Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (6)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Miha74 felicitari pt inimioara !

Monica mai rezista un pic,poate o fi racita sau ceva..sper sa nu-ti puna rabdarea la incercare prea mult totusi. La ce varsta ai acum mi se pare numai bine de auzit inimioara asa ca daca nu ai rabdare incearca altundeva(din pacate nu stiu sa-ti recomand..)

Coras nu esti singura care da peste doctori aiurea..se intampla si prin alte tari din pacate,nu e sistemul ci omul.Sterge-ti amintirea asta urata din memorie si mergi cu incredere mai departe ca o sa fie bine,trebuie Cat ti-a iesit beta,era peste sau sub 1500?

Alex1405 tare m-au impresionat pozicile tale cu Tora Avem si noi una bucata Golden Retriever de 1an si 5 luni suuuper rasfatata...de abia ii facem fata la toate mofturile..tare mi-ar placea sa mai schimbam impresii pe ici pe colo.Pe noi ne cheama Lara
Felicitari pt Tora cea isteata si nu in ultimul rand sarcina usoara si la termen !

Burtici,mi-e drag sa va citesc dar eu mai rar cu scrisul mai ales cand sunt cu greturile cat casa..Saptamana trecuta m-am simtit efectiv ca o leguma,nu-mi trebuia nimic sa mananc,la orice ma uitam imi provoca greata,somn cu nemiluita etc...Ieri m-au mai lasat si am inceput sa ma panichez,mai ales ca avusesem un episod mai stresant de dimineata(din cauza mea of course ) dar vad ca azi sunt gretoasa cu acte in regula

Pup,welcome burticilor noi si sarcini usoare si la termen!

Minunea din burtica 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coras spune:

beta era 82,4 Uim acolo scria ca e specifica pr sarcina 3-4 sapt.

in asteptarea unei petite blonde cu ochii albastri!!! Sofia hai la mama in burtica!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

buna fetelor

aseara am fost iar la ecograf , si cred ca mai am un pic si ajung la nebuni.
sacul embrionar se vede are 1.73cm , dar nu se vede embrionul.
acum 10 zile cand am fcut ultimul ecograf sacul avea 8mm si medicul mi-a zis ca are 6 saptamni si ceva , acum are 1.73cm si tot sase saptamni are , nu mai inteleg absolut nimic
de la ultimul cm ar fi 8saptamni si 6 zile de la inseminare ar fi 6 saptamni si 4 zile , sunt total bulversata.

la voi la cate saptamni s-a vazut embrionul ?
ce dimensiuni avea sacul la 6 saptamni ?

la toate

Uitasem sa-i raspund lui Rammy

Si eu cred ca fiecare bebe evolueaza diferit...dimensiunile mi se par ok.Depinde si de cat de vechi era aparatul si de priceperea ecografistului..eu in locul tau as astepta o saptamana si as repeta eco in alta parte.Intre timp fa un betahcg si repeta-l la 48 ore,rezultatele pot ajuta la interpretarea situatiei.
Tin si eu pumnii sa fie bine !

Minunea din burtica 8+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui coras

beta era 82,4 Uim acolo scria ca e specifica pr sarcina 3-4 sapt.

in asteptarea unei petite blonde cu ochii albastri!!! Sofia hai la mama in burtica!

Atunci inseamna ca ecografista e O sarcina nu e vizibila decat dupa un hcg de 1200-1500.
Beta se dubleaza in 48-72 de ore,asa ca poti calcula singurica data viitoarei eco Bafta multa

E 21.30 ,ma duc sa bag cornu-n perna

Minunea din burtica 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

In legatura cu Medicover, ieri am fost si asa mi s-a spus.
Poate au facut-o si nu o mai fac acum.

Dana 6+

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Monica, eu zic sa te duci sa faci o eco oriunde, ca sa te linistesti. Tensiunea, stresul, suspansul nu-s ok. Du-te la Medlife sau la Sanador sau la Medicover, suna inainte si vezi unde au o fereastra si fa-ti o eco simpla. Apoi, cind dai de doctorita ta, te duci din nou.
Eu asa as face.

Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex1405 spune:

Neatza gravidute!

De azi-dimineata ma chinui sa va prind din urma si citesc printre picaturi…

Am fost aseara la nenea doctoru’ care ne-a confirmat (mie si fericitului viitor tatic) ca avem un samburel de viata care s-a prins acolo unde trebuie . Din pacate nu am auzit batai de inima, dar cumva ma asteptam, fiindca abia ieri am intrat in sapt. 6. Oricum, a masurat saculetul de lichid la eco si are 1,5 cm, adica exact cat ar trebui sa aiba in stadiul asta (a zis el dupa ce a consultat o lista de dimensiuni).
Mi-a dat o tona de analize de facut, ce-mi aduc acum aminte e urina, glicemia, VDRL, HIV, grupa de sange si RH si eu si sotul, si inca vreo cateva. TORCH nu mi-a dat, pt ca l-am facut acum vreo 2 luni, cand i-am zis ca totusi vreau un copil (am un chiuretaj facut prin iulie pentru ca luasem foarte multe pastile, nestiind ca sunt insarcinata, dar asta e o poveste trista… mai bine sa ramanem la cele vesele). Mi-a luat tensiunea si m-a cantarit, si mi-a facut si analiza de secretie si papanicolau. Mi-a facut control complet si mi-a zis ca e ultima data cand ma controleaza cu chestiile alea metalice (nu stiu cum se numesc) ca sa imi ia proba de secretie.

Dupa ce am iesit de la doctor, i-am luat pe maica-mea, frate-meu, un tort si o sampanie si am dat fuga la socri sa le dam vestea (i-am adunat cu minciunele, ca sa primeasca toti vestea in acelasi timp). I-am chemat si pe nasi, iar cu tatal meu care nu e in tara am reusit sa vorbim mai tarziu. Deci deja i-am anuntat pe toti cei apropiati, iar la servici am decis sa mai astept pana la urmatorul control, adica 2-3 saptamani (desi sotul deja e in chefuri la el la servici).

Hai sa va povestesc ceva haios. Sapt trecuta, dupa ce am facut programarea la doctor ii zic sotului “vii cu mine, da ?” el zice “da”. Mi-am dat seama ca prea a acceptat repede…“da’ vii cu mine inuntru?” “cum sa vin? Te astept afara”, “nu” “ba da” “ba nu” etc. Pana la urma ma hotarasc sa apelez la latura lui sensibila “cum, nu vrei sa-ti vezi copilu’?” “ba da, da’ ce-ti face doctoru’ acolo ?”…. dupa ce ii povestesc eu cam ce face doctorul la un control zice “nu intru ca cre’ca ma apuca rasul pe-acolo…” “ai o saptamana sa-ti imaginezi situatia si sa razi cat vrei, da’ luni mergi cu mine si esti cuminte !” . Am fost foarte mandra de el ieri, cat a fost de “supportive”, desi cred ca nu i-a venit sa rada ci a schimbat cateva culori de jena in unele momente…oricum, am considerat ca trebuie sa simta si el sarcina cumva, chiar daca nu o poarta…. sa o “traiasca”, nu sa stie doar ce-i povestesc eu.

Uffff...m-am intins cam mult. Mai bag un mesaj cu restul...ca mi-e ca-l pierd (merge prost rau netu la servici).

Bibicu' mik
Noi - momente frumoase din viata
www.sardog.ro/" target="_blank"> Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Am reusit sa dau de ea . A avut niste probleme, banuiam eu ca nu are ceva personal cu mine . O sa ma duc joi dupa amiaza ca e de garda. Ea saraca a zis ca sa ma duc azi la o colega dar nu avea rost. Prefer sa ma vada ea ca stie ce si cum.

Mercic de raspunsuri

kawaichan sa treaca totusi greturile ca bebe e ok si daca nu ai. Uite eu nu am avut nici prima data si nici acum decat foarte rar si au tinut f putin.

Mai fetelor, sa va pun acum o intrebare mai ciudata. Am o prietena care a facut joia trecuta test de sarcina si a fost pozitiv. Le-a tot repetat si au fost liniutele acolo dar mai pale.Are vreo 6 cu doua liniute si diverse marci. Astazi insa a facut inca unul si e negativ. Eu chiar nu mai inteleg nimic. A facut beta joia trecuta si era valoare 2 dar era in ziua cam 22 din 28. Acum nu vrea sa mai faca beta ca ii e teama de rezultat. Nu a avut nici o sangerare nimic... Voi ce intelegeti din asta ca eu nu mai inteleg nimic... eu stiam ca teste fals pozitive nu exista....

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
6+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelita07 spune:

Asa stiam si eu, ca nu exista fals pozitive. Poate ultimul test pe care l-a facut nu este bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzam spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Mai fetelor, sa va pun acum o intrebare mai ciudata. Am o prietena care a facut joia trecuta test de sarcina si a fost pozitiv. Le-a tot repetat si au fost liniutele acolo dar mai pale.Are vreo 6 cu doua liniute si diverse marci. Astazi insa a facut inca unul si e negativ. Eu chiar nu mai inteleg nimic. A facut beta joia trecuta si era valoare 2 dar era in ziua cam 22 din 28. Acum nu vrea sa mai faca beta ca ii e teama de rezultat. Nu a avut nici o sangerare nimic... Voi ce intelegeti din asta ca eu nu mai inteleg nimic... eu stiam ca teste fals pozitive nu exista....

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
6+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica

Buna nu cred ca exista teste fals pozitive si sa-ti spun si de ce ( bine asta e parerea mea) eu am fost mult timp o aspiranta la titlu de mamica si am facut multe teste de sarcina, si eu am avut teste slab pozitive dupa care erau negative. Singura explicatie era ca le-am facut mult prea devreme, la fel ca prietena ta. Testele pot aparea pozitive in cazul in care sa produs fecundarea iar daca totul e bine ele devin din liniuta roz pala in linuta rosie foc ( adica sarcina sa prins unde trebuie), in caz contrar ele devin negative. Asta inseamna ca la prietena ta totul e bine pana la un punc, de aceea e bine sa mearga la ginecolog si sa-i recomande fie niste analize fie utrogestan sau dupfaston pentru a ajuta la fixarea sarcinii.
sincer iti zic asta pentru ca desi sunt fericita posesoare a 5 teste din ce in ce mai pozitive ( deoarece am urmarit din 2 in 2 zile sa vad daca se intensifica culoarea) tot nu-mi vine a crede ca am reusit.
Abia astepta sa ajung vineri la doctor sa-mi zica ca totul e ok.
Tocmai de aceea pana acum am stat in umbra si v-am citit si nu am avut curajul sa intru.
Dar cum sunt convinsa ca e acolo voi intra mai des sa stam de vorba.

http://tt.lilypie.com/etkap1.png

Mergi la inceput