Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (6)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MoRo_K spune:

off uite citeam ce scriati....si vad ca mai sunteti ca mine....de cand am aflat ca o sa fiu mami...nu mai dorm bine noaptea...dupa-amiaza....in general....cred ca e si psihologic....dar or fi si hormonii..
Si laptele...am vreo 2 ani de cand nu ma inteleg bine cu el....si acum tre sa beau si imi da asa o stare de greata pt vreora-2 dp ce il beau.....si ma cam deranjez la stomac...cu toate ca citesc ca de obicei gravidutzele sunt constipate eu...pe dos

Mergi la inceput

uite ce-am gasit:
http://www.parentingweekly.com/pregnancy/breathingspace/
interesant nu?!

Mergi la inceput

Bunaaa...scuze ca scriu putin si des...dar ma chinui sa scriu 12 msg:)
Am mai citit un articol in care se vb despre produsele de ingrijire a corpului in timpul sarcinii...si spune sa ne uitam pe etichetele...prospectele cremelor pe care le foloseam inainte de sarcina ...pt ca e posibil sa nu fie recomandate in aceasta periada si de asemenea sa nu folosim sapun ci un gel de dus hidratant pt ca sapunul obisnuit iti elimina uleiurile generate de piele in per asta si evident dc mergem la plaja sa ne protejam cu o crema cu un coeficient de protectie maaare
puuup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinut73 spune:

[quote]citat din mesajul lui mimika

Hop si eu!

moni, maine pe la ora 8 o sa fiu si eu la etajul 2 la hematologie, la dna dr. Uscatescu, cu sotul. Daca mai nimeresc, ca mi se pare groaznic de incurcat spitalul ala...Poate ne vedem. O sa vorbesc sa te ia si pe tine in calcul cu monitorizarea inimii.
ramyy, poate e prea devreme
nnicoro, alinut73, thea22, wellcome!!

Hello,
Ma bucur ca esti bine tu si micutii tai.
Eu abia maine am programare a medic sunt curioasa ce o sa vada la eco offfff am emotiii, revin miine cu noutati.
Va pup noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steadya spune:

Buna tuturor burticilor in asteptarea lui sept-oct,
Sunt noua pe aici (desi de ceva timp dau tarcoale) si as vrea sa stiu cum ma pot "inscrie" pe listuta. Iata datele mele de :
DN: 10.03.1977 UM: 25.11.2008 DPN: 05.09.2009
In privinta DPN am trecut data estimata de medicul de familie (inca nu am un verdict de la obs-ginecolog), iar dupa diverse calcule pe net data ar fi 30.08- 01.09, asa ca deocamdata o pastrez pe asta.
Pentru ca voi sunteti sigur mai informate, va rog sa imi raspundeti daca ati primit de la doctori vreo indicatie/ interdictie de calatorie pentru perioada imediat urmatoare (al doilea trimestru), intrucat intentionez sa cumpar un sejur de 7 nopti in Sharm el Sheikh si nu am inca posibilitatea sa-mi intreb doctorul pana cel mai devreme sapt. viitoare. Deci stiti ceva pro/ contra soare, plaja, apa (mare/piscina), calatoria cu avionul , etc?
Multumesc si va urez in continuare sarcina usoara si mai ales sa va bucurati de aceasta perioada asa cum ma bucur si eu!
Va pup,
Adya

Mergi la inceput

Buna-seara iarasi p-aici.Ce voiam sa va intreb...am o probl la un dinte...adica ceva se cam umfla pe interior...pana ajung la nenea ginecolo-obstetric...meu poate stiti voi...cum e cu mersul la dentist in sarcina....cele mai multe dintre voi aveti experienta si poate ma ajutati
mersic

[url=http://women.evenhealth.com][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

neata

bun venit fetelor noi, creste numarul de burtici f repede.

fetelor da scrieti nu gluma, eu nu reusesc sa tin pasul cu voi... la birou treaba multa iar de acasa... nici o sansa, tot timpul este ceva de facut. mai citesc asa printre picaturi.

steadya sorry, nu stiu cum e cu calatoriile f bine, ce stiu e insa ca depinde de la caz la caz, de specificul sarcinii. soarele si apa nu au ce rau sa iti faca daca nu exagerezi, cu calatoria cu avionul nu pot sa ma pronunt.

moro k fiecare dentist stie ce poate sa iti faca si ce nu cand esti insarcinata. exista tratamente care se pot face si in aceasta perioada desi ar trebui sa evitam cat de mult.

pupici

Raluca 5+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

neata burticice faceti?.. cum va simtiti?

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coras spune:

neata burtici un ceiuc? laptic? eu sunt muult mai bine azi peste zi nu ma mai inteapa burtica dar noaptea ma trezesc cu cate o crampa un cutit, nu ff dureroase dar stiu ca bebicul meu se fixeaza si il ajut cu no-spa.
In rest abia astept vineri sa imi vad mugurasul dr a zis ca vineri fac 5 sapt si o sa vedem sacul cu muguras in el.
Am schimbat marea dostorita de la bucur cu un dr pe care l-am consultat luna trecuta se numeste Parvu Ioan de la Elias, stiti ceva de el? mie mi-a placut ca vorbeste cu mine, imi raspunde la intrebari si e glumet

in asteptarea unei petite blonde cu ochii albastri!!! Sofia hai la mama in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

neatza!
iar v-am prins cu greu din urma, pt ca ieri n-am reusit deloc sa intru pe forum de la munca, a fost ceva cu netu'..

bun venit noilor burtici, sarcini usoare!

eu nu ma simt deloc biende vreo 2-3 sapt...mai nou mi se face foame cam la 2 ore, si cum apare senzatia de foame, cum mi se face greatza cand sunt acasa sau la munca mai rezolv cumva, mai rontai cate ceva, dar ieri m-a luat foamea la cumparaturi...groaznic! pana la urma am desfacut o paine din cosul de cumparaturi si am mancat o felie asa, goala.... dar mi-a prins bine, am reusit sa nu vomit pana am ajuns acasa si am reusit sa mananc ceva mai "sanatos"....
vi se intampla si voua la fel??

pt Rammy: cred ca am mai povestit, si eu am facut 2 echo inc are s-a vazut doar sacul embrionar, de-abia la a treia, la 6 sapt si 6 zile s-a vazut si embrionul si am auzit si inimioara....asa ca n-ai de ce sa-ti faci griji....numai ca trebuia sa-ti explice dr mai bine ca nu ai motive de ingrijorare....

o zi fara greturi va urez! eu am inceput "bine" de dimineatza de mi-am varsat toata fierea din mine

ursuletzul nostru

Mergi la inceput