Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(30)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

Carla, ca ingrasa...io nu vreau sa ma ingras! dupa ce am nascut intram in blugii de domnisoara, m-am dus la mama luni, si am venit cat purceaua

auzi si-mi si mie care e treaba cu masajul perineal (cum se face, la ce foloseste...)
mercic

Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

nu ma pot aPtine
stiti ce e aia semiautomata?

o ridici cu mana si cade singura

Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

De nervi,am iesit mai devreme si am dormit o ora si jumatate...cu gandul ca poate mai tarziu merge DC-ul mai bine...m-am inselat amarnic,insa!!Ce face si dependenta asta din om!!

Alinutza...yupiii!!Ma bucur ca nu a fost nimic grav!!Iar de DR...no comment!!Mai bine isi pastra comentariile de la tel pt ea!!

Laura...sa vezi ce mai fac eu,dar nu functioneaza mereu!!Ma tot intreaba Cosmin(sotul)daca misca bebe...si daca ii zic de cateva ori la rand ca nu sau nu prea...trecem la atac cu o bucatica de ciocolata!!Ii place foarte tare ciocolata cu crema de menta si ciocolata cu crema de capsuni!!Dupa este un pic activ si iar cade in melancolie,bebele,dar macar l-am simt putin mai puternic!!

22+ Razvan Nicholas sau Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

mai fetelor, sunteti criiimmmiiinale cu eclerele astea.Abia mi-a terminat de facut cartofi prajiti cu costita (maria e "vinovata" de asta), iara cum arunca repede adidasii in picioare, fundu in masina si hai la cofetarie.

alinutza ma bucur ca au iesit toate bine. Oare cat o sa ne mai stresam si cand o sa fim si noi in euforia specifica graviduteleo fara nici o grija....

22 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

Carla tocmai ca si urocultura si sumarul de urina au iesit bine!

Si eu evit dulciurile pentru ca am luat deja 8 kg si iar ma cearta d-nul doctor care mi-a subliniat ca trebuie sa iau 1 kg pe luna. Eu stiu ca nu e chiar asa, dar nici nu vreau sa-mi fac rau ingrasandu-ma prea mult. Recunosc ca m-as infrupta si eu din minunatiile pe care le-ati tot spus....

nemora, foarte tare

oana multumim mult

20+ cu
Asa creste Funditza!
A piece of our life

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Laura...sa iti fie de bine!!Am fost provocata sa zic...deci Carla e "tapul ispasitor"Iar pe alta parte..ma bucur ca te-am ajutat cu o idee!!

22+ Razvan Nicholas sau Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexSiMatei spune:

Alinutza, ce bine ca esti in regula! Isterica si doctorita asta sa te bage asa in panica, oare ea nu stie ca unele valori ale analizelor sunt diferite in sarcina? Oricum, bine ca esti OK!

Am fost si noi la ecograf si totul e in regula, ne-a facut o gramada de masuratori si suntem foarte bine. O sa repetam masuratorile si pe 10 februarie, ca sa fim siguri, dar doctorita mi-a zis ca totul arata perfect. A fost foarte dragut ca bebe statea cumva cu picioarele peste cap, e deja yoghin! Si de data asta am vazut si noi cu ochiul liber ca e baietel

Am mers dupa aceea si cu Matei la hepatolog si am fost insarcinata sa asigur ca se tine de dieta - mi se pare o misiune pierduta dinainte, dar cred ca doctorul lui nu s-a prins ca sunt gravida Ce politie sa fac eu cu Matei cand mie imi sta gandul doar la mancarica?

18+ Ari Victor sau David Victor sau...
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/PanaAcumPeScurt?authkey=OSg7SMV1YUU&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/Bebel?authkey=69A5urjDRCw&feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Un trafic infernal pe forumul asta!!!,
Eu am postat mesajul de sustinere morala inainte de pranz si a aparut dupa ce Alinutza s-a intors si ne-a linistit .

Oricum..retine partea buna a lucrurilor ca ti-am tinut pumnii .

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)

si a cui o mai vrea sa vina 18

MINUNEA MEA

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dicirstea

Un trafic infernal pe forumul asta!!!,
Eu am postat mesajul de sustinere morala inainte de pranz si a aparut dupa ce Alinutza s-a intors si ne-a linistit .

Oricum..retine partea buna a lucrurilor ca ti-am tinut pumnii .

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)

si a cui o mai vrea sa vina 18

MINUNEA MEA

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

multumesc din suflet , intr-adevar a mers groaznic forumul azi!

20+ cu
Asa creste Funditza!
A piece of our life

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabryella81 spune:

Dragi 2 in 1 am venit acum de la doctor..totul e bine...avem 21 de saptamani si 470 de grame...mi-a spus sa nu mai iau Elevit si acid folic si sa incep cu fier...voi luati fier?..singura problema e ca m-am ingrasat cam mult...15 Kg..cele cu 10 in plus sa fiti fericite...saptamana viitoare repet analizele de sange..asa mi-a spus dr.
sa aveti grija cu scarile ...acum ca suntem mai mari ..ne impiedicam mai mult
Alinitza ma bucur ca a iesit bine pana la urma...nu te mai lua dupa ea altadata
toate burticutzele si felicitati mamicilor care au aflat ce se ascunde in burtica

20

Mergi la inceput