Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (6)
Raspunsuri - Pagina 17
mimika spune:
Buna! miha, 150 ron a costat ecografia la Hipocrat. Rezonabil, zic eu. Si dr. f. draguta.
Eu va pup si ma pun in pat ca sunt cam franta. M-am trezit devreme, ca am fost si la Fundeni. analizele sotului de la hamatologie sunt bine, acum nu ramane decat sa ne rugam sa fie bine cu problema mea.Va pup!
7+
Mugureii mei
Ioanact spune:
Roxxy80 multumesc.
, sper ca va fi baiat, si daca va fi fata, va fi iubita.
ALBUM
Primul
de sus - 18.01.2009 , Al doilea
de jos - 28.01.2009
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
IUSTIN sau
IUSTINA
amelys spune:
Buna seara tuturor burticilor de septembrie-octombrie!
Ma alatur si eu voua dupa doi ani de mici probleme, care la inceputul acestui an s-au risipit in momentul in care am aflat ca voi fi mamica.Sper ca alaturi de voi cele 40-42 de sapt sa treaca cat mai repede si cat mai usor:)
O seara placuta!
Roxxy80 spune:
Asa zic si eu, ca va fi fata sau baiat, va fi un copil super iubit.
Daca va este mai usor, puteti sa-mi spuneti Roxana.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioanact Roxxy80 multumesc. , sper ca va fi baiat, si daca va fi fata, va fi iubita.![]() ALBUM Primul de sus - 18.01.2009 , Al doilea de jos - 28.01.2009 ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + IUSTIN sau IUSTINA |
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata
6+
coras spune:
pt nnicoro eu m-am programat la dr. Parvu la clinica Anais e pe la aviatorilor 150 ron consultu da face toti banii inclusiv curatenie si aparatura super, nu m-ai gasit pe listuta pt ca inca nu am vazut eu cu ochii mei pe bb, ma rog sacul abia vineri ma declar mamica de 2 oct.2009
in asteptarea unei petite blonde cu ochii albastri!!! Sofia hai la mama in burtica!
miha74 spune:
si eu sunt cam sfarsita....am avut o zi incarcata la servici, apoi sedinta cu parintii la Laura unde m-am umplut de nervi cand am vazut ce parinti lasi si pupincuristi (scuzati termenul)....dar o sa vedeti si voi cum este
am facut baita lui matei si l-am bagat la culcare (el seara adoarme singur, fara probleme) laura e aproape in vacanta as ac o sa incerc sa gasesc si eu un film sa ma relaxez![]()
roxxy si ioanaact - sa stiti ca eu la Laura nu am avut nici un fel de simptom, eram ca o floricica....eu am pus pe seama varstei de atunci.
acum zici ca sunt "bolnava", parca ma incearca si o usoara durere in gat
..dar o sa imi fac un ceai cu lamaie multa si miere sper sa imi treaca.
coras- tinem pumnii pentru tine vineri
mimika- parca as trage si eu vineri o fuga, ca nu mai am rabdare pana saptamana viitoare, si ma enerveaza ca nu mi-a dat analizele si mi-a zis sa mai astept 10 zile
intru sa vad daca gasesc detalii pe net
Miha, mami de
Matei (16.01.2008) si
Laura (30.09.1997) si
7+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
dayssy spune:
Buna seara fetelor!
Mai dar aveti o viteza la tastat de ma speriati! Sincer nu prea reusesc sa tin pasul cu voi, incerc sa citesc tot, dar de raspuns mai greu.
Si eu ma lupt cu cele greturi si cel mai rau imi este cand conduc. E rau tare sa conduci, sa te apuce greturile, sa trebuiasca sa tragi pe dreapta langa un boschet si sa te eliberezi si toti sa te claxoneze. Nici cu punga nu tine vrajeala. Asa ca m-am dus la prietena mea(dosctorita) si mi-a spus ca pot sa iau niste metoclopramid dar sa nu exagerez.
Am vazut ca discutati despre lapte in alimentatie. La mine sare din discutie laptele pentru ca imi face rau tare. Nici la sarcina anterioara nu am baut, nici cat am alaptat(6 luni) si n-am avut nici eu nici Dragos nici o problema. Calciul il luam din vitamine si din alte alimente.
Intrebare de baraj: mi-a admirat cineva minunatia de baiat pe care o am? Pozele sunt la semnatura.
In alta ordine de idei sunt racita cobza. Nici sa dorm nu pot, pentru ca am nasul infundat, ma doare capul si nu stiu cum sa o scot la capat. Ceaiurile nu-si fac efectul. Ceva idei?
Imi propun sa ajung prin Bucuresti in urmatoarele sapt. Se poate sa facem o intalnire a acestei odisei?
Va pup!
Alina si Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos
www.dropshots.com/new.php?userid=210775&cdate=20061217&cimg=1" target="_blank"> Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed8b109e0f4936c7f453f&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Film aniversar
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayssy Intrebare de baraj: mi-a admirat cineva minunatia de baiat pe care o am? Pozele sunt la semnatura. Alina si Dragos (11 noiembrie 2005) Dragos Varsta Dragos www.dropshots.com/new.php?userid=210775&cdate=20061217&cimg=1" target="_blank"> Filmulete www.onetruemedia.com/shared?p=1ed8b109e0f4936c7f453f&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Film aniversar |
Ti-am admirat minunatia de baiat si filmuletele
, doar cele de pe Flickr nu le-am vazut, ca nu merg.ALBUM
Primul
de sus - 18.01.2009 , Al doilea
de jos - 28.01.2009 ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
IUSTIN sau
IUSTINA
alecsxa0208 spune:
Burticilor care suferiti de gretui ca si mine,puteti sa incercati Emetin.Sunt niste capsule pe baza de ghimbir,indicate in disgravidii.Eu le-am incercat si parca e mult mai bine acum.Stiu ca este permis si metoclopramidul,dar numai in caz de nevoie foarte mare.
Trebuie sa nu stam cu stomacul gol,sa rontaim mereu ceva,mai ales dimineata inainte de a ne ridica din pat.
Mie dr mi-a zis ca sunt permise in sarcina Olynthul(pic pt nas),paracetamolul,algocalminul,tablete cu propolis pt gat.Ideea este sa nu faci abuz,dar 1-2 pastile la nevoie se pot lua,n-are rost sa ne chinuim cu dureri si raceli toata sarcina.
[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/]
[/url]
MoRo_K spune:
Buna seara mamici!Azi si eu pt prima oara am avut o stare asa ....de fleoshcaiala-greata slaba:)....cred ca mi se trage de la cineva care a intrat intr-un loc inchis cu tigara...si n-o suport in general d-apai acum.Chiar ma intrebam dc pana acum n-am avut gretzuri...pana la 6 sapt si 6 zile e posibil sa imi apara mai tarziu?
Nausica merci pt raspuns.ce sa zic eu nu cred ca e gingia de vina cred ca intra mancare intre 2 masele si s-a format un chist...asa imi da impresia...vad maine..vb cu ginecologul si apoi cu dentistul meu.
ce zici ne vedem pe aici cu bbii?
ramsan sper sa fie ok sa folosim rennie...chiar e pe listutza de intrebari pt doctor...eu in general am aciditate gastrica mai mare si il cam folosesc in caz de urgenta![]()