Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (6)
Raspunsuri - Pagina 8
nnicoro spune:
La cat de active sunteti si cat de greu imi apar mie mesajele cred ca nu o sa mai apuc in veci sa primesc raspunsuri.Eu am baut albastru de metil inainte sa aflu ca sunt insarcinata,in disperare de cauza pt ca nu-mi mai trecea nenorocirea de cistita.De fapt mai mult ca sigur o am de la sarcina,pt ca s-a instalat imediat dupa ce s-a prins bebica.Am inceput sa iau acum homeopate(vara-mea e medic homeopat)si sper sa-mi treaca.Le-as fi luat de la inceput dar am fost plecata din tara si nu m-am gandit ca nu o sa-mi mai treaca.Va pup pe toate si bebicii cei mai fericiti,asa ca si burticile noastre sa avem:)
lisa79 spune:
MIMIKA, ce imi vad ochii,gemeni.felicitari mamico! vezi ca iti Doamne Doamne de 2X mai mult. sa ai o sarcina cat se poate de usoara,oricum vom fi cu ochii pe tine
va urez la toate o sarcina usoara si numai bucurii sa va aduca aceasta perioada
40S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 0 sapt ,asteptam sa te cunoastem Ana Teodora
nnicoro spune:
Desi mi-am mai trecut undeva datele si le-am trimis si pe mail,le mai scriu o data:
DN 2.01.1978
UM 22.12.2008
DPN 29.09.2009
am incercat sa le trimit si pm la monica_d(scuze ca nu mai stiu exact acum tot numele,mai bine nu-l mai scriu decat sa-l gresesc) dar nu am reusit.
Alinut73 spune:
Buna feletor sper sa-mi apara si mie datele in listuta:
DN 18.06.1973
UM 23.12.2008
DPN 29.09.2009
Somn usor.
Ioanact spune:
Buna burtici.
Poftiti la o , un ceai cald, ce doriti..
nnicoro, Alinut73 bine ati venit , sarcini usoare, veti fi trecute pe lista, acum va adaug.
alessicoo ma bucur ca ai reusit sa adaugi emoticon la semnatura.
ALBUM
Primul incisiv central de sus - 18.01.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + IUSTIN sau IUSTINA
aleesicoo spune:
da ms ioana cu ajutorul tau....fetelor in caz k ma incearca vreo raceala ce pot sa i-au pana ajund la dr.?
5+
ramyy spune:
buna fetelor
aseara am fost iar la ecograf , si cred ca mai am un pic si ajung la nebuni.
sacul embrionar se vede are 1.73cm , dar nu se vede embrionul.
acum 10 zile cand am fcut ultimul ecograf sacul avea 8mm si medicul mi-a zis ca are 6 saptamni si ceva , acum are 1.73cm si tot sase saptamni are , nu mai inteleg absolut nimic
de la ultimul cm ar fi 8saptamni si 6 zile de la inseminare ar fi 6 saptamni si 4 zile , sunt total bulversata.
la voi la cate saptamni s-a vazut embrionul ?
ce dimensiuni avea sacul la 6 saptamni ?
la toate
monica_dicut spune:
Neatza burtici.
Eu am fost azi dimineata la Fundeni pentru analize. Si am stat acolo pe holuri de la 7 jumate pana la 10 fara ceva cand mi-a luat sange Sa nu va mai spun ca mi-am uitat dosarul acasa si nu stia ce analize sa imi faca pt ca nu imi stia istoricul. Drept pentru care mi-a facut doar hemoleucograma si factorii de coagulare si revin maine cu dosaroiu sa vedem ce mai facem Asa ca o iau de la capat.
mimika, daca mai se poate in programul ala pe mine m-ar tenta pentru ca eu am ceva proobelem cu tensiunea si cu inima ca mi-o ia la trap... si ar fi super dc m-ar putea avea sub observatie... tot la CC Iliescu acolo ma duc si eu dar la et 2 la hematologie. La CC Iliescu acolo a lucrat cumnata mea si e doctor sotul ginecoloagei mele ... hai ca te-am zapacit
toate burticile
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
6+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica