Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (6)
Raspunsuri - Pagina 18
greiere spune:
Buna burtici fericite.
Ma anunt si eu proaspata posesoare a unei gagalici de 5 saptamani care va vrea sa-si faca aparitia pe undeva prin septembrie avand in vedere ca va vedea lumina zilei rapid prin cezariana dupa mofturile primului (in fine, dupa mofturile primului medic
). Voi naste la Polizu la dr. Ancar. Nici nu stiu ce sa zic... ca de-abea astept... adevarul e ca cel mai frumoas e sa fii insarcinata, atunci toata lumea e foooarte draguta cu tine si burtica nu-si mai incape de fericire in rochite si bluzici mulate. Mi-am inceput odiseea intr-un fel cam naspa sa zicem adica cu rau maxim de ziceam ca nu mai ajung intreaga acasa dupa niste zile de ski care s-au lasat cu multe cazaturi. Starea de dat cu capul de pereti pus intai pe seama raului de curbe de pe partia de ski s-a dovedit a nu fi nici vreo aplecare de la mult gulas mancat cu pofta (desi am avut parte de oarecare masaje cu care as putea sa ma obisnuiesc pe intreg parcursul sarcinii...)nici dorul de minunea de piersucutza de 2 ani juma care ma astepta supi acasa. Era clar ca ceva misca in burtica, ceva cu ochi si probail un june fitos. Asa spera Elena, mamica de Alexandra! Si voua va doresc burtici fericite si bebei sanatosi. Acuma astept sa apar si eu pe listuta alaturi de voi
: greiere (Ele) DN: 23.03.1978 UM: 23.12.2008 DNP: 29.09.2009 + Alexandra (09.07.2006)
Dr. Ancar, Sp. Polizu
colectiadepalarii
www.dropshots.com/day.php?userid=286036&cdate=20070713&ctime=140933" target="_blank"> Alexandra si mami
vali_delide spune:
Buna, fetelor.
Va citesc uneori, in limita timpului, pt. ca am aici doua fete dragi: Roxxy
, colega mea de odisee si de scuteceala, si pe Claucia, 
fosta colega la tutunici!
Asa ca trebuie sa le felicit si pe ele, si pe voi, toate, fericite posesoare de burtici! Sa aveti sarcini usoare si sa ajungeti cu bine la sfarsitul acestei calatorii minunate, unde va veti intalni cu puiutii vostri!
Am vazut ca o viitoare mamica dintre voi, cred ca Mimika, are 2 mugurei si nevoie de pregnyl.
Asadar, daca citesti, da-mi un pm...mie mi-au ramas 4 cutii, cred ca sunt 12 injectii si as fi fericita sa te pot ajuta, mai ales ca stiu ca nu se gaseste!
Pupici tuturor burticilor!
MoRo_K spune:
Greiere super tare colectia de palarii !!!sa-ti traiasca piersicutza si sarcina usoara si bebe sanatos
nnicoro spune:
Pentru raceala am mai scris mai devreme,dar cred ca nu s-a vazut ca s-a moderat f greu,puteti sa luati Oscilococcinum(jumatate de tub la 6 ore),Coryzalia(4-5/zi) si vitamina C efervescenta de1g.Si eu am fost racita zilele trecute si mi-a trecut rapid.
Roxxy80 spune:
Draga mea, ce supriza mi-ai facut sa te gasesc pe la noi la Odisee.
Te pup cu mare drag
.
| Citat: |
| citat din mesajul lui vali_delide Buna, fetelor. Va citesc uneori, in limita timpului, pt. ca am aici doua fete dragi: Roxxy ![]() , colega mea de odisee si de scuteceala, si pe Claucia, ![]() fosta colega la tutunici!Asa ca trebuie sa le felicit si pe ele, si pe voi, toate, fericite posesoare de burtici! Sa aveti sarcini usoare si sa ajungeti cu bine la sfarsitul acestei calatorii minunate, unde va veti intalni cu puiutii vostri! Am vazut ca o viitoare mamica dintre voi, cred ca Mimika, are 2 mugurei si nevoie de pregnyl. Asadar, daca citesti, da-mi un pm...mie mi-au ramas 4 cutii, cred ca sunt 12 injectii si as fi fericita sa te pot ajuta, mai ales ca stiu ca nu se gaseste! Pupici tuturor burticilor! ![]() Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007) |
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata
6+
Roxxy80 spune:
Greieras, bine ai venit printre noi. June sa fie!!!! 
Claucia, ce faci? te simti bine?
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata
6+
monica_dicut spune:
Buna dimineata.
Poftiti la
, laptic, suculet sau ceiut dupa pofta inimii 
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
Minunea din burtica 
7+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
Uite asa cresc eu la mami in burtica
Danutzu spune:
Burtici dragi,
cu mare, mare bucurie va anunt ca ieri seara am auzit o inimioara scumpa care batea cu 118 bpm! pt mine e o realizare enorma, tinand cont ca, in ultimele 3 sarcini esuate anterior, nu am trecut de acest stadiu! Mi-a venit sa il pup pe dl. doctor cand mi-a dat vestea si am auzit inimioara
.
Va pup pe toate, iar acum am mari sperante ca voi fi alaturi de voi pana la capat!
alex25 spune:
Buna tuturor!
Se pare ca si noi vom fi mamici undeva la sfarsitul lui septembrie / inceputul lui octombrie!
DN:25.11.1983, UM:25.12.2008, DPN:02.10.2009
Va dorim tuturor sarcina usoara si bb sanatos!
ralu80 spune:
Salutare burticutze...e gasca destul de maricica. Nu am mai intrat pe aici de ceva timp pentru ca saptamana trecuta am stat acasa si doar am zacut si-am vomitat. Am "reusit" performanta de a slabi 3 kg...dar de saptamana aceasta am luat emetin forte si mi-e mai bine...mananc doar mini brezel, cartofi copti din cand in cand, bomboane mentolate,beau mult ceai de menta...noroc ca nu am probleme cu constipatia...abia astept sa scap de starile acestea ca sa ma pot bucura de sarcina.
Elena(greiere) ma bucur nespus ca iar ne tinem de mana...pup-o pe Alex de la noi.
Raluca
7+ mama Rianei(2 iulie 2006)

de
Andreea Stefania (07.12.2007)