Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (6)
Raspunsuri - Pagina 5
mimika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aleesicoo buna seara mamici si viitoarelor mamici.... vreau sa imi mai dati si mie cateva sfaturi in momentul knd va venii bebe k tare speriata sunt.... dak va plange asa fara motv... adik sa fie skimbat ...mancat ... spalat si el tot plange si fara sa aibe colici niciodata sa nu spui niciodata |
Tineretea...cum se gandeste ea asa, ca nu o sa stie ce sa faca...De pe acum... Ia-le si tu pe rand, ca atunci cand o sa avem bebecii o sa punem aceleasi intrebari, ca o sa fim toate in situatia asta. Si oricum o sa uiti de acum pana atunci. Eu ce sa mai zic, ca ma gandesc cu groaza cum o sa tin 2 bebeci in brate, eu care nu pot sa car 3 kile, cand o sa il alaptez pe unul, celalalt o sa zbiere? Pot sa ii alaptez pe amandoi o data? Ihi, si cate de astea as mai putea intreba, pe langa alea clasice pe care le-ai intrebat tu.Eu stiu ca nimeni nu s-a nascut mama, dar mai toate femeile care nasc devin instantaneu, asa ca priveste cu incredere. La tineretea ta, nici nu trebuie altfel. si nu mai fii speriata, ca o sa fim toate aici
Mugureii mei
aleesicoo spune:
felicitari mimika sa iti dea Dumnezeu niste beblusi frumosi si sanatosi in primul rand!apropo kte sapt ai?.....esti la prima sarcina?.. scuze dak ai mentionat a cata sarcina este dar m am zapacit un pic
niciodata sa nu spui niciodata
alecsxa0208 spune:
Buna ,burtici!Nici eu n-am mai postat de muuult,da de urmarit v-am urmarit.Au aparut atatea fete noi!Sarcini usoare si bebici sanatosi va doresc la toate.
Eu am noutati:am fost astazi la prima vizita cu dr care imi va urmari sarcina-m-am decis,el este:Octavian Rotaru,EliasSe poate trece in listuta.Mi-a facut eco transvaginala si am vazut si auzit inimoara lui BBEste un sentiment minunat,cele care nu ati experimentat inca,va doresc sa traiti cat mai repede experienta asta,este minunata.
Noi suntem maricei,avem deja 7 saptamani si ceva,mergem pe 8.Cred ca tb modificat si DPN-ul,ca eu il calculasem 05.09,dar se pare ca va fi in jur de 12.09.
Eu experimentez simptome la greu:greata exasperanta non stop,nu vomit,da nici nu pot manca mai nimic,bufeuri,ameteli,dureri de cap ,vagi dureri de burta si o oboseala crunta.Iau acum niste pastle pe baza de ghimbir,Emetin,dar ma gandesc sa iau si vit B6 pt greturile astea.
Despre feeling-cred ca va fi baietel,am crezut asta de la inceput,acum sa vedem cata dreptate am.
Si despre anuntatul la servici-eu astazi am anuntat oficial.Nu mai vreau sa astept,pt ca stiu ca gravidele beneficiaza de anumite drepturi(nu li se poate intrerupe contractul de munca,au dreptul la ore platite in timpul programului pt consultatii,au dreptul la concediu platit,etc).Din pdvd administrativ ,eu zic ca e mai bine sa se stie de la inceput,pt ca in acest fel suntem protejate.
Hai ca m-am intins cat o zi de post,dar ce sa fac,eram nevorbita de mult.
si sa ne auzim cu bine!
[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]
aleesicoo spune:
buna si felicitari alexVai imi este rauuu sunt ce mai mik d aici... ma puteti "adopta" si pe mine.. off un copil face un copil
Ioanact spune:
citat din mesajul lui mimika Eu ce sa mai zic, ca ma gandesc cu groaza cum o sa tin 2 bebeci in brate, eu care nu pot sa car 3 kile, cand o sa il alaptez pe unul, celalalt o sa zbiere? Pot sa ii alaptez pe amandoi o data? Ihi, si cate de astea as mai putea intreba, pe langa alea clasice pe care le-ai intrebat tu. Mugureii mei |
deja stii ca vei avea gemeni???
ALBUM
Primul incisiv central de sus - 18.01.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + IUSTIN sau IUSTINA
miha74 spune:
Capitol nou ! sa fie cu noroc !
Vrednicute tare, greu v-am prins din urma. E clar trebuie sa intru mai des….probabil ca asta se va intampla dupa 16 februarie cand voi ramane acasa.
Bun venit noilor burticute, si sarcini usoare.
Delia 79, monica- hai ca ne luam de manuta si mergem la echo, si eu tot maine de dimineatza. Trebuie sa recunosc ca imi este teama !
Loradin - multi inainte, si eu care credeam ca sunt cea mai in etate….dar tin aproape de tine
Vorbeati de aparitia burticii, la cat ma balonez eu…parca am déjà 5 luni. Este incredibil cat ma pot umfla.
Stateam ieri si cugetam….am profitat (si profit inca) mai mult de Matei, intrucat Laura este déjà mare (are 11 ani si e foarte independenta). Cu bb3 o sa fie mai greu intrucat si Matei cere la fel de multa atentie. Deci fetele cu bb1, asteptati vreo 4-5 ani pana la bb 2, altfel e greut….si suntem doar la inceput.
Apropos de nalize, eu am tot facut la sarcinile trecute si sunt imuna la rujeola, rubeola, CMV, toxoplasma si nu o sa le mai fac. Cu siguranta voi repeta listeria, ureaplasma, HV, VDRL…si examen de secretie. Vad maine ce imi mai spune dr. si va comunic si voua.
pupici,
Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 6+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
aleesicoo spune:
ioana unde trebuie sa pun semnul acela d mamica?... k vreau sa mi apara si mie
mimika spune:
Deja stiu ca am gemeni. De vreo saptamana 2 inimioare, 2 mugurasi . Azi fac 7 saptamani si vreo 4 zile.
Mugureii mei
Ioanact spune:
citat din mesajul lui alecsxa0208 Buna ,burtici!Nici eu n-am mai postat de muuult,da de urmarit v-am urmarit.Au aparut atatea fete noi!Sarcini usoare si bebici sanatosi va doresc la toate. Eu am noutati:am fost astazi la prima vizita cu dr care imi va urmari sarcina-m-am decis,el este:Octavian Rotaru,EliasSe poate trece in listuta.Mi-a facut eco transvaginala si am vazut si auzit inimoara lui BBEste un sentiment minunat,cele care nu ati experimentat inca,va doresc sa traiti cat mai repede experienta asta,este minunata. Noi suntem maricei,avem deja 7 saptamani si ceva,mergem pe 8.Cred ca tb modificat si DPN-ul,ca eu il calculasem 05.09,dar se pare ca va fi in jur de 12.09. Eu experimentez simptome la greu:greata exasperanta non stop,nu vomit,da nici nu pot manca mai nimic,bufeuri,ameteli,dureri de cap ,vagi dureri de burta si o oboseala crunta.Iau acum niste pastle pe baza de ghimbir,Emetin,dar ma gandesc sa iau si vit B6 pt greturile astea. Despre feeling-cred ca va fi baietel,am crezut asta de la inceput,acum sa vedem cata dreptate am. Si despre anuntatul la servici-eu astazi am anuntat oficial.Nu mai vreau sa astept,pt ca stiu ca gravidele beneficiaza de anumite drepturi(nu li se poate intrerupe contractul de munca,au dreptul la ore platite in timpul programului pt consultatii,au dreptul la concediu platit,etc).Din pdvd administrativ ,eu zic ca e mai bine sa se stie de la inceput,pt ca in acest fel suntem protejate. Hai ca m-am intins cat o zi de post,dar ce sa fac,eram nevorbita de mult. si sa ne auzim cu bine! [url=http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url] |
Multumim si tu sa ai o sarcina usoara. Ma bucur ca ai ajuns la Dr si ca i-ai ascultat inimioara bebelusului, stiu e f minunat sa ii asculti bataile inimii.
Iti voi modifica eu datele din listuta.
ALBUM
Ioanact spune:
citat din mesajul lui mimika Deja stiu ca am gemeni. De vreo saptamana 2 inimioare, 2 mugurasi . Azi fac 7 saptamani si vreo 4 zile. Mugureii mei |
Ma bucur, sarcina usoara sa ai cu amandoi.
ALBUM