**LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (311)**

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova cum eram eu gravi...... se spune ca legume si fructe sant indicate dar daca nu le suportam....mancam ce puteam si CAND puteam( rarut de tot ) cred ca de aia a iesit Angelo cu 2540 gr. Eu luasem 36 kg din cauza siropului pt arsuri Nu puteam sa beau nici sucuri, doar apa plata....vai dar prin ce am mai trecut si eu....cred ca erati satule de mesajele mele

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Giova ciorba de fasole cu afumatura o sa iasa super buna daca mixezi o parte din legume, o sa vezi. Lasa cu alimentatul ca nu trebuie sa te iei dupa nu stiu cine sa mananci mult cat pentru doi e mai importnat sa fie variat cu legume si fructe proaspete si cat mai natural. Eu am facut o crema de zahar ars in we ca imi trebuia ceva dulce si aveam o lene in mine...aia am facut-o in 5 minute si la cuptor cu ea.
Am gasit in dictionar am cautat in unul mai mare cu neologisme ca nu stiam exact ce zburatoare e e cocos tanar coquelet ii zicea. Porumbei nu am mancat si nici nu as face-o ca parca mi-e mila de ei
Maraki e cocosel cica nu erau porumbei ca la aia le stiu cum le zice. Aici sunt mare delicatesa prepelitele, caille le zice , eu una ma mancat o singura data si am luat cand sunt mai marisoare ca daca le vad asa mici de sunt 8 la un kg mi se lasa rau numai cand le vad Iepurele mai imi place dar rar il conving si pe Jean sa manance asa ca fac rar ca e reteta destul de complicata si numai pt mine nu ma tenteaza, nici Alain nu a vrut. Sa vezi ce radeam de ai mei cand au vazut ce haleste Alain la scoici l-am auzit pe tata vb cu mama asa mai incetinel " e mic saracul si mananca ce ii dau ei, vezi cum mananca la scoicile alea..." faza tare e ca pana la urma l-am corupt si pe el, mama doar s-a tinut tare pe pozitii ca nu vrea.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Maraki eu nu am fost cu voi la odisee dar mi se pare super ciudat cum ai luat 36 de kg de la sirop?

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Vai ca sun habauca rau de tot
Giova merci de inf cu sarbatoare, eu una zilnic trebuie sa fac mancare si sa spal o tura cu masina azi chiar va trebui sa bag ca duminica nu am spalat vad eu cum reusesc sa fac. Sa nu mai vb de curatenie....offf as vrea sa pot sa tin si eu sarbatorile asa ca sabatul sa nu faci nimic nici focul sa nu-l aprinzi.

Mergi la inceput

Silvie????? cum nu ai fost cu noi??? mie cum imi scapa asta? Sa nu ti se para ciudat, era un sirop gros si dulce pt arsuri, in 3 zile terminam sticla si gandeste-te ca am luat toata sarcina si dupa ce am nascut >Cred ca trebuia sa ma tina o sapt sticla de sirop dar daca nu aveam aer din cauza arsurilor......cam asta a fost.....de mancat nu puteam......fetele stiu ca zilnic eram cu capul la toaleta......sorry giova

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

si eu am bagat masina de spalat, mai am vreo 2 ture de pus

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eu am bagat aseara o tura la spalat. Nu rezistam pana maine....
Super a iesit ciorba cu legumele mixate, am lasat doar morcovii in ea. Nici nu am mai facut faina cu apa, mersi Silvia de pont, asa voi face de acum inainte.
maraki stai linistita, in fiecare dim. imi vine sa , noroc ca-mi trece repede, cica e de la fiere, un lichid galben, dar nu e amarui. asta e...macar ma simt bine pe urma. De la Rev. nu mi-a mai fost rau, cu varsaturi in toata regula. Am observat ca mi-e mult mai bine cu sarcina asta decat cu marco.
Nici eu nu am mancat cine stie ce cu Marco, bagam fructe la greu, muraturi, dulciuri aproape deloc, mancare prea putina, carne aproape deloc. si a iesit cu 3850 gr.
Acum....mananc tot la 3 ore, am pofte, imi trebuie zilnic ceva dulce...asa ca sunt curioasa cu cate kg ma aleg pana nasc.

merg cu treaba in oras si dupa pitic.
am mancat o farfurie de ciorbitza cu ceapa rosie. sper sa nu mai miros, dupa spalatul pe dinti si guma la greu.

_
Gio15+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Maraki eu am intrat in "secta" dupa ce am nascut la vreo 2-3 luni am descoperit si eu subiectul . Si eu am luat ceva sirop Malox parca ii zicea dar doar cate o lingurita pe zi in ultimele trei luni. Eu in schimb beam peste 2 litri de lapte pe zi si rontaiam biscuiti in prostie de am pus 8 kg in ultimele 2 luni si 20 in total . Nu stiu daca a avut sau nu vreo legatura cu laptele in cantitati industriale baut de mine dar Alain inca din maternitate isi intorcea capul dintr-o parte in alta pus pe burta si numai pe burtica a dormit de cand s-a nascut dar era ok ca isi muta singur capul cum vroia.
Giova asta e faza ca nu mai trebuie sa ingrosi ciorba cu nimic si se simte gustul de legume, ceapa, telina etc mult mai pronuntat. Plus ca daca vrei sa dai cat de cat consistenta la o supa sau sos e mai bine sa folosesti Maizena de la Knorr este si in Ro la Cora al vazut. E un fel de amidon de porumb la baza care se pune f putin si direct in supe sau sosuri fara sa il mai dizolvi cu apa sau ceva si il lasi sa clocoteasca putin si gata se ingroasa. E mult mai ok ca faina cu apa ca poti controla mai bine cantitatea necesara si da o alta consistenta, mai cremoasa. Eu il folosesc si la ciorbele unde vad ca trebuie ingrosat un pic si la sosurile de la fripturi, la o multime de chestii. http://knorr.pourtoutvousdire.com/?menu=4 e Maizena Sauceline ce iti zic eu este special si pentru prajituri unde il pui in loc de faina si pentru multe alte compozitii ti-am pus site-ul sa vezi cum arata cutia.
Alain doarme deja dus ma duc sa pun si eu la marinat zburatoarele si o sa bag o tura la spalat ca nu am ce sa fac .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

v-am luat+...azi noapte la 12 am pus masina de spalat vase si la 3 pe cea de rufe...in mintea mea eraluni...
Eu mai am o smecherie de ingrosat pe langa astae enumerate cand ma grabesc taaare si am fulgi de cartofi finiv-ati prins....ii pun dir in cratita si...gata. Noi facem insa multe supe creme: de brocoli, de fasole verde, de carof+morcov, de ciuperci etc....bieninteles, cu crutoane, sunculita, dupa caz si nelipsita samnatanica(alex insa primeste branza ce arata ca smanatana, dar bel nu stie)
cred ca posed cel mai marait copil din zona, il doare burta in continuare, asa ca are numai mofturio in cap.

Bee-cam toti spiridusii sunt la m acum +-cativa cm, eventual....daca ar fi sa schimbam acum titlu sub , eu i-as zice"gasca de 1 m"-glumlesc

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

bai Ano vezi ca al meu pitic are doaR 98 cm, si cred ca MAI sunt cativa ca si el. inca nu au trecut toti la 1 m.
Silvia stiu de amidonul de porumb (cred ca asa-i zice), il vazusem si eu in Italia, dar nu am luat niciodata.
Ma voi uita si la noi in Real, poate gasesc si cumpar.

Am comandat de pe net pijama cu Bob the Builder. azi am scos pachetul, e super faina....Marco s-a si imbracat cu ea.

_
Gio15+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput