Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (6)
Raspunsuri - Pagina 20
Roxxy80 spune:
Clau, ma bucur din suflet ca esti bine.
De abia astept sa avem si noi dantura completa ca sa redevenim mancaciosi si veseli non-stop.
Ma enerveaza la culme vremea asta. Nu am mai iesit din casa de vreo 3 zile. Prin Mall baneasa nu am mai fost de ceva vreme.
Apropo, sta cineva pe Teiul Doamnei sau prin apropiere?
Noi in Parcul Tei ne petrecem vremea cand e frumos afara.
| Citat: |
| citat din mesajul lui claucia Roxxy sunt aici! esti o dulce ca intrebi de mine, m-am gandit la voi dar am avut o perioada ingrozitoare la servici, parca toate se intampla odata, si trebuie sa le descurc in engleza si din pacate cand si cand in franceza Eu sunt bine, am niste mici greturi, fara sa se concretizeze in ceva ![]() Ce-i drept, am scapat de toate cele, are dantura completa pentru varsta ei. Vali, esti o dulce! Sa-ti traiasca puisorul. Am fost ieri la eco, astazi mi-am luat sange pentru analize, fac multe, toate de sange, sumar de urina, si cele specifice, nu mai stiu care, mi le-au recomandat de la CMU unde am abonament, si desi facusem o parte la prima sarcina, le vor din nou pe toate ca sa imi faca fisa noua. La eco pt confirmare, am vazut un punctulet cu activitate cardiaca, dragalas si micut, cu varsta corecta pentru saptamanile pe care le am (7 fara 2 zile ieri). Am si o mica (cica f mica) dezlipire de placenta care se trateaza cu 2 utrogestan pe zi, 3 no-spa pe zi timp de o saptamana si neridicat copil in brate. Asta nu pot si nici nu voi respecta...ce-i drept o mai pasez sotului cand o transportam rapid pe sus, etc. Roxxy, back to you, frumusel Matei, tare dulce. ![]() Clau 5+ si Alessia Maria 13 iulie 2007 poze cu noi |
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata
6+
lutoniana spune:
Buna burticilor, nu am prea mai intrat pe la voi sa scriu din lipsa de timp....dar am citit tot, cuvant cu cuvant.
Spre deosebire de acasa aici toate sunt cu alta viteza. Dupa o intalnire formala cu moasa mea mi s-a programat o vizita de-a ei acasa la noi si abia pe 25 febr incep analizele.
Din cat m-am documentat eu si am citit asteapta sa treaca orice risc de pierdere de sarcina ca sa se "apuce de treaba".
Asa ca eu sunt relaxata si astept pe tanti moasa in vizita. Zice ca imi acorda 1 ora pentru orice intrebare as avea, nelamurire, curiozitate. O prietena a nascut aici si mi-a povestit cam cum functioneaza sistemul medical si m-a umplut de incredere si optimism.
Nimic din toate acestea insa nu au reusit sa-mi taie greata groaznica prezenta de dimineata pana seara. Trece doar cu tone de portocale si niste biscuitei mici si fara gust.
Lumea zice sa mai stau putin ca la 3-4 luni trece.....dar mie nu mi se pare putin mai ales ca sunt o fire energica iar acum sunt varza.
Succes tuturor burticilor si va pot povesti mai multe cand imi va veni si mie randul la eco si analize. Pana atunci va felicit pentru clipele minunate de la ecografii.

deutzica spune:
Neata burtici, bun venit
si sarcina usoara noilor posesoare de doua liniute.
E tare greu sa tina omul pasul cu voi..tare mult spor aveti la scris
.
Eu intre timp am mai facut o ecografie si i-am auzit inimioara lui bebe din nou,se auzea ca mini locomotiva
.In rest o urma greturi, dar doar uneori si am inceput sa fiu mai aiurita, de ex astazi cred ca mi-am pus pastiluta de utrogestan de doua ori
...oare e grav?
.
pe burtici
8+
monica_dicut spune:
Pe la 5 mergem si noi la eco 

POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
Minunea din burtica 
7+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
Uite asa cresc eu la mami in burtica
lutoniana spune:
Ca sa va mai distrati si sa uitati de greturi va dau un link cu "ghicitor de sex al bebelusului". Este in joaca pt ca pe forumul acelui site sunt parerile impartite, la unele asa a fost, la unele nu.
La mine zice ca e baietel ceea ce ma bucura enorm 
Distractie placuta !
http://www.bounty.com/pregnancy/GenderGuesser/
kemsy spune:
Salutare!
Fetelor, la voi cum se manifesta sau s-a manifestat sarcina la inceput. La mine, la 5 saptamani cat am calculat eu, ma inteapa putin ovarele, cand unul, cand altul...parca sunt putin si balonata...Chestia asta cu ovarele ce inseamna? Asa o fi normal?
O zi buna!!!![]()
5+
ramsan spune:
Kemsy si am cate o intepatura laterala jos, dar tin bine minte ca si la Rares am avut tot asa...si nu au fost probleme.
Ramona
4+
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
crisarh spune:
salut gravi
Eu nu am prea mai intart din cauza jobului, acum m-am mai eliberat si va mai scriu una alta despre noi;Am facut toate analizele, de sange si secretie, sunt ok toate; Crestem, dar avem mici contractii, doc ne-a dat no-spa la 8 ore si utrogestan 2 seara si 2 magneB6 dimi si 2 la pranz pt sustinere; Am greturi la greu, ametelili mai ales dimineata, ba somn ba insomnii, ma trezesc pe la 4 dimi si greu mai adorm la lor, iar la 7 cand suna ceasul sunt varza;Am o intrebare la voi, am fost ieri la doc dar am uitat sa intreb, am tensiunea mica, 8 cu 6 si dupa pranz 9 cu 6, asa o aveam eu de mica, dar inainte beam cafea si ajungea pe la 10 cu 6, dar acum nu mai beau cafea; Stiti daca tensiunea asa mica da probleme in sarcina? Stiu ca tensiunea mare nu e ok, dar nu stiu nimic de cea mica? Daca stiti voi ceva?In rest abia astept sa merg pe 20 febr la Iosup sa imi spuna ca suntem sanatosi si fara probleme si poate aflam si sexul
Cam atat despre noi, sunt foarte obosita si ma tot gandesc la un program de 6 ore la serviciu;

toate noile si vechile gravi
9+
claucia spune:
E haios linkul, mie imi iese fetita. Cine stie? Eu vreau fetita dar cred ca sotul ar tinde mai mult spre baietel..dar a spus ca daca este fetita este fericit. Oricum e tati de fetita si se pricepe si o iubeste la infinit.
Plus ca ar fi mult mai usor din considerente practice, gen camera deja amenajata, hainute, joaca intre cele doua, aceleasi preocupari, discutii ca intre fete
.
Dar ma impac si cu baietel daca e cazul. Vom vedea pe 9 martie. Atunci am eco pt masuratori si DT (asa s-a gandit dr ca e bine, sa imi fac DT nu TT, la prima sarcina am facut TT). Voi avea 12 saptamani si ceva. Si cica 80% imi poate spune sigur daca e fetita sau baietel. Asa ca 9 martie!
Intepaturi in ovare si eu am avut la ambele sarcini dar foarte la inceput. Acum nu mai am si parca nu mai am de ceva timp.
Roxxy eu nu stau pe langa tine...
poate gasim o zona neutra undeva sa ne intalnim cu multe dintre noi.
Clau
5+ si Alessia Maria
13 iulie 2007
poze cu noi