Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(30)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Multumesc. Am 19 saptamani si o zi, dar am intrat in saptamana 20, mai am cateva zile pana la jumatatea sarcinii.
Cumparaturile au fost ok, doar ca am tot mancat continuu vreo 2 ore jumate, la inceput am mancat si apoi am tot rontait si acum nu ma mai pot misca de pe scaun .

Carla, s.20 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni*******poze 12-15 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Carla..am inteles acum!!Asta e acum..ai primit urari cu anticipare!!Eu azi nu prea am avut chef de nimic..deci nici nu am gatit!!Vedem noi ce mancam deseara...ce gasim prin frigider!!Maine insa,am in plan sa fac musaca de cartofi!!

22+ Razvan Nicholas sau Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Maria, multumesc mult, le accept cu mare drag. Mie musacaua nu-mi face pofta, poate si pentru ca nu am mancat una foarte buna pana acum. In schimb am luat din Cora salata orientala facuta de ei si am mancat chiar acolo, si eu si Saby. Si mi s-a facut pofta de niste speck de porc, crud-uscat, s-a dus naibii regula mea ca in timpul sarcinii nu mananc oua crude, carne cruda, nu beau lapte netratat termic etc.

Carla, s.20 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni*******poze 12-15 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Musacaua este printre mancarurile mele preferate!!Sa stii ca si eu am mancat oua crude..fara sa vreau si fara sa imi dau seama la momentul respectiv,la moioneza din salata beouf!!

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

maria de cate ori citesc ce feluri de mancare mai gatesti tu de atatea ori inghit in sec... dar trebuie sa recunosc...esti o adevarata inspiratie pentru mine...datorita tie stiu ce voi gati ziua urmatoare pt ca altfel am o mare lipsa de idei

...Apropo am mai pus niste pozici mai cu burta,mai fara burta...

DANA 20+

BB isi face de cap cu corpul meu

Nunta noastra-o zi de vis

Vacante - oare cand o fi urmatoarea?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dani3lla

maria de cate ori citesc ce feluri de mancare mai gatesti tu de atatea ori inghit in sec... dar trebuie sa recunosc...esti o adevarata inspiratie pentru mine...datorita tie stiu ce voi gati ziua urmatoare pt ca altfel am o mare lipsa de idei

...Apropo am mai pus niste pozici mai cu burta,mai fara burta...

DANA 20+

BB isi face de cap cu corpul meu

Nunta noastra-o zi de vis

Vacante - oare cand o fi urmatoarea?

Ma bucur ca iti dau idei!!Si mie imi place sa citesc ce mai gatesc fetele..pt ca mereu am probleme cu meniul,iar sotul nu ma ajuta prea mult!!Zice ca ii este indiferent,mananca ce-o fi...asa ca numai eu imi bat capul!!
M-am uitat la toate pozele...am admirat pozele de la nunta..superbe...Burtica ta este foarte frumoasa si se aseamana mult cu a mea!!Fetita din poze este nepotica ta??

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

seara buna albinutelor!imi permiteti sa-mi bag nasul pe aici?

CARLA-m-a palit si pe mine "epidemia"ieri seara cand bantuiam pe net in lipsa de ocupatie,iar azi-dimineata cand m-am trezit mi-am pus putin casa in ordine apoi fuguta in bucatarie sa fac crema de zahar ars!ASA K CINE DORESTE SI CINE POFTESTE SUNTETI INVITATE LA O PORTIE K AM FACUT SUFICIENT CHIAR DK NU AS FI PUTUT MANCA.VA ASTEPT CU DARG...

ely 26 + sapt ....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

am si yo o curiozitate,dat fiind faptul k e prima sarcina...de 2-3zile simt o durere in partea pelvica,uneori e suportabila alteori ma deranjeaza,o simt mai ales cand stau jos pe scaun sau ariunde altundeva,cand stau intinsa nu..este normal??eu am impresia k e vb despre cresterea bebelinei si apasa..acum eu stiuvoi sunteti mai experte in domeniu,ma refer la cele care sunt la o a-2-a sarcina.ms anticipat!

ely 26 + sapt ....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Strumfita, da voiam ff tare si o fetita si ma gandeam deja cu groaza la al4-lea copil. Mai ales ca sotul a zis un nu categoric la al-4 lea ... dar se mai schimba omu' si io stiu cum sa-l iau.
Multumesc ptr urari si le felicit si eu pe toate gravidutele care au aflat ce poarta.

Eu am gemeni si nu-i simt chiar f des asa ca nu cred ca tb sa va faceti probleme (noi avem 20 sapt). Cand m-am dus la eco eram cam stresata ca sa vad daca sunt bine copii ca nu prea-i simt.

Noi ii numeam Gheorghe si Vasile pe bebelusi iar acum s-au transformat in Gheorghe si Vasilica. baietelul e pe stanga si e mai dolofan si fetita e pe dreapata si mai micuta.

Am o problema cu numele ... prea multe nume frumoase de fete si prea putine de baieti (mai ales ca noi nu putem pune pur Romanesti ca vor trai aici ... dar nu vrem nic pur englezesti ca avem familii in Ro).

week 20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Anda, cu spanacul e mai usor ca-l fac imediat asa ca pofta se rezovla f repede. Cu fasolea Mariei a fost mai greu procedeul.

Mergi la inceput