumulat si ca am retroversa uterina nu poate vedea sacul embrionar ma ia cu calduri, pt ca nu eram pregatita de eco asa devreme, ma rog, dupa calculele ei m-a chemat vineri ca sai fi in 4 sapt si 5 zile si atunci sigur se vede. Am fost la marie stops la dr. Sosievici nu am nici o impresie nu mi-a spus nici macar ca nu stie dc e bb i-am aratat analiza de hcg si nu a zis nimic, oricum acolo nu mai calc, e o clinica specializata in avorturi
ps. vineri m-a chemat la bucur, sa ma astepte...ca ma duc

in asteptarea unei petite blonde cu ochii albastri!!! Sofia hai la mama in burtica!

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui THEA22

Salut! Ma adauga si pe mine cineva pe lista de gravidutze? DN 31 05 1981, UM 22.12.2008, DPN 28.09.2009.
Multumesc frumos!

THEA22

Bine ai venit , sa ai sarcina usoara. Te adaug eu pe lista.

ALBUM

Primul incisiv central de sus - 18.01.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + IUSTIN sau IUSTINA

Mergi la inceput