**LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (311)**

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Ce liniste e in zona se vede ca e we si sesiune .
Eu am terminat si zacusca si fasolea frecata au iesit super, zacusca f putina doar 3 borcane .
Bianca hai mai suplimenteaza tu cu ceva zacusca nici noi nu cred ca am manca f multa dar cum nu avem ne apuca pofta. Spor la invatat ! Eu am mancat fasolea simpla cu muratura si asa cred ca diger la ea pana maine am facut-o cu legume si apoi in blender f buna mi-a iesit dupa ceva reteta de pe net. Cand ai timp pune si tu ce retete de zacusca ai pt tura 2 de zacusca pe care o sa o fac
Daca va zic ce fac acum muriti de ras, ma joc pe Playstation Colin cu masini ca plange Alain ca vrea jocul cu masina si al meu sot a ajuns tarziu si a tulit-o la tenis...eu una era moarta de obo in locul lui si zaceam intr-un fotoliu si uite asa sunt eu de serviciu la aparat.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna seara...
Silvi..eu fac zacusca din 5 kg gogosari, 4 de vinete curatate, 1 kg de ceapa, 1 l bulion pun si 1 kg de morcov.....calesc ceapa, apoi gogosarii si morcovul (ii fierb inainte), apoi pun vinetele, bulionul si las sa scada. Cam 3-4 ore dureaza toata operatiunea cu mestecat si iar mestecat. pun intotdeuna plita pe aragaz sa nu se prinda la fund.
Eu nu am copii..Sandra e la nepota-mea ca azi e ziua ei si a mers la amiaza sa decoreze camera cica, apoi s-a cerut pana la ora 18 sa mai stea...apoi cu rugaminti sa ramana pana maine ca fac party in pijamale cu inca 2 vecine .
Dani e la soacra ca maine lucram amandoi. Nu a vrut sa stea, a dupa noi ca el vrea acasa. Tare ii place la casa lui...nu se seamana cu mine plimbareata ..mai degraba cu Nelu care de multe ori spune sa ne mutam in cort ca am luat degeaba apartamentul ca mie tot plecata imi place sa fiu
Maine dupa servici merg la sora-mea la ziua de nastere a ei si a nepoatei...isi tin impreuna zilele de nastere.
Si de duminica...iar cu burta pe carte ..of...plus ca trebuie sa fac de mancare ca nu am de amiaza nimic...tocmai am termiat friptura de pui in seara asta. Nici nu stiu ce sa fac de mancare... am luat ieri bors din Auchan sa vad ce fac. De cate ori iau bors (rar) ma gandesc la Anasol ca ea era cu bors cu legume, bors cu carnita...care de fapt era ciorba acrita cu bors dar la ei asa se spune . Chiar Anasol, i-ai facut analizele lui david? Cum i-ai iesit?
Astery cum stai cu examenele?
Irina...pe unde bantui? Nu ai chef de scris?
Maraki, pe unde te plimbi?
Giova...iar e Sf Ioan? No mai lasa-ma ca a fost unul ..si vor mai fi inca 2 .ca sunt 4 in total pe an.
Apropo voi stiati ca de Sf Maria vom avea liber?. Ca sa vedeti ce importante sunt Mariile ...adica si eu
" Astfel, cei mai multi romani vor sta acasa pe 1 si 2 ianuarie, prima si a doua zi de Paste, 1 Mai, prima si a doua zi de Rusalii, 15 august – Adormirea Maicii Domnului, 1 decembrie - Ziua Nationala, prima si a doua zi de Craciun.
Pana ii ajungem pe spanioli macar la zile libere mai avem de tras

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

La multi ani Razvanel de mami Astery!!! Sa cresti mare puiule, sa fii sanatos si sa ai parte numai de noroc si impliniri in viata Astery sa va traiasca baiatul si sa va aduca numai bucurii

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Razvan-La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello,

de cateva zile vroiam sa scriu: gnnochi nu sant paste, este un aluat din cartofi >Mie nu imi plac.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

La multi ani Razvan, multa sanatate si noroc voinicule!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Salutri,
Eu nu am timp mai deloc de scris, sunt prinsa intre casa, copil, scoala, invatat si in curand un prim examen .
Suntem bine in general, am fost raciti, cu nasul infundat, eu incet scap de tuse care ma tine de ceva vreme, deci ok. David a fost cel mai puternic, a tusit un pic si gata. Am fost la medic ptr. controlul de 3 ani si are 100 cm inaltime si 16,7 kg. Ar fi putut fi macar cu 2 cm mai inalt, dar sa speram ca recupereaza
Nu am citit demult asa ca nu stiu ce s-a mai intamplat...asa ca va pup pe toate si sper ca sunteti bine !
Stiam ca astazi sunt nascuti Razvan si Diana si am intret sa le urez La multi ani si asa am scris si io 2 randuri sa nu ne dati disparuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Dragelor,
Multumim tuturor frumos de urari.
Dupa amiaza avem ceva musafiri.
Petrecerea cu copii am anulat-o complet, din motive de sanate. Asta este, n-are el noroc de copii si pace.
Voi veni cu detalii, la un moment dat.
Inca o data, multumim, ca nu ne-ati uitat.

Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
www.dropshots.com/asteryaro2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Razvan frumos si dulce!!! Sa ai parte de multa sanatate si de tot ce-i mai bun si mai frumos pe lumea asta pui scump!!!

_
Gio15+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

fete dragi!!!
In sf. am si eu putin timp de net. marco doarme, Clau s-a dus la Cluj sa o aduca pe cumnata de la aeroport. Sper sa ajunga repede si bine, caci trebuie sa mergem si la party diseara.
In rest toate bune si frumoase, ieri ii ziceam mamei mele ca ma saturasem de torturi cu frisca si fructe, ca as manca un tort de cioco (si vedeam in fata torturile Biancai), asa ca azi mi-a facut una bella sorpresa si am papat tort cu crema de cioco, blatul insiropat cu esenta de rom, ce mai...ca in copilarie.
Marco e ok, a stat cu ai mei cateva ore azi, noi am fost la Sebes sa vedem ceva mobilier de baie, mananca bine, se joaca cu fetele...totul bine.

Silvia mersi de detalii si link. ma bucur ca ti-a iesit zacusta. ce sa zic...la noi toti se bat pe zacusca mamei mele, soacra nici nu mai face, ca nu-i trece. mama o si face pe aragaz, nu in cuptor si are o culoare foarte faina asa portocalie si cremoasa rau. Anul asta si eu am mancat la greu, anul trecut am dat la fini in Spania, la sora-mea, la toata lumea care poftea pe ea.
Bine ca ai reusit sa schimbi blugii si te-ai mai ales cu cate ceva. sa le porti sanatoasa.
Scaun nu ai luat mai mare de 3 ani? al meu e pana la 3 ani, Key 1 de la Chicco. Trebuie schimbat, dar nu stiu ce sa iau....daca i-au inaltator, nu cred ca va mai fi comod sa doarma Marco in el, la drumurile noastre lungi....M-am uitat in Austria, preturi ca la noi, asa ca inca nu stiu...trebuie sa testez piata.
Bianca pai bb misca de la 13 sapt., dar acum de cateva zile se simte tare, daca a simtit si Clau!! Azi dim. iar era cu mana pe burta, dar nu a mai miscat. Ce-o fi o fi acum, incerc sa vad partea frumoasa a lucrurilor, daca va fii tot baietel, doar ca nu gasesc un nume sa-mi placa. Pana miercuri cand mergem la eco nu mai e mult, asa ca...nu ma mai gandesc la problema asta.
Maraki ce mai faceti voi? eu stiu ca gnocchi nu sunt facuti din alaut de paste, ci au in compozitie cartofi, dar sunt super buni cu un sos de 4 formaggi.
Florina spor in toate si bafta cu scoala.
Sta foarte bine David la cap. inaltime si kg, nu-ti mai fa probl. Marco e si mai mic si mai slab.

, weekend fain sa aveti.

_
Gio15+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput