**LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (311)**

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Antibioticul isi face efectul...nu mai e temp!!!Nasul, tusea, rtc sunt inca pe baricade, dar eu cred ca dispar si alea curand...acum de lovim de moftureli la mancare ca are arsuri de la antib si vom si zice ca ii e frica sa manance, asa ca ne punem imaginatia la contrib. Ca tot vb de mancare, vad ca numa pofticioase pe aici prin zona....asta seara o sa mancam ravioli cu 4 branze cu smantana si parmegianoca sa fim in ton cu discutiile...M-nu-mi amintesc ca ar fi zis cinevaca gnocchi sunt paste, doar ca s-a tot deviat discutia-simpli nu sunt spectaculosi, dar cu soooos....
Cristina-anul asta se poarta chefu model "redus" cu mai putini copii, dar te asteptam la povesti ca ai fost cam tacuta in ultima vreme. scapasi de "sesiuni"?
F- tot la 1m si voi! Bravo!!!Nu ne-ai spus ce curcuri faci. Bafta la ex!
Si Biancai bafta!
Giova-eu socotesc scaunele dupa kg, nu dupa varsta..cel putin aici asa sunt puse pe categorii..Distractie placuta la party....Te invidiez pt tort noi nr tot indopam cu praji cu iaurt si clatite cu dulceata de cioco

v-am zis ca fi-miu e indragostit de "frumusetea" asta de printesa http://www.bebe-passion.be/forum/display_topic_threads.asp?ForumID=22&TopicID=42999 .in semn de respect se uita la desen numai cu coroana pe cap

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Vai Ana, asa am facut eu paste carbonara cu mult parmezan, o gramada de smantana din aia de bucatarie,multa sunca din aia speciala si asa a ajuns Giorgos la spital a doua ziEl daca trebuie sa tina regim, nu i-au facut bine pastele alea atat de consistente De unde iti dai seama ca are Alex arsuri? In sfarsit o veste buna ca-i trece boalaPana la urma tot antibioticul face treaba!
Mi-ati facut pofta cu zacusca si tocmai ma uitasem acum 2 zile la rusi in raft dupa borcane dar nu am gasit.
Giova a venit sorella? Ce bine ca vine atat de des
Flori eu tot dupa kg ma orientez cu scaunul de masina. Asta care-l avem este pana la 36 kg.
Hello Bianca

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare si de la noi !
RAZVAN LA MULTI ANI MULTA SANATATE SI TOT BINELE DIN LUME !
Ana ma bucur ca sunteti mai bine, poate bea Alex ceva lapte simplu ca al i-ar face cel mai bine.
Bianca merci de reteta o sa tin cont data viitoare.
Giova dupa kg ma iau si eu, am luat pana la 36 de kg, 10 ani sau nu stiu cat ar fi astea dupa 5 ani e cu inaltator dar cu ala nu e asa comod ca si in scaun cu cotiere si protectie laterala la cap. Sunt scumpe toate si aici amvazut pe un site mergeau pana la 300 de euro chiar atat nu as da pe un scaun de copii . Super tortul de cioco cu esenta de rom e preferatul lui Jean cu nuca de cocos deasupra dar nu i-am facut de tare multa vreme .
Maraki super a ai magazinele alea laindemana aici in orasul unde sunt eu nu sunt si nu gasesc nicaieri varza murata intreaga asta e problema mea Super consistente le gasesc e pe pastele carbonara f rar fac ca se digera greu si le tin minte multa vreme eu fac in sos de rosii cu ardei, ciuperci, sunce deinde de ce are chef piticul.
Azi am zis ca fac zi de shopping singura in oras ca ma plimb si eu in voie....a fost un frig nu stiu cate grade dar cu minus sigur ca am iesit la 9 si la 11,30 eram inapoi nu am gasit mare lucru pana la urma tot la pitic i-am luat mai multe chiar de la Okaidi de care intreba Bumbita. Am vazut si eu macar colectii de primavara la haine care nu stiu de ce dar parca de la an la an sunt mai urate...dupa parerea mea, aici am vazut ca se poarta camasile tunica mai lungi, bufante si stranse jos la fel si fuste eu una as arata cat China in ele.
In rest am stat in casa la ce frig este la program de hibernare.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Maraki-pai tu ai facut carbonara "imbunatatite" ca asa prelucram si noi totul "dupa gust"....alea "originale" se fac doar cu sunculita calita, oua batute cu sare si piper adugate imediat cand ai luat pastele dupa foc si...gata...pe turistii fr ii rec italienii imediat ca cer smantana la paste si la pizza.
De unde stim de arsuri...pai ne spune ca are bobo la burtica. face un cerc laarg cu mana peste burtica si apoi ne arata ca bobo pleaca pe piept in sus si se opreste in dreptul gatului...aici deschide gura maaare ca sa ne poata arata cu degetul unde se termina bobo. Numai asta poate fi....si zice ca ii e frica sa manance.
Silvi ii dau si lapte cu shola(ciocolata-nesquik) ca numai asa vrea, banane, paine cu unt, biscuitei, dar intra cam greu de frica....deci te-nvinse frigu la cumppacat...si pe Cristi l-am trimmis sa dea inapoi niste chestii de vreo 6 ani, pe care le luase(ca-i placusera cica si nu mai aveau mai mici), dar el nu se da batut in fata frigului cande vb de cump si dupa intreb ce mi le puse la tel bag seama ca in loc de bani pe returnate vine cu altii cheltuiti....stiam eu ca nu tr sa-l las singur in " natura"

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna seara si de la mine...pt ziua de azi de abia acum am ajuns sa va citesc...
In primul rand
La Multi Ani Razvan, sa cresti mare puiule, sanatos si sa le aduci multe bucurii parintilor tai .
Astery imi pare tare rau ca nu ii poti tine ziua cu copiii..saracul pui...si lui ii plac asa de mult copii. Sa va faceti bine repede

In al doilea rand...am fost azi la inventar, am stat la servici pana la ora 18, am venit rapid acasa,l-am luat pe Dani de la socrii am luat cadoul pt nepoata si sora-mea si pe la ora 22 am ajuns acasa. Lui Dani i-a trebuit lapte/..asa ca la noapte sigur ma trezeste sa faca pipi. Si la ce oboseala am in mine...sper sa il aud cand striga.
Giova...deci facem galerie pt miercuri. Acuma...fie ce-o fi. Si torturile mele sunt insiropate cu rom...altfel nu sunt bune . daca dadeai o tura la Ms iti dadeam o felie de la sora-mea .
Marakina, Silvi .
Florina, ma bucur ca sunteti bine. Succes la examene. Si la inaltime si kg stati super bine. Oare al meu e cel mai mic la 95-96 cm si 13.800 ?
Mai eu nu stiu ce tot vorbiti voi de Gnochi si sosuri 4 formagio . Habar nu am ce e gnochi ca n-am mancat nisciodata.
M-am gandit ce sa fac pt maine de mancare..fac o ciorba de legume cu afumatura cu cus-cus si o acresc cu bors si fac peste pane cu mujdei cu bulion si cartofi rantaliti . Asta e meniul meu pt maine. Si dulce...cumparam .

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Buna dimineata de la sv.

Bianca, gnnochi arata ca niste paste ovale dungate adica mai bine zis ca niste bile ovale iar 4 fromagio este un sos din 4 feluri de branza.Ce te intrebi daca e bine Dani la inaltime? este foarte bine pt varsta lui, copilul meu are 102 nu cum am masurat eu 110.Apoi te mai gandesti si cu cine seamana, noi santem inalti...
Ana asa este, am uitat sa scriu si de ouaO adevarata bomba caloricatot amestecul!
Silvie am uitat ce vroiam sa iti scriu
Astery cum ati petrecut ieri?

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Silvie, mie ce mia placut la H&M pt mine, erau bluzite mai largute gen ie,rochite lejere daaar.....surpriza!!!! Dupa aia mi-am dat seama ca ma uitam la raionul de gravide Am vazut ceva tot in genul ala la C&A si erau la raionul de femei.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna dimineata la .
Eu inainte am facut ochi...am mai facut pe la 8.30 cand s-a trezit Dani, i-am facat laptele si i l-am dat la Nelu in primire si m-am culcat inapoi. Pana la 10.45 . Si nu stiam pe ce sa pun pana sa fac mai repede. Am pus ciolanul la foc si cartofii la fiert...trebuie sa ma apuc de restul.
Nelu i-a dus pe copii la prietena mea la spatiul de joaca ca a sunat sa sa ii ducem acolo sa se joace vreo 2 ore asa ca am linsite pana vin si pot sa fac amiaza.
Maraki deci fac un sos pun 4 feluri de branza si zic ca e 4 formagi . Mai ce smechera o sa fiu ..si denumirea suna ciudat...italienesc . Si gnochi alea...sa pregatesti la vara daca am sa in in vizita . La inaltime e bine Dani nu zic nu dar vad ca e cel mai pitcot de aici. e fapt si Sebi de Bumita era mai mic, David de Anasol...dar ele cum intra rar uit ca sunt si altii Alain de Silvi,si Razvan de Astery, Mario de Irina si Angelos sunt lunganii sectei
Fug sa curat legumele.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Duminica frumoasa tuturor !
Ana ma tenteaza sa mai fac o data carbonara asa cum ai zis tu dar mai vb noi sa inteleg exact cume cu ouale ca mi se pare ciudat sa le pui fara sa mai pui pe foc..le mananci asa crude ?
Bianca bun meniu aveti .
Maraki lasa-ma ca si eu anul asta ce pulovere mi-am luat amluat asa mai largute ca si de gravi . Aici la C&A e un magazin destul de mic nici nu am observat ce au la raionul de gravi iar la H&M nu am ajuns ca e la 80 de km de aici, eu ce ma vazut pe net in fr nu prea mi-a placut la voi sigur sunt magazine mari cu multe produse frumoase.
Am fugit sa pregatesc si eu pranzul, o duminica frumoasa tuturor!

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

LA MULTI ANI SOFIA DARIA!

Nu mai scrie mama ei pe aici si nici nu cred sa citeasca dar este si ea o spiridusa nascuta alaturi de spiridusii nostrii. Eu n-am uitat-o asa ca o urez cu tare drag la fel ca pe toti ceilalti!

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput