Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (6)
Raspunsuri - Pagina 21
Ioanact spune:
Buna burtici.
Noi azi ne-am trezit la 10:30 (eu si Ioana), am schimbat-o, i-am dat sa manance, iar acum s-a culcat iar, si pot sa va citesc si sa scriu.
Asa..
greiere bine ai venit printre burtici
, sarcina usoara iti doresc si fara greturi. Am vazut si eu colectia de palarii si o fetita minunata pe care le purta.
Te voi trece pe listuta, daca nu a facut-o altcineva inaintea mea.![]()
monica dicut multumesc de laptic
.., tare bun e.
Danutzu
FELICITARI , pt inimioara, sa bata pana la 40 de sapt si dupa nastere multi ani.
alex25 bine ai venit. Sarcina usoara iti doresc. Vad daca nu esti pe lista si te trec.
ralu80 imi pare rau pt starea de rau
, sper de acum incolo sa te simti bine.
alex1405 multumesc.
Am o poza cu dintisorul de sus, cel de jos inca nu se vede, doar se simte la atingere, ca agata. Uite aici poza.
roxxy80 off, imi pare rau, si Ioana s-a trezit de 2 x, dar a adormit imediat.
honeybaby UM tb 24.11.2009, sau 24.12.2008?
ALBUM
Primul
de sus - 18.01.2009 , Al doilea
de jos - 28.01.2009
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
IUSTIN sau
IUSTINA
greiere spune:
MoRo K, Alex1405, Ioanact
ma mandresc tare cu colectia de palarii care e atat de mare incat nu am avut nicand rabdare sa o scot la lumina blitzului
. Ioanact chiar nu cred ca sunt pe listuta, mersic.
Roxi mami de Matei
daca ne luam dupa site-ul pus la dispozitie de lutoniania... june iese! 
Ralu pupici multi. Stai sa vezi cand ne-om prinde cu totii la niste hore... si dupa aceea o sa stam cu ochii pe ei sa vedem care cum se combina. Si te rog tot figurant sa-ti iasa ca sa echilibram situatia
. M-ai mai linistit in ideea ca nu sunt singura care nu poate inca sa se bucure de sarcina, dar asta e... greturile!
colectiadepalarii
www.dropshots.com/day.php?userid=286036&cdate=20070713&ctime=140933" target="_blank"> Alexandra si mami

nnicoro spune:
Si mie mi se pare o tampenie linku!! Adica toate femeile de 31 de ani care nasc in sept nasc baieti???
,mai sa fie,pai atunci sa stim cum sa ne programam din timp sa facem ce vrem!!
Oricum,la noi in familie,sunt numai fete,suntem 4 veri,toate au facut fetite,toate prietenele mele au fetite,ar fi culmea,ca eu,ultima dintre ele sa fac baiat.Nu ca nu ar fi bine,dar nu cred ca as sti cum sa ma port cu el,nu m-m jucat niciodata cu baietei,mi-e frica sa nu-l fac prea mamos,pupacios si fetita.Camera pt bebe am aranjat-o de anul trecut de cand ne-am mutat si e ROZ!!! 
Ioanact spune:
Avem [b] CAPITOL NOU .
ALBUM
Primul
de sus - 18.01.2009 , Al doilea
de jos - 28.01.2009
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
IUSTIN sau
IUSTINA