Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(30)
Raspunsuri - Pagina 17
CarlaV spune:
Dani3lla, esti tare cu banii lipsa din casa
.
Dicirstea, probabil ca domnisoara ta este rusinoasa. Uite, la Cora era un set body+pantalonasi la doar 6 lei, dar erau numai albastre, deci nu numai pentru fete sunt oferte bune
.
Cata, felicitari pentru pereche!!!
Simt o invidie "pozitiva": si eu mi-am dorit gemeni, iar pereche este ideal. 
Strunfita, sanatate multa pentru Bogdanel!
Alinutza, nu voiam sa sperii pe nimeni povestind cum m-am dezechilibrat eu in fata masinii, ideea este ca trebuie sa fim mult mai atente, ca avem o responsabilitate dubla si corpul nu ne mai asculta ca inainte.
Carla,
s.19 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni*******poze 12-15 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
AlexSiMatei spune:
Carla, mersi mult de tot!
Pai daca face chiar prietena ta masaj intrebarea ar fi simpla - daca pot sa ma "abonez" si eu la serviciile ei in aprilie.
Stiu ca de obicei cei care se pricep sunt foarte foarte ocupati, poate daca ma anunt cu 2 luni inainte am sanse
Daca e Ok in principiu, imi poti trimite datele ei de contact pe PM?
Multumesc frumos inca o data,
Alex
18+
Ari Victor sau David Victor sau...
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/PanaAcumPeScurt?authkey=OSg7SMV1YUU&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/Bebel?authkey=69A5urjDRCw&feat=directlink
dani3lla spune:
Si ,nu pt ca am uitat ci pt ca ma roade un pic invidia (in sensul bun al cuvantului) multe 
,felicitari si urari de bine pt toate burticutele care de acum incolo se pot gandi la nume pt bebei si care stiu in sfarsit ce culoare sa amenajeze camera ingerasilor

DANA
19+
balonash
http://community.webshots.com/album/568660826szWCkK
LauraOana spune:
vai ca pofta de budinca mi sa facut...uuuuuii..acuma ma ridic si merg sa imi fac....yammy yammy..budinca calda...
...
am reusit sa adaug o poza cu burtica...acum insfirsit se vede ca sunt gravi..![]()
![]()
eu mai lucru pina pe 13.02.09...am avut asa de multe zile de concediu neconsumate ca reusesc sa plec cu o luna jumate mai devreme in concediu prenatal...dar mai am de dat 2 examene pt facultate inainte sa vina bebica..si cu neuronul meu gravid nu stiu cum va fi cu invatatul 

24+
bebicul nostru 
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula
AlexSiMatei spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LauraOana vai ca pofta de budinca mi sa facut...uuuuuii..acuma ma ridic si merg sa imi fac....yammy yammy..budinca calda... ![]() ...am reusit sa adaug o poza cu burtica...acum insfirsit se vede ca sunt gravi.. eu mai lucru pina pe 13.02.09...am avut asa de multe zile de concediu neconsumate ca reusesc sa plec cu o luna jumate mai devreme in concediu prenatal...dar mai am de dat 2 examene pt facultate inainte sa vina bebica..si cu neuronul meu gravid nu stiu cum va fi cu invatatul ![]() ![]() ![]() 24+bebicul nostru ![]() www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula |
Laura, arati super!!! Observ ca spre deosebire de alte persoane
18+
Ari Victor sau David Victor sau...http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/PanaAcumPeScurt?authkey=OSg7SMV1YUU&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/Bebel?authkey=69A5urjDRCw&feat=directlink
CarlaV spune:
AlexSiMatei, nu se pune problema de programare cu 2 luni inainte, cu 2-3 zile inainte este suficient. Vorbesc cu ea maine si iti scriu pe PM.
Am vazut pe forum "epidemie" de crema de zahar ars, as manca si eu daca mi-ar face cineva
.
Carla,
s.20 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Laura, ai o burtica superba, sa o porti sanatoasa! 
Am schimbat si eu saptamana, mai am 2 pana la morfofetala.
Cred ca Otilia intreba, da, la orice ecografie se vede insertia si gradul de maturare pentru placenta, cu atat mai mult la morfologica.
Carla,
s.20 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
LauraOana spune:
AlexSiMatei, Carla merci mult ![]()
![]()
..pina acum am pus 8kg...dar am norocul ca kg sau pus peste tot, nu doar pe solduri etc.
oricum Carla tu cu saby ai avut o burtica de vis..sa pusi poze si cu burtica "cea noua" ![]()
crema da zahar ara...yammy
..dar deja am facut budinca..astept sa se raceasca un pic 
24+
bebicul nostru 
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LauraOana oricum Carla tu cu saby ai avut o burtica de vis..sa pusi poze si cu burtica "cea noua" |
Saru' mana, dar nu prea am poze si de cand a venit Maria cu tinuta "cam lejera" in pantaloni de trening si bluza, v-am zis ca mie mi-e jena sa mai pun poze, ca ma prinde sotul cam in bikini
Oricum, la mine cu Saby s-au pus cele 7,5 kg doar pe burta, nici pe solduri, nici pe fund, nici macar pe sani, unde imi doream
Bafta la examen! Nu stiu cum reusesc unii sa mai si invete, va admir, eu invat aproape zilnic dar nu asa, ca pentru examene, invat ca-mi trebuie in munca pe care o fac. Altfel nu as fi in stare, m-am plictisit rau de sportul asta.
Carla,
s.20 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby in burtica *******poze 15-18 luni*******poze 12-15 luni
maria_bunica spune:
Dani3lla..ma bucur ca ai dat un semn!!Pai si daca nu ai noutati pana pe 3 feb asta inseamna ca nu mai treci pe aici pana atunci???
Macar un semn mic sa vedem ca esti bine..chiar daca te inteleg ca esti ocupata si la serviciu!!
Carla..sa va fie de bine cumparaturile!!Si felicitari pt ca ai ajuns deja la jumatatea sarcinii!!
LauraOana...foarte frumoasa burtica si ai o super silueta!!Sa nu te mai aud ca zici de kg in plus sau ca te-ai ingrasat,ca la tine nu se observa nimic!!![]()

22+
Razvan Nicholas sau Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi