Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (6)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Multumesc pt cuvintele frumoase. Esti tare, tare draguta.

Citat:
citat din mesajul lui alex1405

Roxxy80, Matei e o minune…pot sa inteleg de ce e cel mai frumos, cel mai cuminte etc. etc.
Aleesicoo, si ai mei lucrau cat am fost mica. Si parintii si bunicii. Ziua statea cu mine o femeie, iar la un moment dat au suspectat-o ca imi da somnifere sa dorm si sa fiu cuminte cat e ea cu mine, ca nu inchideam ochii deloc noaptea…
Miha, felicitari pentru inimioara. Sa bata puternic pana se fac cele 40 de saptamani, si inca multi ani dupa aceea !
Mimika, imi imaginez ca toti barbatii sunt asa, mai mult sau mai putin ....chestia cu nascutul ii debusoleaza putin. Cred ca nu prea stiu de unde sa apuce problema
Fetele cu parola, schimbati-mi si mie UM, va rog. Corect e 13.12.2008 – zi cu noroc pentru mine PLIZZZZZZ

Bibicu' mik
Noi - momente frumoase din viata
www.sardog.ro/" target="_blank"> Hobby

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata 6+

Mergi la inceput

Felicitari . Sa-l stapaneasca sanatoasa. Noua ne-a iesit ieri prima maseluta. S-a chinuit rau mititelul. I-a dat sangele cand i-a pleznit. In continuare mananca prost.

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Fetelor Ioanei i-a iesit al doilea , incisiv central jos.

ALBUM

Primul de sus - 18.01.2009 , Al doilea de jos - 28.01.2008
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + IUSTIN sau IUSTINA

Mergi la inceput

Fetelor, eu in continuare nu am nici un simptom. Sigur e baiatel . La fel a fost si la Matei.

Bun venit noilor burtici. Sa petrecem 40 de sapt minunate impreuna.

Claucia, tu pe unde umbli?

Mergi la inceput

Ioana, am vazut ca tu deja ai ales numele pt bb din burtica. Suna tare frumos si Iustin si Iustina.
Eu am in cap doar nume de baietel (mai ramane sa-si dea ok-ul si sotul): Tudor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lau10 spune:

Nu am mai scris de mult, stau foarte prost cu timpul din pacate.
La mine greturile au inceput cam de vinerea trecuta, azi intru in sapt 7. Nu sunt asa de grele ca la prima sarcina, dar oricum, le urasc!! Nu-mi trec cu nimic, dar daca mananc bine se mai potolesc putin.
Inca nu mi-au facut trimitere la spital pentru prima eco, dar nici nu ma stresez, asa e aici, care e graba??. Eu simt ca totul e bine, am greturi, sunt obosita, deci sarcina e in evolutie.
Oicum, sper sa imi faca trimiterea mai repede, doar ca sunt foarte curioasa sa-i aud inimioara, cred ca va fi un moment unic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutarreee tuturor! Revin dupa o absenta de...2 ani si ceva (atunci eram miresica) pentru a ma inscrie la acest...club . Azi dimineata, dupa o intarziere de o sapt si un test negativ sambata, au aparut II liniute. Imi doream un copilas, renuntasem la anticonceptionale, incepusem sa iau acid folic, desfasuram activitate...si parca inca nu-s pregatita.Sunt undeva in nori...Conform calculelor mele sunt in 5 saptamani, insa la medic merg mai tarziu, prin saptamana 7, ca aici, in Italia, tre sa mai astepti putin...probabil din cauza ca riscul de a-l pierde e mai mare pana in 8 saptamani. Sotziorul meu inca nu stie...il anunt in seara asta. In rest, felicitari tuturor burticilor, si am sa revin cu intrebari cand aterizez pe pamant.
Datele mele sunt:
DM 21.11.1980
UM 23.12.2008
DPN:29.09.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Felicitari . Sa-l stapaneasca sanatoasa. Noua ne-a iesit ieri prima maseluta. S-a chinuit rau mititelul. I-a dat sangele cand i-a pleznit. In continuare mananca prost.

Multumesc mult, si FELICITARI si voua pt maseluta. Imi pare rau ca s-a chinuit , cred ca il doare m tare decat dintele? Tot asa tipa si el cand ii sparge gingia? Ioana la fel mananca si ea prost, azi am stat 1 h sa manance 150 de g de piure, iar laptele bea cate 20-50 ml de lapte dupa 5-10 min iar ii m dau si tot asa pana termina 300 ml, ceaiul il m bea cel m bine, si 400 ml de ceai. Au arsuri cand ii ies dintii/maselele, si de aceia beau multe lichide.

ALBUM

Primul de sus - 18.01.2009 , Al doilea de jos - 28.01.2009

Mergi la inceput

Nu a urlat insa de 2 zile era super marait, plangea din orice (Matei e genul de copil care nu plange mai deloc). Noi stam cel mai bine la capitolul lichide: laptic bem 300 de ml seara si 240 de ml dimineata; 150 de ml de suc natural dupa masa de pranz (in general ii storc portocale si mere); 200 de ml de apa.
La capitolul mancare stam prost: maxim 150 d egrame de mancarica la pranz; maxim 150 de grame de fructe (cu biscuiti, cereale sau beanza de vaci)+mai ciuguleste diverse chestii obligat de mine. Au fost zile in care mi-a mancat si 50 de grame .

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Multumesc mult, si FELICITARI si voua pt maseluta. Imi pare rau ca s-a chinuit , cred ca il doare m tare decat dintele? Tot asa tipa si el cand ii sparge gingia? Ioana la fel mananca si ea prost, azi am stat 1 h sa manance 150 de g de piure, iar laptele bea cate 20-50 ml de lapte dupa 5-10 min iar ii m dau si tot asa pana termina 300 ml, ceaiul il m bea cel m bine, si 400 ml de ceai. Au arsuri cand ii ies dintii/maselele, si de aceia beau multe lichide.

ALBUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Roxxy80 nu ai avut nici un simptom la Matei? Nici eu nu am, deci e BAIAT?
Da, deja i-am ales numele, asa am vrut sa ii punem Ioanei numele Iustina, dar s-a nascut in Ianuarie aproape de Sf Ioan si i-am pus numele Ioana, iar acum se va naste aproape de Sf Iustin(2 Oct) si il/o va chema Iustin/Iustina.

ALBUM

Mergi la inceput

Nici un simptom, decat sanii f durerosi si super umflati (dar asta dupa luna 2 sau a 3, nu-mi mai aduc aminte). O alta chestie a fost ca prea mai aveam chef de carne (nu-mi era scarba de ea, dar preferam sa mananc fara carne). la fel si acum patesc.
Hai ca o sa vezi ca e baietel si la tine .

Citat:

Roxxy80 nu ai avut nici un simptom la Matei? Nici eu nu am, deci e BAIAT?
Da, deja i-am ales numele, asa am vrut sa ii punem Ioanei numele Iustina, dar s-a nascut in Ianuarie aproape de Sf Ioan si i-am pus numele Ioana, iar acum se va naste aproape de Sf Iustin(2 Oct) si il/o va chema Iustin/Iustina.

ALBUM

Mergi la inceput