Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (6)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Buna ziua, burticilor fericite!

Dati-mi voie sa ma prezint: sunt Ramona, burtik de 4 sapt. si mamica a unui baietel de 2 ani si 2 luni. Sper sa fiu alaturi de voi la odisee timp de 40 de sapt. minunate
Inca nu am ajuns si la un control ginecologic sau echo care sa confirme sarcina dar sper sa fie bine localizata si sacul sa fie cu embrion viabil.
Va rog sa ma treceti si pe mine in listuta voastra cu urmatoarele date:
UM 29.12.2008
DPN 05.10.2009
dr. Elena Mihalceanu

Raluca_u multumesc mult de invitatie
Mayaione bine v-am regasit!
Monica ma bucur pentru cumnatica ta, sa fie amandoua sanatoase si sa vina laptic mult si bun pentru bb, iar tie iti doresc si mie o sarcina fara probleme.

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramsan

Buna ziua, burticilor fericite!

Dati-mi voie sa ma prezint: sunt Ramona, burtik de 4 sapt. si mamica a unui baietel de 2 ani si 2 luni. Sper sa fiu alaturi de voi la odisee timp de 40 de sapt. minunate
Inca nu am ajuns si la un control ginecologic sau echo care sa confirme sarcina dar sper sa fie bine localizata si sacul sa fie cu embrion viabil.
Va rog sa ma treceti si pe mine in listuta voastra cu urmatoarele date:
UM 29.12.2008
DPN 05.10.2009
dr. Elena Mihalceanu

Bine ai venit Ramona , sracina uosara iti doresc.
Te voi trece si pe tine pe listuta, dar imi zici si DN-ul?

ALBUM

Primul de sus - 18.01.2009 , Al doilea de jos - 28.01.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + IUSTIN sau IUSTINA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Alina, felicitari pentru dintisor. Mai plange pitica atunci cand ii dau dintisorii?

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
6+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica

Multumesc, da, e maraita..iar aseara a tipat odata de m-am speriat, si la primul dintisor a tipat (atunci i-a spart gingia), dar trecem si peste asta..ii m masez gingia cu Calgel sau Dentinox, sau daca vad ca tot maraie, ii dau Panadol, si at o linisteste.

ALBUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Ioanact am omis: 29.06.1977

La voi cand au inceput sa se manifeste greturile? In ce saptamana?
Deocamdata ca simptome de sarcina nu am decat ameteli, oboseala si iritabilitate, sani ingreunati putin, si un usor reflux gastric. Restul e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Pe mine inca nu m-au luat . In schimb la greu iar iritabilitatea cred ca o am de cand a intrat pe orificiu
Cu nnu am avut treaba nic prima data si vad ca nici acum, nu ma dor nu s-au marit nu s-au umflat...

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
6+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Ramsan, la mine greturile au inceput pe la 6 saptamani....pana atunci nici eu n-am avut alt simptom decat somnolenta....

Oricum, iti doresc sa n-ai parte nici de acum incolo...

ursuletzul nostru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramsan

Ioanact am omis: 29.06.1977

La voi cand au inceput sa se manifeste greturile? In ce saptamana?
Deocamdata ca simptome de sarcina nu am decat ameteli, oboseala si iritabilitate, sani ingreunati putin, si un usor reflux gastric. Restul e ok.

Gata, esti si tu pe lista.
Eu nu am pb cu greturile, insa greu noaptea si cand greu m mai trezesc, sanii uneori mi se intaresc..si cam atat, deocamdata.

Aaa ti-am vazut pozele cu cavalerul Rares , sunt f frumoase.

ALBUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Pe mine m-a apucat greata pe la 5 sapt. si jumatate. Si continua din ce in ce mai rau. Predominant dimineata si seara.
Mi-a zis o doctora ca e bine sa bei apa rece cu gurite mici...si sa iesi la aer cand ti-e greata...se mai amelioreaza.

Dana 6+

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonagabri spune:

Buna fetelor ,scuze ca intru asa rar dar credetima ca nu pot sa intru mai des din cauza greturilor si am o stare super naspa ,sunt nervoasa mai tot timpul ,la mine greturile au anceput cam prin saptamana 5 mai usoare si din ce an ce mai dese ,ca acuma fac naveta baie -pat ,si am mereu un gust amar an gura ,ma bucur pt voi cele care nu aveti greturi si va doresc sa nu va vina ,an rest as dormi non stop ,sani ma dor dar mai mult seara simt ca ami bubuie ,alceva nimic dar trecem noi si peste astea sa fie bebe sanatos ,pupici pe burtici 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Eu nu am pus gura pe lapte de mai bine de 15 ani pt ca-mi face f rau la stomac. Mananc f multa branza telemea, smantana si beau, destul de rar, ceva iaurturi.
Eu zic sa nu bei lapte daca iti face rau. Calciul ti-l iei si din alte alimente.

Citat:
citat din mesajul lui MoRo_K

off uite citeam ce scriati....si vad ca mai sunteti ca mine....de cand am aflat ca o sa fiu mami...nu mai dorm bine noaptea...dupa-amiaza....in general....cred ca e si psihologic....dar or fi si hormonii..
Si laptele...am vreo 2 ani de cand nu ma inteleg bine cu el....si acum tre sa beau si imi da asa o stare de greata pt vreora-2 dp ce il beau.....si ma cam deranjez la stomac...cu toate ca citesc ca de obicei gravidutzele sunt constipate eu...pe dos

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata 6+

Mergi la inceput