Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (6)
Raspunsuri - Pagina 13
Raluca_u spune:
coras eu am nascut la elias si in "vacantele" petrecute pe acolo l-am cunoscut si pe Parvu si mi s-a parut ok. e foarte glumet mereu.
o zi fara greata, dureri de burtica sau alte neplaceri.
Raluca
5+ si
www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
selen80 spune:
Inca ceva...stiti cumva daca am voie sa iau ceva pt dureri de stomac? iar pt gretzuri, voi luati ceva?
ursuletzul nostru
nnicoro spune:
Pt Coras: si eu ma gandeam sa merg tot la dr Parvu.Am auzit ca e f bun, grijuliu si raspunde mereu la telefoane.Spune-mi si mie, ti-ai facut programarea rapid,sau te-ai dus pur si simplu la spital la el.Parca stiam ca lucreaza si la un cabinet particular si m-ar interesa mai mult,ca eu cam am oroare de spitale. Sper sa ajungi sa citesti mesajul meu dupa ce se modereaza,chiar vreau sa stiu mai multe.
. Tu in ce perioada nasti,ca nu te-am gasit pe listuta?:)
DanaDam spune:
Buna fetelor,
Am fost ieri la eco un am vazut-o pe bebita cu inimioara ei. Era asa frumoasa!!!
Bafta si celorlalte mamici a isi vada bebeii la eco cat mai RPD!!!
+8
Dana - mami de Eric- Andrei DN 12.01.2008 si BB 2 DNP 10.09.2009
Ioanact spune:
Buna burtici.
Am
si eu din urma.
coras multumesc pt laptic.
steadya bine ai venit printre burtici
, sarcina usoara. Te voi trece eu pe listuta.
Referitor la calatorii (banuiesc ca vei calatori cu avionul), nu stiu ce sa iti zic, iar despre statul la soare..e bine sa eviti cand e soarele puternic, si eu am mers la plaja cand am fost insarcinata cu Ioana, dupa ora 14-15.
MoRo_K hmm, cred ca nu poti face nimic, eu am avut o pb cu o masea (ma durea ingrozitor) si nu putea sa imi faca nimic, doar mi-a pus ceva ca sa imi calmeze durerea.![]()
selen80 eu nu am deloc pb cu greturile, ma simt chiar f bine..imi pare rau ca ai greturi, sper sa treaca si sa te simti m bine.
ALBUM
Primul incisiv central de sus
- 18.01.2009
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
IUSTIN sau
IUSTINA
miha74 spune:
neatza burtici!
raportez si eu greata mare si insomnii...mai ales spre dimineatza. Pe la ora 4 eu il schimb pe Matei si fuge somnul si am gandesc doar la prostiute
moro_k- asa cum spunea si raluca, mergi la medic si spune-i ca esti insarcinata si el va stii ce s aiti faca. Eu stiu ca extractiile nu sunt indicate intrucat viteza sangelul la noi e mai mare si sa nu faci vreo hemoragie.
mimika- cat te-a costat eco la clinica asta asa pe loc? este vreun pret de urgenta?![]()
si eu sunt deranjata la stomac...desi sarcinile trecute ma constipam...si mi-o foame d elup, dar cand vad mancare mi se face greata instantaneu, asa ca beau apa si am linistesc.
O zi mirobolanta
Miha, mami de
Matei (16.01.2008) si
Laura (30.09.1997) si
7+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
alex1405 spune:
Roxxy80, Matei e o minune…pot sa inteleg de ce e cel mai frumos, cel mai cuminte etc. etc. 
Aleesicoo, si ai mei lucrau cat am fost mica. Si parintii si bunicii. Ziua statea cu mine o femeie, iar la un moment dat au suspectat-o ca imi da somnifere sa dorm si sa fiu cuminte cat e ea cu mine, ca nu inchideam ochii deloc noaptea…
Miha, felicitari pentru inimioara. Sa bata puternic pana se fac cele 40 de saptamani, si inca multi ani dupa aceea !
Mimika, imi imaginez ca toti barbatii sunt asa, mai mult sau mai putin ....chestia cu nascutul ii debusoleaza putin. Cred ca nu prea stiu de unde sa apuce problema 
Fetele cu parola, schimbati-mi si mie UM, va rog. Corect e 13.12.2008 – zi cu noroc pentru mine PLIZZZZZZ
Bibicu' mik 
Noi - momente frumoase din viata
www.sardog.ro/" target="_blank"> Hobby 
monica_dicut spune:
Neatza pe la pranz si de la mine.
Am fost la Fundeni, mi-au luat iar 3 epripete de sange. Luni rez.
In alata ordine de idei sunt happy happy ca a nascut azi-noapte cumnata mea o nepotica de 3200 si 51 cm sanatoasa tun si frumoasa foc
. Am avut ceva emotii avand in vedere prin ce am trecut eu dar a nascut repede in 3 ore si totul a fost bine. Asa ca s-a marit familia iar din toamna o sa fie 5 verisori
abia astept 
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
Minunea din burtica 
6+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
Uite asa cresc eu la mami in burtica
THEA22 spune:
Salutare!
Ieri am fost la primul consult, am se pare 5 sapt. si mi s-a confirmat sarcina intrauterina. Embrionul inca nu se vedea si mi-a zis doctorita ca numa prin sapt. 6-7 se vede. Asa stiti si voi? apoi mi-a dat un medicament usor de sustinere a sarcinii...Arepam, se pare mai greu gasibil in farmacii, probabil intrat de curand pe piata.Ia cineva ceva de genul?
Cam asa cu mine...in rest ma mai apuca greturi trecatoare, iar daca la inceput aveam o pofta sanatoasa, acum parca nu prieste nimik.Asa, si soooomn...cat cuprinde.Imi tine isonul si vremea ploioasa de afara.
Eu va pup cu soare!
THEA22
miha74 spune:
monica- felicitari! sa fie intr-un ceas bun! ce frumos- 5 verisori
si fina mea e gravidutza, e cu vreo 4 saptamani inaintea mea, si mai are un baietel de 6 ani. sper sa astepte sa nasc si eu pentru botez![]()
a, si sora sotului are nunta pe 30 mai...deci o s afiu numai bine sa imi etalez burticoiul
pupici
Miha, mami de
Matei (16.01.2008) si
Laura (30.09.1997) si
7+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)