Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (6)
Raspunsuri - Pagina 14
Ioanact spune:
Fetelor Ioanei i-a iesit al doilea
, incisiv central jos.
ALBUM
Primul
de sus - 18.01.2009 , Al doilea
de jos - 28.01.2008
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
IUSTIN sau
IUSTINA
Ioanact spune:
Scuze e 28.01.2009
.
ALBUM
Primul
de jos - 28.01.2009
ALINA
de
IUSTIN sau
IUSTINA
selen80 spune:
Monica, sa va traiasca nepotica!!
astept cu nerabdare sa ajungem si la momentele cand o sa ne felicitam reciproc pt BB-ii sanatosi si frumosi adusi pe lume 
uf, mai e o luna de greturi
adica asa SPER! ca doar o luna....

ursuletzul nostru
Ioanact spune:
monica dicut FELICITARI cumnatei tale,
refacere rapida si sanatate fetitei, sa fie cuminte si mancacioasa.
ALBUM
Primul
de jos - 28.01.2009
ALINA
de
IUSTIN sau
IUSTINA
Nausica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MoRo_K Buna-seara iarasi p-aici.Ce voiam sa va intreb...am o probl la un dinte...adica ceva se cam umfla pe interior...pana ajung la nenea ginecolo-obstetric...meu poate stiti voi...cum e cu mersul la dentist in sarcina....cele mai multe dintre voi aveti experienta si poate ma ajutati |
Poti sa mergi la dentist, recomandabil in trim II de sarcina. Ideal ar fi ca dentistul sa se consulte cu ginecologul care iti urmareste sarcina, in privinta medicamentelor/anestezicelor pe care le va folosi, dar oricum, majoritatea dentistilor cam stiu ce si cum. Se poate folosi lidocaina (spray anestezic) si anestezice fara adrenalina. NU se poate face radiografie, insa, orice ti-ar spune cei de la laborator. Chiar si cu sortzul cu plumb, exista riscuri.
Tocmai voiam sa ti-o recomand pe dentista mea, dar acu vad ca esti in Salonic. Ador Grecia, am rude in Atena si in Arta.
Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
kawaichan spune:
Salutare,
Noi am fost consemnati la pat :( Azi am sangerat putin(de fapt un spotting maroniu) si m-am dus la clinica,bebe e ok din fericire(avem 16,2 mm acum si de data asta i-am auzit si inimioara
) dar trebuie sa stau linistita o perioada si pe parcurs vom mai vedea ce si cum.Am avut emotii mari dar am reusit sa-mi iau 3 zile libere,asa ca pot sa ma odihnesc in voie.
Alex1405 uploadez pozele cu Lara zilele astea ![]()
Monica,din cate spui tu,testele prietenei tale arata o chemical pregnancy,eu am patit de vreo 2-3 ori.Tot asa cu doua liniute pale si mai apoi cu teste clare negative si hcg 1,5 parca era...nu se prindea si pace.
Revin cand imi mut calc langa pat.Pup la toate fetele,aveti grija de voi,nu va stresati pt ca la mine cred ca asta a fost...eu conduc foarte mult zilnic(2-3 ore) si ma enervez des,e un trafic nebun aici.
O zi faina tuturor
Minunea din burtica
8+
Nausica spune:
A, inca ceva, apropo de dinti. De multe ori in sarcina, dureri care par a fi de la dinti sint de fapt ale gingiilor, cauzate de asa numita "gingivita de sarcina". Este foarte, foarte important sa pastrati igiena gurii, folosind o pasta de dinti pentru dinti sensibili (Sensodyne sau Parodontax), preferabil varianta cu fluor. Periati dimineata si seara, dinspre gingie spre dinti, chiar daca aveti dureri gingivale. Daca durerile persista, clatiti gura cu apa de gura CITROLIN (se gaseste in farmacii), care contine si o cantitate mica de lidocaina (anestezic).
Eu am avut probleme cu gingiile la inceputul celui de-al doilea trimestru de sarcina (dureri mari, mi se parea ca ma doare tot maxilarul) si am facut ca mai sus si mi-a trecut, n-am mai avut dupa aceea nici o problema cu dintii, toata sarcina. Cred ca m-a ajutat mult si fluorul. Acum nu va imaginati ca, pina sa am durerile astea nu ma spalam pe dinti, dar aveam tendinta (fireasca) de a ocoli locul dureros, ori se pare ca tocmai aceasta e greseala.
Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
ramsan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui selen80 Inca ceva...stiti cumva daca am voie sa iau ceva pt dureri de stomac? iar pt gretzuri, voi luati ceva? |
Pentru stomac (dureri/arsuri) poti lua doar rennie (cu moderatie)....este cam singurul pe care il stiu eu recomandat cu caldura de toti farmacistii :)
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
monica_dicut spune:
Alina, felicitari pentru dintisor. Mai plange pitica atunci cand ii dau dintisorii?
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
Minunea din burtica 
6+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
Uite asa cresc eu la mami in burtica
selen80 spune:
Multam pt raspuns! oricum nu fac exces de medicamente niciodata, deci mai ales acum....dar sunt seri in care chiar nu mai pot suporta durerile
fetele, azi am mancat din ora in ora pana acum
o sa ajung la 100 de kile daca o tin tot asa...dar chiar mi se face greatza daca simt senzatia de foame....vad ca sunt singura cu astfel de simptome..maine o sa vb si cu medicul de fam....ca la gineco am programare abia peste inca 3 saptamani...
o sa incerc sa pun si eu niste poze...sa vad daca reusesc...![]()
pupici
ursuletzul nostru