Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (6)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut
mimika chiar ma intrebam pe unde umbli.
Si eu merg maine la fundeni la dr madalina vasilica. Tu la cine te duci?

Moni, am fost pe la olteni. Sa mananc gogosi de alea mincinoase si cococi pe plita, la mama acasa . Asta mi-a fost scopul principal. Eu nu stiu la ce dr. ma duc. Cum am mai spus, eu ajunsesem cu niste acte pe acolo, un proiect de cercetare, ma rog...de-ale serviciului. Si aveam o listuta, o fitzuica cu niste analize pe care mi le recomandase o dr. care stia ca am pierdut sarcina in luna mare. Si am zis ca daca tot m-am dus...sa intreb. Si mi-a luat sange in birou, la tipa la care am fost si ea mi-a dus analizele, nu prea stiu unde, oricum in caldirea unde este Inst. de Boli Cardiovaculare CC Iliescu. Si au fost gate in cateva ore, insa vrea sa ma vada dr. care le-a lucrat sa imi explice ce este cu factorul ala de coagulare. Ma duc pe la ora 2, ca cica sa se mai elibereze un pic. Dar nu stiu la cine ma duc...Eu ma duc la microbiologie, de fapt si de acolo o sa ma duca ...undeva. Apropos, m-au mai bagat intr-un studiu, urmaresc inima mamei gravide pana la nastere. la 12 saptamani, la 18 parca si la 32...dc mai imi amintesc eu bine. Am promis ca o sa ma duc. Ecografiile oricum nu dauneaza. daca mai vrea cineva intreb daca mai au loc de cateva burtici

7+
Mugureii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Aleesicoo (te mai intreb o data daca te cheama Alexandra, ca mi-ar fi mai simplu sa-ti spun asa), daca tu ai fost asa agitata nu inseamna ca si bebele tau va fi la fel. Eu cred ca depinde si de cum suntem noi in perioada sarcinii. Cred ca e important sa fim linistite, calme, fericite.

Eu zic sa nu-ti mai faci griji de pe acum. Gandeste pozitiv. Totul va fi bine!!!!

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

eu fug la nani...ca a venit Ene, si mi-e frica sa nu-l scap.

Pupici

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 6+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoRo_K spune:

:)))) scuze scuze da normal ca e 2008:)) ar fii ceva sa am o sarcina de 28 de ani!! e...ametita ce sa-i faci!data nasterii am calculat-o pr stil european adica 9 luni plus 10 zile...pe stil american e 9 luni plus 7 zile....data mai sigura o sa mi-o zica nenea doctoru joi seara si v-o comunic....nu ma deranjeaza dc ma adaugi atunci...ca sa nu muncesti de 2 ori!

[url=http://women.evenhealth.com][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Somn usor!

7+
Mugureii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

da roxxy alexandra ma keama .. scz dak nu ti am raspuns...am sa incerc in aceasta perioada sa fiu linistita

niciodata sa nu spui niciodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Am terminat cu modificarile din lista.

alessicoo ca sa adaugi la semnatura:intri la profil personal, editeaza profil, iti scrii parola, apoi intri la optiuni profil unde e semnul +, iar la semnatura scrii [ gravi ] x +, unde x inseamna cate saptamani ai.(Fara spatiu la gravi, am scris asa sa vezi cum sa scrii)
loradin stai linistita, probabil e prea dvm, cate sapt ai?sau cate zile ai de cand nu ti-a venit CM?..Am vazut ca tu nu esti pe listuta.. si ai sa vezi ca sapt viitoare ii vei asculta bataile inimii bebelusului (incepand cu ziua 25 ii poti asculta inima bebelusului, at se formeaza), mai ales ca zici ca testele iti ies pozitive.
miha74 somn usor.

ALBUM

Primul incisiv central de sus - 18.01.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + IUSTIN sau IUSTINA

Mergi la inceput

ioana sa nu pun spatiu intre gravi si x?sau cum ?.. scz nu am priceput partea asta

niciodata sa nu spui niciodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Pai....o sa radeti dar habar nu am prima zi a ultimei menstruatii.O intuiesc.Zic eu ca ar fi 24 dec.Ce stiu cu siguranta este ca s-a petrecut intre 6-8 ianuarie.(conceperea)A ba nu....mai stiu ceva...ultima zi a menstruatiei a fost 31 dec si-mi aduc aminte ca m-am gandit atunci"ce mult a durat" Asta-i tot ce stiu! Parca m-am resetat.Cine mai are un copil ma intelege.Nu mai ai timp sa retii astfel de date!
Va pup si va multumesc pentru sustinere! Mai am o saptamana de asteptat!

Mergi la inceput

gata am reusitttms ioana

5+

Mergi la inceput