**LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (311)**

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Am incercat si ieri sa scriu un mesaj, dar n-am reusit deloc.
Asa ca Astery, cu intarziere iti felicit puiul. LA MULTI ANI RAZVAN! Sa fii sanatos, norocos si fericit!
Sanatate multa bolnaviorilor. Din pacate suntem in sezon si cei mici nu prea rateaza virozele si alte alea.
Florini, 1 m e putin? Ca si a mea are 1 m, dar imi pare inalta. Poate n-am mai vazut eu copii de mult. Dar Anita e si mai slabuta, cam la 15 kg.

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Noroc ca azi e sarbatoare, asa am putin timp de net, caci de nu [smotru] scria pe mine.
Am ajuns ieri cu bine, dar am fost tare obosita, dupa cheful de sambata....si am stat doar pana la 12.30, dar vad ca e greu pt. mine. Nu si pt. Marco, caci de abia l-am luat de acolo. a fost ultimul copil care a rezistat, a si dormit de amiaz de la 16-18, a dansat la greu, a fost sufletul acolo si toti au fost innebuniti dupa el, mai ales fetele, de acum frange inimi.

Dim. de abia l-am trezit pt. gradi, nu stiu la cat a adormit aseara, ca eu am fost rupta si m-am bagat la somn inainatea baietilor.

Ma pun sa citesc din urma, sa vad daca am chef sa descarc pozele...si mai vorbim.
si o sapt. faina sa aveti.

_
Gio15+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

am citit, ca nu ati scris mult:
Ana, Silvia naiba mai stie cate kg sunt pt. Key 1, asta de la Chicco vad ca e pe grupe de varste: 12m-36m. dar cum al meu are doar 15 kg si altii de 3 ani au mult mai mult,chiar sunt si mai inalti, ma gandesc ca mai merge. se vede ca inca ii e bun si sta comod in el.
Eu nu ma zgarcesc la scaune, nu cumpar nici topul, dar ma uit sa aiba sist. de siguranta cat mai multe si bune. la drumurile noastre pline de gropi si cand mai baga si tati 180, e tare bine ca marco e in scaunel.Ma dispera ca, scoica noastra nu are parte fixa, nu stiu zau cum o voi prinde bine sa nu joace pe bancheta. caci eu nu voi mai sta in spate cu ei, marco de acum cateva luni nu ma mai lasa cu el in spate.
Maraki a fost cumnata in Italia o sapt, nu a venit sorella. Ea vrea sa vina pe cand nasc, nu a mai fost din sept. de la nunta verisoarei. le e greu si lor acum cu criza asta, asa ca au mai redus din drumuri.
Bianca pai sa stii ca nu era mult si veneam la Tg Mures, mai ales Clau cred ca trebuie sa vina. a proiectat ceva spalatorii acolo, la un nou supermarket, naiba stie...aia nu l-au chemat la fazele determinante, el nu le semneaza procesul verbal si uite acum se cearta cu ei....si pe buna dreptate, doar nu-si pune semnatura pe ceva ce nu a vazut si acum e acoperit de beton. asa ca el, cu siguranta va da pe acolo...ca e prea mancat pe firma care a construit.
Ana si noi ne uitam la desenele animate cu mica printesa. e tare Alex ca poarta si el coronita pe cap. Ma bucur ca sunteti mai bine, doamne ajuta sa nu mai vina alti virusi in vizita.

Eu tocmai am aflat ca avem intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului, pe 22 mai. cred ca nu voi fii destul de umflata, ca tare imi doresc sa merg.

Am primit cadou de la cumnata o rochita faina de gravi si o crema de corp de la Victoria Secret...yammy...iti vine sa o mananci ce fain miroase.

_
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiai spune:

Bine v-am gasit ...
Sunt noua pe aici asa ca ... nu prea stiu exact cum se procedeaza javascript:insertsmilie
Am un mesaj pt Biancas , fericita ce a reusit sa cumpere revista Thomas. Pls, imi puteti spune si mie adresa de publicare, o adresa de e-mail sau un site ce s-ar putea gasi in paginile aceste reviste si unde s-ar putea face o comanda, respectiv abonament ?
Pana la acest moment nu am reusit sa fac rost decat de adrese unde se vand cartile Thomas, nu revista. Pe noi ne intereseaza revista, care costa pana in 4 lei, nu cartile, ce costa peste 30 lei fiecare ...

Multumesc mult pt intelegere si ajutor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Giova daca sta inca ok in el e bine la noi asta era pb ca deja dadea cu picioarele in scaunele din fata. Si noi ne-am orietat dupa centuri si individuale si sistem de fixare in masina si mai ales protectia laterala la cap care nu o mai au multe de grupa 2-3 dar e importanta. Noi pt Alain cand afost mic am avut de la Graco scoica cu sistem de fixare e scumpa ca am dat atunic vreo 7 molioane pe ea dar e super baza ramane in masina mereu si detasezi numai scoica, sincer nici nu se compara sistemul asta cu cel in care pui doar scoica in masina. Super ca v-ati distrat e total Marco imi imaginez
Bee si March eu am felicitat-o pe Daria pe mess si am si vazut opoza cu ea e mare si frumoasa si sunt ok toti.
Eu abia ce m-am intors din oras si m-am dres cu o cafea fierbinte ca am inghetat de frig aici a nins asta noapte apoi a plouat l-am sunat pe Jean sa vad daca a juns ok la 7,30 ca a plecat pe o ninsoare....si pe autostrada e cel mai prost moment chiar cand se pune pe nins. Eu a trebuit a ies sa reglez ceva la asigurari ca au uitat sa ne trimita asigurarea de locuinta nu as fi iesit pe vremea asta....Am profitat ca tot am ajuns in centru si am luat carne ed la un mag specializat ca acolo e cea mai buna, azi fac la cuptor ceva gainuse mici nu stiu cum s-ar numii in romana, care nu au decat 500 de gr una si sunt f fragede spre sa le placa la baieti. Giova daca te enervam cu scrisul de mancaruri trage-ne de maneca si nu mai facem ca m-am gandit ca poate iti provocam poftele eu ma mai inspir din ce faceti voi dar putem renunta la obicei .
Fug sa mai adun un pic ca imediat merg dupa Alain care saracul a plecat prin viscol dormind pe jumate ca aseara s-a culcat tarziu cred ca doarme dus dupa_ masa asta.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Giova ce sarbatoare e ? Acum am cuplat eu am o multime de treaba azi ca dupa we parca au trecut vizigotii pe la mine

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello,

Silvie poate ai cumparat porumbei Am vazut si eu puisori mici de tot dar nu stiu ce erau...in Cipru vrabiutele sant considerate delicatesuri, se mananca cu oase cu tot, parca si capul nu mai tin minte

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

ma dar astia sant tampiti la cap de la polite??? cica moldoveanul care a omorat un om in Brasov, are un alibi puternic si poate scapa Pai cum dracu din moment ce a recunoscut ca a tras 12 gloante spre omul ala si l.au nimerit doar 6??? dupa care a ras ca a nimerit doar 6 in om

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Silvia azi e Intampinarea Domnului. Noroc ca vin de acasa si m-au atentionat bunicile, am calendar mic ortodox, dar nu ma uit zilnic in el.
Stai linistita cu retetele, si eu ma inspir de la voi, si poate asa mai fac si eu cate un desert...de voie de nevoie.
Maraki pe mine nimic nu ma mai uimeste. Coruptie exista pana la cel mai mare in fiecare instituie de stat. asa ca...cine are rel. si bani e scos nevinovat, iar altul face ani grei de puscarie ca a furat un sac de cartofi ca sa nu moara de foame.Asta e tara in care traim, nu ma mai gandesc ca-mi creste tensiunea.

Eu am pus la foc o ciorba de fasole boabe cu afumatura. sa nu uit sa mixez legumele....
Felul 2 nu stiu ce voi face....habar n-am. ma mai gandesc pana diseara.

_
poze

Mergi la inceput

Ieri dimineata m-a luat soacra...ca nu mananc cum trebuie, ca nu ma hranesc indeajuns. mama ce m-am enervat...i-am spus ca daca nu inceteaza cu chestiile astea...nu mai mananc in veci la ea. Spala vasele, asa ca nu i-am vazut fata.
Culmea, eu zic ca mananc chiar mult si variat, vad ca tot la 3 ore imi e foame, asa ca incerc sa nu abuzez de mancare si sa mananc multe fructe si legume. si iote cum o apuca pe ea.... Sper sa se fii calmat pe viitor.

_
poze

Mergi la inceput