Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (6)
Raspunsuri - Pagina 19
alex1405 spune:
Danutzu, felicitari pentru inimioara! Sa bara puternic si de acum inainte!
Greiere (Elena), frumoasa colectia de palarii....da' si comoara de sub ele 
Ioanact, felicitari pentru dintisor. Hai, inca unul sus si unul jos si un halat pentru copii cu gluga iepuras! Astept poza...
Eu am fost de dimineata sa fac tona aia de analize, iar pe seara ar trebui sa am rezultatele....desi cred ca nu ajung sa le si ridic, oricum la doctor trebuie sa ma duc cu ele peste vreo doua saptamani, cand e programata urmatoarea consultatie. Am totusi incredere ca vor iesi bine, pt ca acum o doua luni am facut analizele gratuite si au iesit bine atunci...sper sa nu se fi intamplat ceva intre timp...
Pup burticile si sa aveti o zi fara greturi (din fercire eu inca nu stiu ce sunt alea)
Bibicu' mik 
Noi - momente frumoase din viata
www.sardog.ro/" target="_blank"> Hobby 
Danuta1979 spune:
Buna dimineata
Eu sunt cam ametita, mi-au luat sange de dimineata pt analize..
Ieri tot la medic am descoperit ca am deviatie de sept si tumora benigna (necancerigena)in nara dreapta (de aceea am si fost ca imi crescuse ceva in nas si e deranjant). Doctorul mi-a zis ca trebuie sa ma operez...anestezie totala...chestii dar am negociat cu el si a ramas sa o fac dupa ce nasc..caci in principiu nu ar trebui sa creasca atat cat sa nu mai pot respira. Sper.
Maine dimineata merg din nou la ecografie transvaginala...sa-mi vad bebele (data trecuta la 5 sapt si 2 zile s-a vazut doar sacul
).
Am emotii, sper sa fie totul ok, sa vad embrionul, sa-i aud inima bebelusului..sa stiu ca totul e bine si merge in directia buna.
Va pup, sa aveti o zi frumoasa si serviciu usor!
Dana
6+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
loradin spune:
Neata!
Am intrat sa va anunt ca mi-am facut dozajul beta hcg si sunt posesoarea unei valori de 1020.Se incadreaza in 4-5 saptamani.Sa vedem daca luni vrea sa se arate samburelul.Felicit si eu toate noile mamici si le urez tot binele din lume.
Multi pupici!
coras spune:
bravo Loradin bine ai venit printre noi!! si mie mi-a iesit valoarea intre 3-4 sapt asta sapt trecuta acum nu am mai facut-o!!!maine merg la eco sa vad daca vrea sa se arate samburelul meu.
Va pup pe toate fetele!!!!!

in asteptarea unei petite blonde cu ochii albastri!!! Sofia hai la mama in burtica!
Roxxy80 spune:
Neata. Eu tocmai mi-am facut o ciocolata calda si pap biscuitii de la fie-meu
. Azi-noapte piticul meu a avut o noapte agitata. Cred ca alta maseluta sta sa iasa
.
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Buna dimineata. Poftiti la , laptic, suculet sau ceiut dupa pofta inimii ![]() POZNICI CU NOI Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Minunea din burtica ![]() 7+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() Uite asa cresc eu la mami in burtica |
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata
6+
Roxxy80 spune:
Superrrrr [bis
. felicitari!!!!!
| citat din mesajul lui loradin Neata! Am intrat sa va anunt ca mi-am facut dozajul beta hcg si sunt posesoarea unei valori de 1020.Se incadreaza in 4-5 saptamani.Sa vedem daca luni vrea sa se arate samburelul.Felicit si eu toate noile mamici si le urez tot binele din lume. Multi pupici! INGERASUL MEU DRAG |
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata
6+
honeybaby spune:
Buna dimineata burtici.
Azi cred ca o sa fie toata ziua adormita.
Nu pot sa dorm dar nici sa-mi revin.
Si mie imi este greata daca nu mananc, sau daca sunt foarte obosita.
Dar o greata slaaaaaba de tot. Cam asa era si inaite de sarcina , numai ca atunci nu prea imi era foame, mancam o data pe zi, acum moooor de foame.
5+
claucia spune:
Roxxy sunt aici! esti o dulce ca intrebi de mine, m-am gandit la voi dar am avut o perioada ingrozitoare la servici, parca toate se intampla odata, si trebuie sa le descurc in engleza si din pacate cand si cand in franceza
. IN fine, multa treaba, mult de discutat cu sefi noi si greeeeei de cap etc.
Eu sunt bine, am niste mici greturi, fara sa se concretizeze in ceva
, oboseala cat cuprinde dar sunt indragostita de fetita mea de acasa in continuare, e atat de buna si dragalasha in ultimul timp, doarme bine noaptea, e tandra si vesela, rade mult de tot si e cuminte. Noi ne tot plimbam pe la Mallul din baneasa, f des, pe la shopping city fara sa shoppim nimic, ne plimbam pe acolo, stam la cafea si Alessia alearga pe la fantana de acolo si se joaca cu copiii de acolo (sunt ceva copii), daca aveti drum si timp poate ne vedem. sau in alta parte, unde vreti, cu tot dragul, mi-ar placea sa ne cunoastem acum, mai tarziu cu burtici, si mai tarziu cu puii mici in carucioare. 
Ce-i drept, am scapat de toate cele, are dantura completa pentru varsta ei.
Vali, esti o dulce! Sa-ti traiasca puisorul.
Am fost ieri la eco, astazi mi-am luat sange pentru analize, fac multe, toate de sange, sumar de urina, si cele specifice, nu mai stiu care, mi le-au recomandat de la CMU unde am abonament, si desi facusem o parte la prima sarcina, le vor din nou pe toate ca sa imi faca fisa noua.
La eco pt confirmare, am vazut un punctulet cu activitate cardiaca, dragalas si micut, cu varsta corecta pentru saptamanile pe care le am (7 fara 2 zile ieri). Am si o mica (cica f mica) dezlipire de placenta care se trateaza cu 2 utrogestan pe zi, 3 no-spa pe zi timp de o saptamana si neridicat copil in brate. Asta nu pot si nici nu voi respecta...ce-i drept o mai pasez sotului cand o transportam rapid pe sus, etc.
Roxxy, back to you, frumusel Matei, tare dulce. 
Clau
5+ si Alessia Maria
13 iulie 2007
poze cu noi
ramsan spune:
Neatza burtici fericite!
Ce harnicutze sunteti la scris... abia mai tin pasul cu voi!
Dar si eu am fost tare harnica dis de dimineata ca am fost la laboratorul de analize si poimaine voi avea si rezultatele! deocamdata am facut toate analizele de sange si urina uzuale, oe alea pt toxoplasma, listeria, chlamydia, sifilis, HIV etc etc le voi face abia la leafa urmatoare ca ma vor usca de bani :)
M-am uitat ieri pe echografiile facute in sarcina cu Rares si la 6 sapt. si 6 zile era prezent doar sacul embrionar, nu se vedeau si miscarile cardiace. Abia dupa o sapt. am auzit inimioara batand :) Asa ca nu intrati inca in panica daca nu veti auzi inimioara chiar din sapt. a 6-a.
va multumesc pentru aprecierile la adresa lui Rares. Am un baiat frumos si destept si e sufletul meu ![]()
| citat din mesajul lui honeybaby La mine este o greseala UM : 24.12.2009 nu 24.11.... ![]() 5+ |
Cred ca ai vrut sa scrii 24.12.2008
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

, laptic, suculet sau ceiut dupa pofta inimii