Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(30)
Raspunsuri - Pagina 9
dicirstea spune:
La ora 18:30 trebuie sa merge sa-l vad pe bb si deja am niste nervi si imi da la suturi de nu stiu nici cum sa ajung, nici ce o sa se vada.
Facusem de 10 zile o rezervare la hotel Unique (cochet, discret si langa biroul nostru) pentru un potential partener austriac. Pentru ca a avut oarece intarziere avionul lui sun la hotel sa le spun ca vine dupa ora 18, si ce credeti...aud: o ce bine ca a-ti sunat ca avem o problema, am ramas fara centrala termica si nu mai putem onora rezevarea facuta 
. Dar de ce nu ne-ati anuntat???!!! Pai...nu mai stiam mailul sau telefonul, nici numele firmei.
Doamne, pe ce lume traim? Imi tremura mainile de nervi. A trebuit sa rezolv in 30' totul, omul fiind pe drum spre Bucuresti, din aeroport.
Aa, si ca sa fie tacamul complet, adica ce ma mir de un hotelas de la doseni, cand cei de la Radisson nu sunt in stare sa-mi trimita o confirmare de rezervare de dimineata pana acum 
. Hotel de 5 * cu servicii de 2*.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
si a cui o mai vrea sa vina
18
MINUNEA MEA
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
alinutza23 spune:
alex si gabryela felicitari pentru bebei! 
didi
nu mai pune la suflet ca nu merita! Nu are nici un rost sa te stresezi din cauza unor idioti. Ia de la inima si pune la 
20+ cu 
Asa creste Funditza!
A piece of our life
GOD is a DJ
dicirstea spune:
Alinutza,
nu pot, ca si-asa e prea mare. Nu-l mai cuprind pantalonii.
Va pup, vb maine.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
si a cui o mai vrea sa vina
18
MINUNEA MEA
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
CarlaV spune:
Alinutza, inseamna ca toate modificarile sunt din cauza sarcinii, bravo! 
Nemora, masajul perineal ajuta la elasticizarea perineului, ca sa se poata intinde fara sa se rupa. Tehnica este descrisa si pe net, mi-e greu sa scriu acum.
Maria, ai dreptate cu ciocolata si bebe din burtica, asa faceam si eu inainte de ecografii, cand voiam sa nu doarma Saby.
Dicirstea, bafta la eco. Traim intr-o tara de 2 bani, asta o stii si o vezi in fiecare zi. Hai sa-ti zic si eu una: stau din septembrie anul trecut dupa un aviz al ApaNova care avea termen 30 zile. Il primesc acum cateva zile, iar in aviz scrie negru pe alb: lucrarile vor fi efectuate numai cu firma SC xxxx SRL
.
Carla,
s.19 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni*******poze 12-15 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Gabryella, ti-a iesit lipsa de fier la analize?
Sa va zic si eu una cu echilibrul in timpul sarcinii. Eram cu 3 saptamani inainte sa nasc in Mangalia, asteptam sotul in masina. Cum el gesticula de pe vizavi, am zis sa merg sa vad ce-i trebuie, dar n-am mai trecut pe la trecerea de pietoni, ci aiurea, ca nu era strada prea lata. Am vazut venind un Peugeot 206 albastru si m-am gandit ca am timp daca ma grabesc
, am dat sa alerg, dar nu am avut timp sa-mi schimb centrul de greutate ca sa-l adaptez alergarii, drept pentru care am facut vreo 3 pasi impiedicati, gata-gata sa cad in nas, ca o placinta, fix in fata masinii. Nu aveam burta foarte mare, dar a fost suficient sa ma dezechilibrez putin. Sotul era tot alb cand am ajuns la el, nu stiu prin cate alte culori trecuse pana atunci.
Carla,
s.19 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni*******poze 12-15 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
maria_bunica spune:
AlexsiMatei..felicitari pt vestile bune de la eco!!Bine macar ca bebe este ok si cazatura a ramas doar intr-o sperietura!!
Dicirstea...abia asteptam vestile de la eco!!Sa nu ne tii mult ,maine,in suspans!!Ce idioata si aia cu rezervarea...
Si mai avem curaj sa cerem respect in strainatate!!

Carla..vai,ce intamplare si la tine!!Deci neaparat trebuie sa fiu mai atenta de acum inainte...ca nu cumva sa iau cunostinta cu asfaltul!!![]()
Cum te mai simti??Au mai trecut greturile..viroza???
22+
Razvan Nicholas sau Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
philip spune:
alinutza, slava Domnului ca totul e bine
clodyac, bine ai revenit si sa dai pe aici mai des
rudyi, felicitari pt baietel
mey fetelor, eu zic sa n-o mai lasam pe maria sa ne zica din meniul ei, ca si eu am facut o tigaie uriasa de cartofi prajiti aseara din care am mancat singura, am mai pus alaturi si niste telemea si chiftele, plus castraveti murati. pai asa nu ma mai mentin eu cu greutatea. a, sa mai zic ca am mai mancat si crema de zahar ars la desert (cred ca am bagat in mine 1000 de calorii o data). la sala n-am mai ajuns...ma duc azi.
philip
21weeksbabyboy
mommyandreea
miruta spune:
Ce fac albinutzele?
Aseara am ajuns tarziu acasa si nu am mai avut timp sa intru sa va impartasesc bucuria mea .Am fost ieri dupa-amiaza la eco si in sfarsit am vazut ce comoara am in burtica .Sper ca au mai ramas caruciare roz
pentru ca vom avea o printesica .
Este bine dezvoltata buburuza mea,chiar a exclamat de mai multe ori dr. ca este foarte bine dezvoltata , are in jur de 335g ,toate organele la locul lor ,a fost foarte agitata ,o simteam cu loveste si o si vedeam pe monitor.Colul meu are 38 mm si dr .de la eco a zis ca-i cam scurt dar e inchis ,la voi ce dimensiuni are colul?Sa stiu sa nu ma ingrijorez.
Felicitari ,Rudy,pentru baietel!
Felicitari ,Alinutza ,pentru bebe baietel si ma bucur ca a fost o alarma falsa analizele cu rezultate "grave".
Alex ,offf,imi pare rau ca ai cazut ,ai grija , eu ma misc foarte incet de la un timp si ma gandesc ca poate unii din jurul meu cred ca profit de statutul de gravi dar important e sa am grija de printesica mea .Ma bucur ca totul a fost bn la eco!
Ca tot vorbeati de pofte si mancaruri ..aseara am poftit si eu pentru prima data la ceva.Era in supermarket la cumparaturi si am vazut niste mere "bot de iepure" care initial mi s-au parut a fi ...piersici.Asa ca am cautat si eu si sotul prin tot magazinul si cum nu am gasit am oprit la urmatorul supermarket in drum spre casa si mi-am achizitionat nectarine
.
Mirela
20+ si minunea mea
Antonia Maria
http://jurnaldebebestrumf.blogspot.com/
http://s238.photobucket.com/albums/ff127/miruta/
AlexSiMatei spune:
Mirela felicitari pentru fetita!! 

Foarte sanatoase poftele tale...
eu acum tanjesc la cartofi prajiti dupa ce au vorbit fetele toata ziua doar de mancare...
18+
Ari Victor sau David Victor sau...
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/PanaAcumPeScurt?authkey=OSg7SMV1YUU&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/Bebel?authkey=69A5urjDRCw&feat=directlink
baby-first spune:
Buna, burtici!!!
Ati avut activitate zilele astea, nu gluma...eu nu prea am avut inspiratie la scris, dar nu m-am putut abtine ![]()
Pai din astea faceti voi, mai ales celor care se plang de kg, printre care ma numar si eu... aveti noroc, nu mi-ati provocat o mare pofta cu mai nimic, si acum puteti sa radeti de mine...singurul lucru care mi-a facut pofta a fost sucul de rosii, pentru care bineinteles, tot Carla e de vina... ce-ti pasa tie, ca nu se leaga kg de tine...
Si sa va mai spun un lucru funny care mi s-a intamplat azi...de fapt cam duce a umor negru. In fiecare luna trebuie sa facem o plimbare la policlinica maternitatii pentru titrarea de anticorpi, burticile cu rh negativ stiu cum e...
De obicei stau la rand cate 1 ora juma, asa ca eram pregatita...dar la intrarea in policlinica m-a socat nr. de fuste "colorate" care faceau scandal ca nu pot face toate chiuretaj in aceeasi zi. La cealalta usa, asteptam noi, burticile, mandre de "trofeul" nostru, dar foarte deranjate de spectacolul care ni se oferea...dar cum ati zis voi, doar traim in Romania...
Cristina
25+ 
http://picasaweb.google.com/cristinadan08/Cristtina
http://picasaweb.google.com/cristinadan08/NuntaNoastra
http://picasaweb.google.com/cristinadan08/CraciunAnNouBurticaMea