**LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (311)**
Raspunsuri - Pagina 6
andiaroro spune:
Giova-pe alea "fara" fa-le "chiftelute cu sos" si...reglezi sosul la condimente...
Pastele negre io stiu ca-s cu sepie si chiar au au gust de "peste" nu foarte pronuntat...langa serv meu sunt numai resto ciudate pt turisti, printre care si unu de paste si au avut toate coloraturile, dar de prin toamna au renuntat la pastele colorate si au diversificat sosurile, dar macar apucai si io sa le gust pe toate ca sa stiu macar pt ce ma pastrez....+si frumoasa
Alex e la cresa azi...mi-am facut damblaua: am zacut si stiu ca tanti are si mai mare succes decat mine la curatat nasul, asa ca mai sunt si linistita+...partea nasoala : si ieri si azi a facut febra doar la pranz:38,5, 38,7...cedeaza la paracetamol, dar nu mai inteleg nimic.iar idiotii astia nu vor sa ne faca radio la plamaniazi, deocamdata am gasit doar pt sambata loc pe aici prin jur...ca in rest nu prea avem cum ne deplasa....alexa auzit de greva la tv sia tras singur o concluzie: trenurile s-au stricat si nu mai merg, fiindca sigur nu vor nici ele sa-si sufle nasul.
am uitat sa va spun : de vreo luna-2 incepura si astia sa-l dea pe thomas la tv, asa ca acum il stimi si noi...si ii place.
ana si alexandre (17.02.2006)
Giova spune:
Ana noroc ca am sot nepretentios si le mananca oricum, cu sau fara.
Sper sa rezolvati cu radiografia la plamani, sa te stii intr-o parte. E ciudata febra asta, ca tot apare asa....ceva infectie in corp trebuie sa fie.
De unde le scoate Alex....auzi la el...nu mai merg trenurile ca nu vor sa-si sufle nasul.
Am mai facut cate una prin casa, am impachetat cadourile, numai hainele noastre trebuie sa le mai pun, dar maine ca nu am chef acum.
Clau a plecat cu piticul la Adi, asa ca eu sunt singurica, ar trebui sa profit de clipele astea de liniste si sa fac o baie...buna idee...am fugit.
, pe maine.
_
Gio15+ si Marco(06.01.2006)
poze
Biancas spune:
Buna seara gagici..eu mai rarut la calc ca daca mai si scria nu mai invatam nimic. Azi am avut un examen...mai am joia viitoare asa ca acum respir putin.
Sambata trebuie sa merg la servici ca iar facem inventar ca ne-a venit gestionar si trebuie sa preia.
Azi am ajuns mai tarziu de la servici ca am avut sedinta si am fost la Auchan. I-am luat la matzu mic o pereche de blugi dinastia moderni, sifonati e ciudat si modern . Si o bluza cu Power Rangers la 13 lei .
In rest am cheltuit pt mancare ca era gol frigi cum nu am prea prestat munci la bucatarie (mancare gatita) s-au golit uscaturile.
Dani a fost 2 zile la soacra-mea..ca sa pot invata asa ca nu am prea mari noutati.
Maine Sandra are party la scoala....trebuie sa duca fiecare suc sau fursecuri asa ca i-am cumparat si dinalea.
In rest,,,totul oki
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
anymony spune:
LA MULTI ANI sarbatoritilor, ca nu am mai intrat de mult.
Noi am rezervat pentru petrecere azi, la un loc de joaca in oras-vor fi 10 copii si am zis ca nu se merita acasa sa fac debandada.
In rest toate bune, din ce in ce mai mari nazbitii.
revin ca nu ma lasa sa scriu..
andiaroro spune:
radio ok la plamani;rino-sinuzita noul diagnostic...sper sa fie asta finalul ca, daca mai face febra dum, luni o luam de la capat cu controalele..
trecuram la antibiotic pe care-l vomita deja....sa vedem ce mai e maine....
ana si alexandre (17.02.2006)
Biancas spune:
Neata la o cafea tarzie...
Andiaroro, sanatate lui Alex.
Giova plecati la Alba? Am pierdut sirul . Apropo..sunt mortale pozele lui marco facute pe masa in care e cu pantalonii intorsi, cu in fata . Are una in care chiar se vede bine despartitura ... e bestiala.
Azi noapte am dormit cu Dani in pat ca asa am vrut noi...si azi a ramas cu Nelu acasa ca ne=a fost lene sa il ducem. Au iesit cu bicicleta afara deja, si ieri au fost la o tura de cartier .
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Giova spune:
eu cu bagaje...abia am sosit acasa, am fost la Iana ca m-au anuntat ca au reduceri de preturi, si cum mai trebuia sa cumpar ceva hainute la fetita unei prietene, nu am ezitat.Mi-e mai mare dragul sa cumpar haine de fetite.... Musai sa incep sa caut ceva si pt. viitorul finut din Spania, cand o merge viitoarea bunica, sa duca ceva si din partea nasilor.
Marco ok, ma dispera dupa masinile lui BtB, mai avem de luat 4 din colectie si gata. azi i-am promis ca ne oprim la OMV sa luam inca una.
Clau e fericit...dim. era cu mana la mine pe burtica si a miscat bb, l-a simtit, a mai stat el cu mana si tot mangaia burta, dar nu a mai dat niciun semn. Tare incantat a fost...caci pe Marco numai dupa sapt. 17 l-a simtit.
Ana bine ca nu e nimic la plamani. sper sa scapati de febra, sa accepte antibioticul...of-of...dragul meu.
Bianca pai de-aia l-am pozat, ca era tare haios cum s-a imbracat si cum i se vedea fundicul.
Spor...mai ai putin si termini. ce bine ca ai bunici aproape, asa inveti si tu mai bine.
Any distractie placuta la party!!! sa primeasca Ioana cadouri multe si frumoase.
tuturor celor ce poarta numele de Vasile, Grigore si Ioan.
, ne auzim din Alba.
_
Gio15+ si Marco(06.01.2006)
poze
silvi_2005 spune:
Salutare tuturor.
Ana tare rau imi pare sa aud ca sunteti bolnaviori sper sa se obisnuiesca cu antib si sanu ilmai vomite un mare de la noi.
Bianca e asa cald la voi ca se poate da cu bici? E super atunci aici s-a facut iar un fig, dimineata la 6,30 cand a plecat Jena avea de un deget bruma pe masina. Spor la invatat si bafta in continuare .
Cristina bafta si tie ca banuiesc ca tot cu examenele esti prinsa !
Giova iti pun linkul de unde mi-am comandat eu masina si iti zic modelul sa o gasesti pe pagina e Clatronic BBA 2865 care initial a fost 90 de euro acum cica era 70 vad eu am comandat-o cu 50 de euro la ceva vente flash cum au ei. Am optat pt asta ca are capacitate mare de pana la 1300 gr si 2 palete de amestecat si 800 de wati care cica sunt importanti la coptul painii in masina. Eu am luat de pe net ca si in magazine m-am lamurit eu cu sfaturile vanzatorilor de aici nu o sa zica niciodata ca nu e buna vreuna si recomanda varful de gama sau daca alegi tu altceva zice ca da e bun si ala noi asa ampatit mereu asa ca mai bine m-am documentat eu aiic numai Moulinex si Severin si Ken am vazut rin magazine. Sunt si super performante dar nu are rst sa dau mai multi bani ca parca vad ca nu ma tine mult cu painile http://www.cdiscount.com/search/machine%20%E0%20pain/s-110.html asta e site-ul. super cadou i-ai luat soacrei sper sa ii placa. Si eu azi vreau sa comnad de la Yves Rocher produsele ca am cadou ceva produse de 20 de euro si mai comand de 25 ca atunci e si livrarea gratis si am o vreme cu ele.
Ieri am batut magazinele pana m-a luat cu ameteala noroc cu al meu sot care a mai sta cu Alain in masina la unele ca e cam greu cu el unde nu are carucior de stat acolo. La C&A am fost si mi-am schimbat blugii care imi erau buni, cica intarziasem si nu mai trebuia sa mi-i ia inapoi, pentru ca i-a luat mi-a fost jena si mi-am mai luat ceva chestii sa nu le fac paguba ca acum erau la 70% produsele nu la 50% ucm luasem eu. Am gasit ceva genti sport misto si mi-am luat 2 una de catifea negra si una de ceva tercot mai mari de facut si piata cu ele daca e cazul si am mai luat ceva maruntisuri de care nici nu sunt sigura ca imi trebuie dar aratau super. Alain s-a ales de la Cora cu scaun de masina ca trebuia schimbat si chiar aveau ceva model super dragut cu 100 de euro la oferta care sa fie si cu centura pe interior si cu sistem de prindere de scaunul masinii si cu tetiera reglabila pe inaltime ca dupa criteriile astea am tot cautat pe net. Nu imi placea ca la multe din clasa 2-3 pana la 36 de kg nu mai aveau centura proprie cica e suficient sa ii prinzi cu centura de masina Alain si-a dadea jos aia imediat lus ca el are fixat scaunul pe mijlocul banchetei in spate cred ca ne trezeam cu el in fata.
Colaje pentru camera nu am gasit ca imi trebuie mari nu din alea micute o sa caut in we la ceva mag specializate. Am mai dat o tura la magazinul de unde imi iau eu legumele si la mag chinezesc sa iau ingrediente pentru mancare si gata, ne-a prins noaptea . Baietii vroiau pizza dar am amanat proiectul pe azi ca erau rupti de oboseala.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
silvi_2005 spune:
Nu v-am zis ce pofte am imi sta capul la zacusca de vinete de mor, am adus din Romania dar numai 2 borcane ca nu mai aveam loc asa ca acum am luat vinete si fac zacusca asa doar dintr-un kg si jumate am ajustat cantitatile de ardei si retsul si fac un pic sa vad ce iese. Acum coc vinetele pe aragaz si in cuptor sunt ardeii, dupa ce il culc pe Alain de pranz ma apuc si o fac . Asta si fasole frecata vreau sa fac azi am luat ceva fasole alba din maroc sunt curioasa ce iese.
La baieti le dau supa si fac snitele de pui ca nu ii corup pe ei cu fasole frecata .
Spor la treaba tuturor am fugit si eu la treaba.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
Biancas spune:
Giova deci deja misca bebelina/bebelinul...ce fain. Ti-am vazut burtica...a crescut chiar bine. Ar fi frumos sa ai o fatadar daca nu va e scris...asta e...mai incercati sau va multumiti cu ce aveti.
Silvi am o gramada de zacusca si nu o mananca nimeni ca ne-am cam saturat de ea... Iti pun un pachet?. Mmm ce buna e fasolea frecata cu carnat afumat si varza murata ...asta dacastai bine cu fierea . E cald la noi...e de bicicleta...Ieri a fost mai cald ca azi...am inteles ca va veni ninsoarea si aici..
Ma pregatesc sa plec pana in centru..asa ca mai revin