Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

buna fetelor

aseara am fost iar la ecograf , si cred ca mai am un pic si ajung la nebuni.
sacul embrionar se vede are 1.73cm , dar nu se vede embrionul.
acum 10 zile cand am fcut ultimul ecograf sacul avea 8mm si medicul mi-a zis ca are 6 saptamni si ceva , acum are 1.73cm si tot sase saptamni are , nu mai inteleg absolut nimic
de la ultimul cm ar fi 8saptamni si 6 zile de la inseminare ar fi 6 saptamni si 4 zile , sunt total bulversata.

la voi la cate saptamni s-a vazut embrionul ?
ce dimensiuni avea sacul la 6 saptamni ?

la toate

Draga mea eu iti recomand sa incerci sa te linistesti

In primul rand ceva este neclar in explicarea ecografiei , dr se poate sa nu-ti fi explicat prea bine .

ecografia :

- în primele sapt. se poate vedea sacul embrionar gol
-ne poate da diagnostic. de sarcina si vizualizeaza sacul ovular de la 5-6 sapt. ( cand se poate vedea embrionul si sa masuram lungimea cranio-caudala ) ;
-de la 6 sapt. – exista activitate cardiaca ;
-dupa 10 sapt. se vede placenta .

Oricum de cate ori te vei duce la ecograf intreaba tot ce te framanta , aceste stari nu-i fac bine fatului si nici tie
Sarcina usoara si daca esti nemultumita de acest ecograf eu iti recomand sa mergi in alta parte si maine sau cand doresti tu , iti tin pumnii sa fie bine

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Spuneti NU www.valceaplus.net/2008052120/Campanii/Anti-avort/Avortul-Crima-asupra-unui-suflet-nevinovat.html" target="_blank">avorturilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Hop si eu!

Pe la ora 6 am ajuns si eu acasa dupa un periplu cam mare. Pe la 1 am plecat de la serviciu sa ma duc la Fundeni sa vad ce si cum cu analizele mele. Se pare ca am un deficit de antitrombina III, care cica e fooooaaarte rar. Nasol. Mai nasol ar fi sa aiba si sotul, maine il duc si pe el la analize. Ma panicasem cam urat, drept pentru care mi s-a pus piticul pe creier sa imi fac eco, sa vad mugurasii. Si m-am dus la clinica Hipocrat 2000, unde mi-au facut pe loc eco transvaginala, ma rog, am asteptat vreo ora. M-am linistit, ca bebecii mei sunt acolo si le bat inimioarele . Unul e mai timid, sta intr-un colt, celalalt e chiar in mijlocul sacului, ca shmecherul . Incerc sa fiu optimista, ca ar fi culmea sa aiba si sotul deficitul de ATIII.
moni, maine pe la ora 8 o sa fiu si eu la etajul 2 la hematologie, la dna dr. Uscatescu, cu sotul. Daca mai nimeresc, ca mi se pare groaznic de incurcat spitalul ala...Poate ne vedem. O sa vorbesc sa te ia si pe tine in calcul cu monitorizarea inimii.
ramyy, poate e prea devreme
nnicoro, alinut73, thea22, wellcome!!

alex, mi-ai adus aminte de sotul meu. Asta vara, cand eram insarcinata, l-am intrebat dc merge cu mine la dr. Mi-a zis: si se uite asa... pe burta, nu? AAAAA, nu imi baga un bat cu prezervativ pe el direct in...Bine, nu mai merg :))). Dar de data asta a mers, nu a cracnit, si a primit superoferta 2 in 1 .

lisa, am facut-o lata, nu? Intru acus' sa vad: ai nascut au ba?

7+
Mugureii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

buna fetele!spuneti-mi si mie dak picaturile de nas Olynth afecteaza sarcina?

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisa79

40S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 0 sapt ,asteptam sa te cunoastem Ana Teodora

Sa facem galerie NASTERE USOARA! si bebe sanatos.

ALBUM

Primul incisiv central de sus - 18.01.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + IUSTIN sau IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex1405 spune:

Salutare din nou burtici!
Azi am avut un net...naspa la serv. Nici macar nu stiam daca am reusit sa postez mesajul anterior pana acum, cand am intrat si l-am vazut. Intre timp am fost la med de familie care m-a luat in evidenta si mi-a facut trimitere pentru analizele de la med ginecolog. Am 2 analize (anticorpii nu stiu cum si inca una) care nu sunt gratuite, dar din partea mea, cu cat mai multe cu atat mai bine...sunt usor panicata fiind la prima sarcina...

kawaichan, multam frumos de aprecierile la adresa Torei. A crescut inima de mama in mine cand mi-ai laudat copilul. Tora face 2 ani in aprilie, asa ca sunt destul de apropiate ca varsta fetele noastre, si fiind retrieveri, seamana si la caracter. Pune niste poze cu Lara sa ma delectez si eu...

aleesicoo, daca tu ai fost copil dificil, intreaba-i pe ai mei cum am fost eu. Parintii mei si parintii mamei aveau grafic pentru stat cu mine noaptea. Patru oameni au umblat ca zombii prin casa pana am facut eu cam un an, iar cand maica-mea a ramas insarcinata cu frate-meu se ruga plangand de ailalti sa o lase sa avorteze ca ei nu-i mai trebuie copil. Paradoxal, frate-meu a fost la extrema cealalta, iar ei se ocupau tot de mine la 2,5 ani desi aveau sugar in casa.... Dar trebuie sa gandesti pozitiv, ca mine: daca o sa am un copil care sa-mi semene, am deja parinti care stiu ce sa faca cu asemenea "fenomen". Cu siguranta ma voi descurca eu cumva... Pe de alta parte, cica am fost destul de "precoca" si am compensat reaua purtare cu satisfactiile pe care le-am oferit, asa ca exista intotdeauna ceva care echilibreaza balanta. Capul sus si curaj! Orice-ar fi, le descurcam noi cumva aici, in odisee

Bibicu' mik
Noi - momente frumoase din viata
www.sardog.ro/" target="_blank"> Hobby

Mergi la inceput

ms mult alex pentru incurajare.... dar mama mea va sta c mine acasa dupa ce nasc 2 3 saptamani pt k lucreaza... in fine ma rog la Bunul Dumnezeu sa fie un copilas cuminte si sanatos

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoRo_K spune:

Buna-seara burtici....am citit intai tot ce s-a scris azi....m-am cam panicat...dar incerc ca in "anger management" cu jack nicholson....iau pozitia si spun un "gooooshfraba" sa ma mai calmez...pana joi cand ajung la medic sa-mi confirme si mie...hai ca nu mai e mult....nu-i asa?

[url=http://women.evenhealth.com][/url]

Mergi la inceput

alex stii cumva dak picaturile de nas afecteaza sarcina?

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Pentru nas in sarcina numai apa de mare. Nu olynth bixtonim sau altceva ca sunt toxice din cate stiu eu...

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
6+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Eu am fost dependenta de Bixtonim vreo 15 ani!!! Nu e de gluma, m-am lasat cu maaare greu, vointa de fier, vitamina A uleioasa si apa de mare Marimer. Nici nu tin prin casa altceva, ca drogatu' sa nu ma tenteze.

7+
Mugureii mei

Mergi la inceput