Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

ioana unde trebuie sa pun semnul acela d mamica?... k vreau sa mi apara si mie

niciodata sa nu spui niciodata

Vrei sa iti apara la semnatura semnul asta ?

ALBUM

Primul incisiv central de sus - 18.01.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + IUSTIN sau IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

mimika chiar ma intrebam pe unde umbli.
Si eu merg maine la fundeni la dr madalina vasilica. Tu la cine te duci?

Bine ati venit burtici noi, sarcini usoare si bebei sanatosi va doresc

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
6+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

alecsxa0208 - felicitari pentru inimioara!

ATENTIE- pentru a beneficia de acele prevedri ale legii gravidelor (cred ca asta este : OUG nr. 96/2003 ) trebuie neaparat sa declarati oficial, adica facuta o notificare la care se adauga adeverinta de la medicul de familie cum ca sunteti insarcinata...

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 6+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

buna seara,

am fost la dr dar degeaba.....Nu stiu sa va spun ce simt.Raspunsul lui a fost :ori ati venit prea repede ori este extrauterina.Asa ca...m-a pus sa mai astept o saptamana.Va fi greu dar nu am de ales.Cum am ajuns acasa mi-am facut un alt test.Am doua linii frumoase si la fel de rosii.Unde e bebe? Tind sa cred totusi ca m-am grabit cu programarea.Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

da ioana

Mergi la inceput

loradin- stai pozitiva! poate ca nu era ecograful foarte performant...in cate saptamani esti tinand cont de data ultimei menstruatii?

"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

off loradin lasa sa vezi k o sa fie bine.... la ce dr. ai fost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Alecsxa nu am nascut cu dr Rotaru dar il stiu de atunci, e de nota 10, nascuse colega de la reanimare cu el si nu-i daduse saraca niciun leu si tot venea zilnic s-o vada si f frumos s-a comportat cu ea.
Miha te felicit pentru curajul de a mai face si bb3, eu ma simt depasita si pt bb2, imi fac mii de griji cum ne vom descurca etc.
Mimika eu nu pot manca nimic gatit, mor de ciuda, au tot fost chefuri in familie si am putut manca doar branza cu paine:)). Mai avem putin si poate scapam, la prima sarcina s-au oprit greturile la 4 luni.
Danuta eu anticorpii i-am facut toti la IDS Dorobanti, deci poti face Listeria si acolo.

Mergi la inceput

si la medlife se poate face listeria...sau cel putin in 2007 faceau

mayaione - felicitari pentru inimioara ca am citit si nu am apucat sa te felicit.
cand o sa il am pe bb3 o sa va tin la curent, deocamdata incerc sa savurez aceasta sarcina, cea cu Laura a fost de vis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Eu cred ca te-ai dus prea devreme si poate nici ecograful nu era prea performant. Te rog sa stai linistita si sa gandesti pozitiv. Sapt viitoare iti vei vedea samburelul.

Citat:
citat din mesajul lui loradin

buna seara,

am fost la dr dar degeaba.....Nu stiu sa va spun ce simt.Raspunsul lui a fost :ori ati venit prea repede ori este extrauterina.Asa ca...m-a pus sa mai astept o saptamana.Va fi greu dar nu am de ales.Cum am ajuns acasa mi-am facut un alt test.Am doua linii frumoase si la fel de rosii.Unde e bebe? Tind sa cred totusi ca m-am grabit cu programarea.Va pup!

INGERASUL MEU DRAG

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata 6+

Mergi la inceput