Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(30)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

am sosit, multumesc mult ca mi-ati tinut pumnii!
mai bubulinelor, sa nu faceti ca mine, m-am umplut de nervi si de stres! si nu stiu ce-o fi fost in capul doctoritei, pt ca mai rau m-a speriat!
asadar, analizele la ficat au iesit ok de data asta, semn clar ca se mai dau peste cap din cand in cand, ca doar sunt insarcinata, nu?
iar din sange, au iesit leucocitele si granulocitele mari (si nu cu mult), cu concluzia laboratorului "leucocitoza cu neutrofilie". Si iata ce am gasit eu: "Leucocitoza poate defini:
1. Cresterea temporara in sange sau intr-o serozitate, a numarului de leucocite, peste limita de 10000/mm3 (milimetru cub). Poate fi fiziologica (dupa pranz, in sarcina etc.) sau patologica (indeosebi in infectii)."
Asa ca pana la urma mai rau m-am stresat si alarmat. Bine ca nu e nimic grav. Sa nu faceti ca mine.

In alta ordine de idei, m-ati innebunit cu inghetatele si eclerele voastre, asa ca am recurs si eu la alimentele disponibile si mi-am amestecat un iaurt cu miere care s-a dovedit a fi delicios!

anamaria bafta multa maine la eco!
alex imi pare tare rau pentru incidentul de la metrou, cred ca ai tras o mare sperietura. Aveti grija fetelor cu treptele, eu am alunecat in plan drept, noroc ca am cazut pe moale Si bafta la eco!

20+ cu
Asa creste Funditza!
A piece of our life

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

bravo alinutza ma bucur ca totul e ok

offff eu nu stiu oare doctorii astia nu se gandesc ca o femeie insarcinata intra si mai usor in panica ???

dar important e ca totul e bine te pup

21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

uraaa!! alinutza e ok!!! si bb a lui alinutza..la fel de ok!!
trebuie sa sarbatorim!

nuuu, medicii astia sunt citeodata fara creier, zau! iti vine sa le crapi capul!!

ana-maria 22 weeks

http://picasaweb.google.com/anamaria.coroni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariacs

Citat:
citat din mesajul lui voicu_bebi

hihi Carla..fiecare cu preocuparea lui
apropo de dulciuri ...am papat si eu niste inghetata k mi-am facut provizii hihi i-a placut si bebelinei si mie
acu stau si ma gandesc ce sa pap in seara asta ..hihi ce dileme am si eu la ora asta

Anca..
22+
pozici

daa..si eu..vineri..o cutie de 500gr..singura..si am folosita lingura direct..ce sa ma mai incurc cu lingurita

ana-maria 22 weeks

http://picasaweb.google.com/anamaria.coroni

ohoooo super...asa mama ia si baga ..adevaru k si lingurita asta te cam incurca eu stiu bine
io cand pap ..se misca si pitica hihi i-o fi placut inghetata

Anca..
22+
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

alinutza iti tin pumnii sa fie alarma falsa, orice ar fi, repeta analizele la alt laborator.
alexsi matei, si eu era sa o patesc de cateva ori la prima sarcina. Stiu ca de prin trimestrul 2 se modifica centrul de greutate si pana te obisnuiesti cu noua situatie coborarea scarilor e mai dificila.

Pentru fetele care poftesc am niste sugestii "bune" de tot. Prajituri de la Turabo Cafe (recomand Pyramid si Irish - cu crema mascarpone si nuci caramelizate- mori mancand, radeam cu o prietena ca poti sa ai orgasm cand mananci un Irish), de asemeni prajituri de la o cofetariuta mica-mica la parterul "America House", nu mai stiu cum se numeste, de la With Horse placinta cu branza dulce, stafide si smantana (pot sa mananc si o tava intraga, nu mai imi trebuie alta mancare o zi intraga). La preturi mai normale stiu 2 cofetarii, Ina din piata Norilor - Tineretului , poate o mai avea si alte pct de lucru( placinta la tava cu mere si nuci, cu branza dulce si stafide,chec cu ciocolata si stafide si glazura de cioco, straif alb si negru sau de toate felurile - au si cu visine, afine, nuci si bezea) si mai au o chestie pe care nu am vazut-o nicaieri: canute din ciocolata umplute cu spuma de ness si in care e infipta o lingurita din ciocolata alba , mai e o cofetarie la iesirea din pasajul Muncii spre Baba Novac, cred ca Nicole ii spune, acolo au cel mai bun tort de mere (ca la mama acasa), covrigei mici cu compozitie de saleuri, saleuri si palcinte la tava rotunda).
La capitolul pizza - o pizzerie la intrarea in stadionul Vointa, in spatele metroului "Aurel Vlaicu"; nu va speriati ca nu e o bomba, are un salon si pe la Moxa, dar nu stiu eu cum se cheama si nici nu e in drumul meu, vara e super ca are terasa mara si e linistit, ca e cam retras; numai cunoscatorii si cei care vin la tenis, in we e numai pizzarul, in timpul saptamanii fac si alte mancaruri bunute ca sunt birouri in zona (Oracle, etc)

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)

si a cui o mai vrea sa vina 18

MINUNEA MEA

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

bonjurike domnisoarelor

parerea mea ca de la dulce, mai bine va aPtineti...

Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

alinuta bine k e totul bine cu tine si bebelinul cel mic
uff doctorii astia inafara sa te sperie in draci nu stiu..tu ai aptit cum patisem eu acum vreo saptamana ,cand fusesem la cardiologie de nu m-a speriat un dr k as avea nu stiu ce la inima..si pana nu am ajuns la al 3-lea dr nu m-am linistit si abia atunci am dat peste o doctorita care m-a linistit a zis sa stau linistita k nu este grav..si n-are rost sa imi fac ganduri negre doar sa imi iau tensiunea din cand in cand si fara sare,cola,cafea .
faza e ca un ii nu gandesc ca tu k gravida intrii in panica repede si trebuie sa te gandesti si la bebe mic ...ufff

Anca..
22+
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

alinutza, bine ca este numai atat, ce stil au doctorii astia sa te bage in sperieti! Urocultura ta cum este? (ca sa excluzi o infectie urinara)
Lauraa, am putine poze cu noua burtica dar sper sa ma mobilizez sa fac de acum incolo. O sa le pun si pe site in curand, va anunt .
Dicirstea, multumesc muuuult pentru sugestiile de papa bun, acum fug la cofetarie sa iau un mix de mini-eclere si sa vad ce inghetata gasesc, ca mi-a facut pofta Ana-Maria.
Nemora, de ce sa ne abtinem de la dulciuri? Eu nu pot trai fara ele, ar fi viata mult mai gri .

Carla, s.19 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni*******poze 12-15 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianalaura

Buna mamicute de albinute!
Eu sunt o mamica de capsunel de mai-iunie 2007, si vreau sa va binedispun un pic. Ia uitati-va aici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Un dar divin
Multa sanatate tuturor si sarcina usoara in continuare!

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Asa creste Stefan
Torturi

Superb filmuletzul; sa dea Dumnezeu sa facem si noi unul asa.

Sa fiti sanatosi, toate mamicile si bebii vostri

22 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai.iunie09 spune:

Buna ziua mamici de albinute!
Alina si rudyi, felicitari pentru carucioarele albastre. Am reusit sa actualizez lista, desi forumul merge groaznic de greu! Din aceasta cauza nici nu am putut intra pe user-ul meu.
Va pupic pe toate si sa speram ca se rezolva problema!

Mergi la inceput