Pepenasi de iulie-august 2008 (79)
Raspunsuri - Pagina 4
ana_a spune:
capri, mai asteptam filmul ala sau mergem la culcare??
edit.
l-am vazut!Tot am vrut sa-ti zic de la filmul cu datul din picioare, ca are o viteza cum n-am mai vazut!Este simpatica foc! Exact cum ai spus, parca ar conduce o masina de curse!Acu poci sa ma duc sa ma culc!
azi sa urcat Paul pana in pod sa aduca ceva in casa si a adus si un muscoi
si acuma imi bazaie prin camera...pana maine sper sa-l kilareasca vreun paianjen flamand ca nu am chef sa dau cu spray de muste ![]()
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam si iar ne jucam!

iriss27 spune:
nu pot sa ma culc pana nu ii spun anei ca am vazut poze cu strumfi ei si cu taticul inventiv si care se joaca cu ei mult!! super jocuri aveti
am vazut poze cu castelul de zapada ... nu mi-ar fi trecut prin cap sa fac asa ceva
aaa si pozele in care se iubesc ei, de unul il sufoca pe celalalt ... astea le am si eu zilnic 
am vazut si fotografii de la botez, mi se pare f interesant (sunteti catolici?)
aaa ... si the big concluzia, nu ai fata de radioamatoare, daca ingineru de sot mai are, tu ... no way
pe unde e Colibita? este fascinant ce am vazut in pozele de la tine
tu stai pe acolo?
Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)
Aventurile strengaritei Yvonne
Caprioara spune:
Ano, da ce, eu raspund
? Ba n-am timp, ba mi-e lene, asa ca... Oi fi si eu neintegrata
?
Deci stiam corect, limbaritza
.
Asa, si am filmat-o pe Ilinca si cand sopteste. Da asta il pun in episodul urmator, ca trebe sa-l descarc in laptop si apoi sa-l incarc pe youtube, chestie care dureazaaaaaa
.
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
Caprioara spune:
Ana, merci
. Da, da din picioare de zici ca vrea sa alerge, mai mereu. Ia sa ma uit si la pozele tale, astea de care zice Iriss
.
Iriss, ai pm
.
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
violeta29 spune:
CAPRIOARA, mai da ce soferita dulceeee! si ce viteza are!
[flo]
]IRISS, si eu vreau carticica, eventual poti s-o pui pe mail-ul comun, cu siguranta o vor mai multe fete
ai si de la mine PM
[b]ANA_A , castelul ala de zapada imi aminteste de iernile copilariei mele, hai ca devin nostalgica...
Speranta moare intotdeauna ultima!
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
violeta29 spune:
Plec si eu la culcare.O noapte linistita sa aveti
Speranta moare intotdeauna ultima!
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
Caprioara spune:
Violeta,
.
Ana, vazut si eu castelul
, si pozele superbe cu Colibitza. Si copiii jucandu-se, si iubindu-se
. O sa fur o idee de la voi: ariciul facut din cartof si scobitori. Vine la fix, ca joi trebe sa facem o tema pentru la scoala la Matei: figurine din legume si fructe
. Asa ca multam
.
Fug la nani, ca pare ca a adormit mandra
. O noapte linistita va doresc!
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
iriss27 spune:
capri iti mai dau eu o idee, dintr-o portocala, poti sa faci diverse fete, infigand cuisoare (cele comestibile), sunt si aromate si arata f frumos, eu asa mai fac de Craciun si le pun pe calorifer, miroase superb in casa
mai aveam pe undeva salvat, cum sa faci un trandafir din coaja unei rosii ... asta merge si la deco la bucatarie
eu am undeva un document cu decoratiuni pt mese festive, ce am gasit eu in timp pe forumurile culinare ... uneoe cred ca se potrivesc, nu stiu exact tot ce mai e, dar poate ti-l dau maine
acum fug la somn 
Iriss mami de
Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008) www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
Bazar pt Sonia si Andrei 
Biribu spune:
salutare gagici! am revenit sa ma reintegrez din nou inca odata ![]()
nu am disparut dar am avut de tras cu multe. mutare, impachetat despachetat casa, bronsita pici, inceput servici. numai ca sa enumer citeva.
pup fetele care au ramas, vechi sai noi sau viitoare membre!
boti si ca sa te nervez oleak uite ca am facut (incercat) sa fac brinza ca tine si n-o iesit nicicum (cit pe ce sa te intreb din nou cum se face
). asta la capitolul hai sa fac si eu acasa chestii pt bubu mic. deci tot in cheile de masina sta secretul, le bagi si le scoti din contact si gata brinza ![]()
Iriss scuze ca n-am raspuns odata demult dar nu aveam timp nici sa mor. sper sa ne conversam pe aici. ma intriga daca pishcoatele or avea ceva trasaturi comune pe la caracter.
Ana am vazut si eu pozele. sper sa am macar parte din rabdarea voastra cu jocurile. ce ma incinta pe mine e ca a mea e inebunita dupa carticele. deci citim intr-o veselie. nici nu e nevoie de altceva daca ar fi dupa ea. e drept ca uneori ma duc cu capul dupa a suta oara de citit aceeasi poveste da asta e...
Capri eu te iubeam tare si inainte da acuma stiu si de ce
ai fost factorul de echilibru si ai facut asta cu nespusa eleganta.
Narci ce mai face nor-mea? baga aici repede un rezumat. mi-e dor de voi 
Ille ce gagic buuuun esti mami... sa va traiasca casuta faina. pe cind mutarea? ca eu sunt experta de-acum
important e sa tii minte unde-s jucarelele, restul...
va pup fetelor si mai intru pe la schimbul trei.
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
sursula spune:
Buna dimineata!Stai sa caut emoticonul cu cafea ,pen' ca imi place tare si nu l-am mai folosit:)
mmmmmm....
M-am delectat de dimineata cu filmuletul cu nor'mea!
CAPRI-usor de zis,greu de facut cand esti mai blonda...adicatelea...asta cu pusu' filmuletului.voi incerca...dar imi trebuie lamuriri multe si precise
si ma bucur ca ti-a placut filmul!
ILEANNA-si noi avem esec la tot ce inseamna borcanel cu carftofi-si al meu este un mancacios de prima clasa,iar de 2 gauri nu scapam nici noi.La 3 se ineaca!Ata ete!Ta'su zice ca are plamanii tari si,grabindu-se cu putere se ineaca!
AAaaaa ,felicitari pt casuta!DEMENTIALA!!!Ce imi place ca are geamuri multe si mari!!
BOTI-cand ai bagat mango?am cumparat si eu,dar vad ca pe site-ul pus de Mada scrie ca se introduce mai tarziu
NARCISA-m-am distrat la faza cu salamul!Anais e fetita mare!
Avem 2 dintisori care se lupta sa iasa!
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)