Pepenasi de iulie-august 2008 (79)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

referitor la pampers si la scaparile pe sus sau pe la picioare, eu am testat huggies (aveau elastic la spate si speram sa nu mai iasa nimic, esec), apoi pampers cu un nr mai mare, acelasi lucru, happy (astia mi se par prea umflati intre picioare au stratul absorbant mult mai gros) si la astia esec
fii-miu a afut diaree din cauza laptelui de san, adica el vesnic facea kk apa (lichid), de cand cu diversificarea s-a schimbat consistenta, deci nu mai avem pierderi
am mai obs ca probabilitatea sa iasa este cand pampersul e mai plin
eu sincer, nu am gasit solutia, dar acum bine ca ii mai dau si alte mancarici ... eu cred ca am consumat kilograme de vanish sa scot petele, ar trebui sa primesc actiuni la ei, de client fidel

de bine ce l-am laudat pe fii-miu ca a mancat, azi iar si-a dat in petec si NIMIC, nu mar, nu legume ... si cand l-am pus la san, a facut o gura mare si s-a luminat tot la fata ... ce ma fac fetelor???

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)

Aventurile strengaritei Yvonne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

CAPRIOARA,si pe laterale mai patrunde , dar mai mult la spate.Maine cred ca o sa cumpar de la chiosc doua bucati de proba.Multam de urari, o sa am mare nevoie, mai ales ca urmeaza examenele la contabilitate, ca tot pomeneai de planuri de conturi
ILEANNA multam fain, acuma sper sa n-o deochi , dar nah, inceputul a fost destul de promitator.

Speranta moare intotdeauna ultima!

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

ilea ai fost o dulce cu planul tau de conturi ... si pe mine m-a chinuit conta, dar eu cred ca o data invatate niste chichite te descurci
auzi, da' de ce naiba vrei sa le stii pe dinafara?
pe vremea studentiei mele exista o asa-zisa "carte verde", in care gaseai conturile si denumirea (eu cred ca te impusti sa le tii minte pe toate)
mai important este sa tii minte cine se debiteaza, crediteaza, care cu care se imperecheaza ... desi am lua 10 la embele ex de conta, nu mai stiu nimic ... deci nu te pot ajuta, din pacate

ps: esti avocata?

Iriss mami de

Mergi la inceput

Daca tot a dat Caprioara tema ptr acasa eu constiincioasa mi-am facut-o.am dat o cautare pe google, im dictionarul lb romane si uite ce-am gasit:
Cuvāntul "limbarnita" nu a fost gasit dar am gasit:limbarita=tendinta, inclinatie de a vorbi mult si fara rost, a flecari, a trancani

si eu eram convinsa ca e limbarnita

EDIT , ca am dat copy paste si erau si diacritice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Ile, hai ca m-ai provocat
Cu balonul nu-i cine stie ce adica nu te gandi ca tine mult, oricum, nu am incercat cu Matei, insa la Stefan i-am facut in disperare de a mai face ceva Adica vine vremea cand vor musai sa faci ceva cu ei, si uite asa, te miri ce faci, ca sa faci ceva si apoi vezi ce iese O sa-i placa atunci cand vine vremea de a pipai mai mult cu mainile decat cu gura.Si daca se sparge nu-i cine stie ce, ca nu se imprastie in toata casa. Stii ca in comert sunt tot felul de carti cu texturi diferite pentru a dezvolta simturile copilului? Si sunt o groaza de bani ca au cate o pana, o catifea, o bucatica de piele? No, de acolo m-am inspirat, in plus, am petrecut cu folos cateva ceasuri bune din timpul copilului si cam atat.Stefan este innebunit dupa "experimente, laboratoare si lucrari"

Imi amintesc acu catva ani, cand Paul sa gandit tot asa intr-o zi sa-i faca copilului o casuta - din carton si acuma rad cand imi amintesc, desi avea Stefan cort, il are si acum, jmecher, in forma de broasca testoasa, adus de la americani dar na, nu era asa interesant ca o cutie mare de carton! Si au muncit fetelor...o zi intreaga pentru ca unde se chinuia Paul sa lipesca doua bucati de cartoane acolo dezlipea pe partea cealalta Stefan care nu mai avea rabdare si abia astepta sa se vada cu casuta! Mda...a fost un esec total, ca pana la urma Paul na mai reusit sa lege doua bucati de carton daramite toata casuta...erau parca 3 cutii mai mari desfacute si vroia sa le imbine sa iasa una singura si mare .DAR a trecut duminica, ne-am distrat grozav, eu era sa fac pe mine de ras
Asa, si am mai pus la semnatura cateva albume pe care le-am facut publice cu Stefan cand era mai mic, nu am timp sa clasific toate jocurile noastre in albume dar daca sunt doritori poate incet incet le transfer din calculator.

capri, si eu am limbarnita astazi, si nici eu nu stiu cum se scrie! Cre ca mi se trage de la faptul ca am de lucru la calculator si io in loc sa lucru dau refresh aici si comentez. Nici mie nu imi mai place contabilitatea as face orice alceva, vreau serios sa ma reprofilez, sa ma apuc de alta scoala, insa acu nu am ce face, tin actele astea gratis pentru sotul din dotare si firma lui care nu are nu stiu ce mare activitate, atat cat sa ma incurce pe mine! (glumesc-in caz ca isi vara nasul si ceteste pe aici)

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam si iar ne jucam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Iriss, si noi am patzit la fel cu kk, faceam numai imprastiat si de n ori pe zi cat am fost doar pe san. Acum ne-am mai reglat, dar tot facem de vreo 2-3 ori pe zi, insa inchegat, dar nu carnatel. Carnatel tare am vazut raaaar. Si zici ca le-ai incercat pe toate si a fost esec total ?

Ileano, io nu ma bag la meditatii ca eu vreau sa il uit . Si am toate sansele daca stau 2 ani acasa cu copiii .

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

capri, stii ce nu am incercat, libero, am auzit de la mai multe mamici ca ar fi bune, dar sunt mult mai scumpe decat restul si sincer, dupa ce am testat vreo 3 variante, m-am plictisit de experimente aaa si am mai testat de la plus un brand propriu, asemanator lui happy, erau f ieftine ... dar nu mi-au placut deloc
al meu face cam la 3 zile, dar face apa, ceea ce ma face sa cred ca nu e constipat, constipatie inseamna sa il faca tare rau, deci asa e al, mia puturos, poate d-aia nici nu mananca mai mult, ca se simte plin ... habar n-am

am o carte pt copii, in care sunt descrise jocuri de la 0-5 ani, pt fiecare saptamana cate un ceva, pe care sa le faci cu obiecte din casa, textile, unelte de bucatarie, papiote ... o am in format electronic, cine o vrea, dati un PM (sa nu cumva sa citesc pe diagonala si sa nu vad ca o vreti) si v-o trimit, mie imi place mult

Iriss mami de

Mergi la inceput

IRISS , si eu am luat note mari la contabilitate, dar ne-a dat voie cu planurile de conturi pe bancaCa daca trebuia sa le stiu pe derost cred ca restanta scria pe c..u meu
ANA_A, mai si intrebi daca sunt doritori?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Iriss, io vreau cartea! dau PM.

Ileana, pai de ce vrei sa inveti pe derost planul de conturi? Dar daca vrei sa te apuci de contabilitate, ma leg io la cap, ca si asa impreuna cu tine poci invata si eu

Capri, ideea este ca nu imi place sa raspund la toate mesajele si sar peste, daia zic ca nu-s integrata.clar...aberez, dati ignore ca indata o suparam pe xena cu integrarea noastra, cre ca ia iesit si pe urechi! ce zici xeno?

Violeta o sa incerc insa pana termin eu, Stefan face majoratul hihi

ma duc la culcare.
noapte buna

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam si iar ne jucam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Finally, Ilinca facand brrrrrrrr :

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput