Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(30)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Laurra, eu am avut potential risk de avort si am stat pe bara primul trim la sarcina trecuta.Apoi a fost ok.
Problema mea nu e ca n-am voie ci ca n-am nici un chef. Sincer, trebuie sa-mi programez ca mersul la doctor (sper sa nu citeasca si Radu al meu)

Mergi la inceput

Alex, cum e la Londra? Firma mea deschide un birou acolo si m-am pus pe lista sa ma mut acolo vreo 2 ani ca sa avem "bonele" aproape sa ne ajute cu copiii.

Mergi la inceput

Philip, fiti-ar varza! (Imi faci pofta) ca la mine sunt 40 si de grade si nu am nici o sansa sa gatesc, m-am intoxicat deja de gratar sau salata cu ton.

Eu cred ca intentionez sa lucrez cel mai mult ... pana la incepututl lui Aprilie (dar nu cred ca ma lasa gemenii ca deja am niste dureri de spate de ma doboara).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

burticilor sunt disperataaaaaaaaaaaaaa

ieri m-au sunat de la laborator sa imi iau analizele toxo listeria chlamydia si cmv

nici in cele mai negre cosmaruri nu m-am gandit ca o sa imi iasa pozitiv cmv ce ma faccccccccccccccccc????

aseara am plans de am innebunit am adormit cu chiu cu vai am o valoare mare la iga 236 iar igm e 450 tot mare in dreptul lui scrie zona gri spuneti voi la 21 sapt ce ma fac doamneeeeee sunt disperata imi vine sa mor si cand am citit si ce complicatii poate sa faca bebe cred ca innebunesc

azi ma duc la doctor dar cred ca am sa plang pana la 14 de am sa mor nu mai am lacrimi oare de unde am luat virusul asta blestemat

21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

draga laurra, si eu sunt in aceeasi situatie. tot cu iminenta de avort inca de la 2 saptamani, asa ca.... de pe la mijlocul lui septembrie nu am mai "pupat" nici eu asa ceva... dar rezistam eroic...la prima sarcina am facut dragoste pana in luna a 9-a, fara nici un fel de probleme..doar cu ceva mai multa atentie. acum insa, dr. ne-a interzis categoric... si de cate ori merg la control imi tot aminteste asta...
va pup si o zi buna!

22+ si arina (22.04.1998)

Mergi la inceput

anda_magda, stari de astea tembele am si eu. sa-ti dau un exemplu: intr-o seara, sotul cu fiica mea faceam glume si se distrau. eu eram la baie. cand am intrat in dormitor si i-am intrebat de ce sunt asa distrati, au inceput sa rada in hohote, iar pe mine m-au apucat toti nervii, am iesit pusca din camera si am inceput sa plang cu lacrimi de crocodil. ei saracii, nu stiau ce s-a intamplat. credeau ca mi s-a facut rau si de aia am iesit asa in viteza din camera... vezi?? las' ca trec toate pana la urma.. te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

clodyac stai linistita; incearca sa te calmezi. pana nu ajungi la dr nu poti fi sigura de nimic. oricum cred ca iti va da sa refaci analizele la alt laborator. tu ai facut morfofetala? daca da si ti-a zis ca bebica e bine, atunci e ok. daca nu, cred ca iti va face dr azi.
azi mergi la dr, nu?
te pupicesc si iti urez multa bafta si curaj!

Vine bebica .... +25
Pana atunci gotobina nevoie mare
http://www.flickr.com/photos/magduta/

Mergi la inceput

carla, multumesc mult pentru raspuns. in cazul asta, sper sa nu uit sa-l intreb marti pe dr, cand mergem la morfo-fetala, de col si placenta. sper sa ajungem in iasi si sa nu ninga prea tare, ca asa am auzit la tv.
o zi buna!

Mergi la inceput

draga clodyac, nu intra in panica pt ca nu-i bine nici pt tine si nici pt bebica. du-te intai la dr. tau, asteapta sa vezi ce-ti va spune el. eu cred ca ar trebui sa refaci analizele, la un alt cabinet.
multa sanatate si tie si lui bebica!!
asteptam vesti de la tine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

nu mai pot nu stiu daca rezist pana la 14 plang incontinuu de ce a trebuit sa am eu acest virus???? si de ce nu l-au descoperit cand am fost internata in spital in vara exact cu simptomele lui??? mi-au facut o gramada de antibiotic ca cica am amigdalele inflamate si eu aveau cred blestematul asta de virus

cred ca o iau pe aratura

21 +

Mergi la inceput