Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(30)
Raspunsuri - Pagina 10
maria_bunica spune:
Philip..mea culpa!!Nu mai zic nimic de mancare!!![]()

Miruta..felicitari pt printesica,sa creasca mare la mami in burtica si sa stea cumintica pana la termen!!Ma bucur ca ai primit numai vesti bune...Despre col,eu nu iti pot da informatii,pt ca mie nu mi-a zis nimic medicul pana acum!!Doar ca totul este bine si normal si atat!!
Am pus poze cu burtica la 22 sapt..pt cine vrea sa vada,sunt la semnatura,la Poze cu noi!!
Scuzati tinuta,dar sunt facute in casa..cu echipament lejer!!![]()
22+
Razvan Nicholas sau Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
baby-first spune:
Bineinteles ca neuronul de gravida a uitat sa schimbe semnatura...
Felicitari burticilor care stiu ce culoare are caruciorul...
Si, aveti grija mare cum mergeti pe scari, ca nu mai suntem cum am fost
dar in scurt timp o sa fim din nou.
V-am pupat ca mi s-a facut din nou de un pahar de suc de rosii
Cristina
26+
Alexandra Sonia
http://picasaweb.google.com/cristinadan08/Cristtina
http://picasaweb.google.com/cristinadan08/NuntaNoastra
http://picasaweb.google.com/cristinadan08/CraciunAnNouBurticaMea
maria_bunica spune:
Miruta..Baby_first...acum am vazut ca ati adaugat la semnatura si numele printeselor!!
Sunt foarte frumoase!!
22+
Buburuza noastra
CarlaV spune:
Baby_First, ![]()

Mirela, felicitari pentru printesa!
. Mie nu mi se pare scurt colul de 38mm, doar daca, eventual, data trecuta a fost de 50 si a scazut foarte mult, dar in valoare absoluta este foarte bine.
Maria, multumesc mult de intrebare, sunt ok cu greturile, adica daca le mai am sunt suportabile, de la viroza am ramas cu niste tuse, un pic nasul infundat si putina durere de gat (care s-a agravat azi cand a trebuit sa stau in fum de tigara, la care fac alergie).
Am vazut pozele cu balonasul si sunt superbe, si burtica mea seamana cu a ta ca forma. Pai daca tu spui ca aceea este tinuta lejera, mie mi-e rusine sa mai pun poze ever, ca sotul rar ma prinde sa ma pozeze altfel decat in bikini
.
Carla,
s.19 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni*******poze 12-15 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
maria_bunica spune:
Carla...ma bucur ca esti cat de cat ok cu greturile,daca reusesti sa le tii in frau este de bine!!Iar de tinuta...m-am referit lejera,la faptul ca eram in pantalon de trening si tricou...intr-un cuvant mai de stat prin casa,cat mai lejer si relaxant!!
Oricum,mie mi se pare ca m-am mai rotunjit la fata!!![]()
22+
Buburuza noastra
blue77 spune:
Salutare fetelor,
iaca si noi intorsi de la eco morfo, de data asta n am mai uitat
.
Bebe e bine, are 650 de gr e maricel si bine hranit cum mi a zis docul, i am raspuns ca sa se uite la mine cata sunt e normal ca e bine hranit
.
In rest totul e ok, a masurat tot ce putea...si avem o poza de profil superba, seamana mult cu poza lui Marc de la aceeasi epoca, deh doar sunt frati.
Cand i am aratat lui Marc mi a facut o criza de gelozie...tre sa ma apuc de citit carti de psihologie de pitici sa nu il traumatizez...desi cand eram in Ro parca nu auzeam de chestii de astea intre frati, in fine.
Felicitari la fetele care au aflat culoarea caruciarelor, cred ca tot baietei sunt in fata![]()
Alexbine ca nu ai cazut mai rau...si eu am alunecat pe scarile de la tren, noroc ca m am apucat de balustrada ca eu picam rau ca eram sus....n am cazut la munte pe zapada si cad aici pe beton
pupici si o seara buna
NOI
Cristina
22 + 2 si Marc
(28.08.2004)
bebe2
alinutza23 spune:
maria super burticuta si mamica! 
miruta
felicitari pentru bebelina! Colul meu a iesit la masuratori de 40 mm, eu cred ca nu ai de ce sa-ti faci griji! 
philip pe mine m-ai distrus cu meniul, recunosc! 
carla m-ai cam speriat cu povestirea. Si ai mare dreptate, poate nici nu ne dam seama cum e cu echilibrul.
didi bafta la eco!
Asteptam vesti!
blue felicitari pentru bebe sanatos si grasun!
20+ cu 
Asa creste Funditza!
A piece of our life
GOD is a DJ
maria_bunica spune:
Blue..felicitari pt vestile bune si pt un asa bebe grasun!!
Iar cu gelozia lui Marc te inteleg perfect,chiar daca eu nu am alt copilas!!Mi-a vazut nepotelul pozele cu bebe,si a reactionat foarte urat,nici nu ma asteptam!!Mi-a luat o poza,a mototolit-o un pic si apoi a aruncat-o dupa calorifer!!Dar era si foarte nervos...
Probabil unde si toata lumea se uita pe ele si vorbeam de bebe si nu a mai fost el in centrul atentiei...cine stie,ce a fost in capusorul lui!!
Alinutza..multumesc!!

22+
Buburuza noastra
laurraa spune:
Dupa ce am papat toata ziua acu ce credeti ca fac? Iar paaapppp. Am fratele student la Iasi si de cate ori se duce acasa la parinti mama imi trimite diverse; acum am o placinta cu mere si nuca tare buna.
Maria, ai o burtica superba;
sa sa faca mare mare cu bebe sanatos pana la 40 saptamani.Apropo ziceai tu ca seara cand ii dai ciocolata misca; uite ce am gasit pe un site: "Pentru a monitoriza miscarile bebelusului cea mai potrivita perioada a zilei este seara. Seara, dupa cina, ar trebui sa simti cel putin 6-10 miscari intr-un interval de o ora. Daca nu poti numara atatea, poti consuma un aliment sau o bautura, ce contine zahar si continua sa numeri in ora aditionala. " ; deci reactioneaza la dulce
philip, au fost buni cartofii nu?
Ne-a starnit maria, dar ne-am si "satisfacut" stomacelul![]()
ce mi-ar place pe la o medie de 28 saptamani ale noastre cele de aici sa ne intalnim sa facem o masa, sa radem sa "party" putin
, eheeeeee

pupici

22 + minune de
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si burticutza
alberta72 spune:
Dragi mamici de albinute,
Ma bucur pentru toate vestile bune care le-am citit aici.
Despre mancare..poate va opriti ca simt ca ma ingras numai cand citesc mesajele voastre. Duminica am facut si eu ciorba de fasole boabe...ca prea ati avut toate in meniu. Despre eclere si savarine imi ramane sa inghit in sec si sa mestec o granola bar acoperita in ciocolata de doar 100 calorii....
Despre gelozie la frati,...Andrei cred ca reactioneaza destul de bine. Prima data cand i-am spus ca am in burta un baby brother a fost total. A facut niste ochi mari si scarbit mi-a spus...iuuuu in stomac? I-am explicat frumos ca nu l-am mancat si bebe o sa creasca mare si o sa vina mai tarziu. Dupa ce s-a gandit un pic m-a intrebat daca am fermoar in stomac. M-am distrat teribil....
Acum mereu vorbeste de baby brother si spune ca o sa-i dea jucarille lui.
Revin cu o intrebare la voi, caci nu mi-a raspuns nimeni. Nu stiti vreo femeie de treaba care ar vrea sa vina in Canada sa aiba grija de piticii mei? Asta la anul prin aprilie pentru cel putin 6 luni.