Pepenasi de iulie-august 2008 (79)
Raspunsuri - Pagina 2
ana_a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Caprioara Ana, tu neintegrata ? Ma facusi sa rad . Caprioara, mami de Matei si de Ilinca Povestea nasterii Ilincutzei poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun) |
pai in contextul care la scris xena io clar nu eram daia intergrata si po****ra ca io scriu cateva zile si apoi dispar ca magaru in ceata si nu mai mai vedeti o vreme, da nici nu intrebati de mine
aberez???
este si tarziu, si sunt si nervoasa ca mi-am f... o balanta "initiala" si abia acuma m-am prins...ca nu am cules-o ca lumea cand am avut buna inspiratie sa ma incalt cu ea si sa nu cetesc intructiunile de la "help"...mda...oricum, o sa dorm linistita ca am vazut butonul unde se poate reedita, butonul pentru astia cascati si cu un neuron, asa ca mine
Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam
Serenity90 spune:
Good Night...mi-e lene sa scriu mai mult! Vb maine!
Denisa mamy de Radu Mihai 27.08.2008
Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic
ankalaura spune:
Ana, ai dreptate, merci! Nu mi-e ca as da peste vreun idiot, ca as merge la IOMC si astia sunt tari nene, au o sectie de terapie intensiva de zici ca esti in filme, si chiar sunt super medici (IOMC asta inseamna Inst pt Ocrotirea Mamei si Copilului, adica e unu din spitalele de copii de aci, pentru cine se intreaba ce e aia cu literele astea). Dar DA, ma gandesc ca m-ar interna, ca astia asa fac, sa bage o serie de analize, treburi socoteli....
Acuma vad ca e bine, doarme, nu are deloc febra, dar nu a mancat nimic. Asa ca o sa dorm iepureste (daca o sa dorm), si mai vad eu...
Sper sa nu mai creasca febra asta....
Asa cum zice si Ile, si mie mi se pare ca aveti niste super idei de joaca, si imi place cum povestesti de amandoi, as zice mai ales de Stefan ca eu am zis, sunt cu okiu' mai ales pe cele cu 2 copilasi...
Nu am citit despre definitia cu integrarea si cu po-pu-la-ri-ta-tea din cauza de treburi multe si musafiri Deci nu ma pronunt la clasificare
ILE - da nene, asa casa mai da frate! Sa tot stai cu soacra.. Ca se pare ca nu o sa va gasiti des.
Despre zburlitul tau ce sa zic... are o moaca deosebita frate! Pe cuvant! E grozav!
Nu mai stiu ce poze am vazut, ca sunt cam varza la ora asta
Pup gashca si noapte buna! Sper sa o trecem cu bine...
ileanna spune:
anka
ana_a - nu mai imi zi de faza cu imbracatu' . La un moment dat tot o sa cheme careva protectia cupilului. Ca io nu il mai bag in seama frate, m-am horatat!! Poa' sa se sufoce de urlat, io il impachetez si il arunc afara!!!
Integrare? Ano, asta e. Tu te-ai integrat aici ca o neintegrata . pentru neintegrata noastra. Ma rog, ultimele zile au parut a fi o motivatie pentru "fetele noi" si fetele vechi care vb putin ... sa vb mai mult . Cu ocazia asta v-am "vazut" si eu mai bine. Si ... mi-a placut ce am vazut . Pacat ca nu vorbiti mai des.
violeta29 spune:
Bunaseara!Slaba miscare pe forum, se vede treaba ca a fost weekend.
Am scapat si eu azi de un examen, fata s-a comportat exemplar in cele trei ore cat am lipsit.A dormit cu tati, i=a scos ochii lui mamaia, si cand am ajuns acasa tocmai ii dadeau sa pape.Eu ii lasasem si niste laptic de la mine ptr orice eventualitate, dar ei i-au dat piure de mar si manca cu o poftaaaa!
M=am mai linistit cu diversificarea, ii place marul, ii place morcovul fiert, in seara asta a halit si cereale, se bateau turcii la gura ei, pentru inceput ma declar multumita.
TEKY
DIARUX, cum ma ce sa arati cu aratatorul, sa le arati elevilor lungul nasului
SERBANICA, pup maraiciul.Spor la mutat catrafusele
MITZI, hai scoate capul din butoi ca mai stau si altii la rand
KiMMY , si eu vreau sa incerc nr 4 dar tot de la pampers.Cica nr 3 ar trebui sa fie pina la 9 kg , dar cand face caca mai abundent, se pateaza si body-ul la spateLa intrebari nu stiu sa-ti raspund
IRISS
OOKA, mamaaaa ce m-ai facut sa salivez, alea da paini frate. arata apetisant! Poate imi conving si eu intr-un final sotul sa-mi ia o masina de paine , ca de cand imi doresc.Da cica numai aia lipsea din bucatarie
MADINA, pup vaccinatul
ANABABY, sincer si mie cartof cu spanac mi se pare bleah,iar cu dintisorii pe mine m-a marait cam o luna jumate pina au iesit
ANKALAURA, doamne da ce zi ai avut si tu!Musafiri iti mai lipseau.Cu febra, poate e mai bine sa mergi la doctor, poate fi se de la altceva.
VIOLETA, adoarme singurica? Wow ce fericita esti, la mine pina nu intinde ea macar juma' de ora de tzitzi nu adoarme neam.Daca e prea obosita trebuie musai leganata.In patut o pun dupa ce adoarme.
CAPRIOARA, si Alexandra facea acu vreo saptamana asa, da nu cu stropi, ne scuipa de-a binelea.si eu am filmat-o da nu reusesc sa descarc de pe dvd
DIDI , pup catelusul
ILEANNA si eu aveam o problema similara cu dormitul pe o parte ,dar acum o culc intr-o paturica din aia cu fermoar si asa nu se mai intoarce pe burta
ANA_A, am incercat azi pontul cu portocala, super rezultat, a mozolit la ea juma de ora timp in care mi-am facut si eu de capSi cum poti sa spui ca esti neintegrata ?Auzi la ea.
GALLYB, nu-i mai da si tu fructe o perioada, poate le accepta intr-un final
Speranta moare intotdeauna ultima!
minunea care ne-a luminat viata
Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008
Caprioara spune:
Gallyb, pai separat am fiert si io carnea. Numa ca am blenduit-o cu niste apa de la legumele pe care le-am steamuit . Ca altfel nu mergea, ca era putina si uscata si nu cred ca mi-o facea bine blenderul. A iesit o zeama alba ca un lapte . Si din asta o sa-i pun peste pireu cateva linguritze, progresiv: 5 azi, 10 maine, etc.
Ana, io nu stiu cum e faza cu popu_laritatea si nici nu ma preocupa . Noi vorbeam de integrare, nu ? Important e sa ne simtim bine aici cand suntem prezente, mai des sau mai rar. Uite, nici Boti nu intra mereu, nici Pica. Ce, ele nu "e" integrate ? Tu dai atatea informatii utile aici. Io as zice ca nu prea dau, in comparatie cu voi , zau. Uneori mi-e si jena ca nu scriu mai multe chestii utile . Spor la balanta aia. Si io sunt in bransa, cica sunt expert contabil; dar de muuuult nu am mai facut o balanta . In tinerete cate mai faceam... Lucram la o firma de contabilitate si tineam nu-s cate firme si pe bani putini . Ce vremuri grele! Acu nici nu mai vreau sa-mi amintesc. Mai stiu chestii de principiu asa, da nu de detaliu. De ex, planul de conturi cred ca l-am cam uitat , daca nu am mai lucrat cu el.
Observati ca in seara asta am limbaritza . De fapt cum e corect: limbarita sau limbarnita ? Ce face oboseala din om, uite ce ma preocupa pe mine acum .
Bai, da greu se incarca filmuletzul cu fata pe youtube, sau nu fac io bine ceva . Ca e al doilea pe care il pun la viata mea.
pup you all,
Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
violeta29 spune:
Acuma nu ma culc pina nu vad filmuletul
Si tu te plangi ca nu dai prea multe informatii utile?Eu ce sa mai zic ca doar stresez pe altii cu intrebari
Speranta moare intotdeauna ultima!
minunea care ne-a luminat viata
Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008
Caprioara spune:
Violeta, . Si eu patesc faza cu murdaritu bodyului , dar in general pe laterale, la craci; mai patim si la spate in sus, dar mai rar. Daca nu o schimb imediat imi fac de treaba. Dar crezi ca daca luam un nr mai mare nu o sa mai patim asa? Felicitari pentru fata cuminte si papacioasa. Acu stii ca poti pleca linistita la examene. Bafta la urmatoarele !
Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
ileanna spune:
Vio felicitari pentru diversificare
Capri io as vota ca e limbaritza. Da' o asteptam pe profa ca doar nu suntem de capul nostru.
ileanna spune:
Bai daca va gasiti vreuna sa imi dati meditatii la conta ...
Daca e vreuna care se baga sa imi bage mie in cap (absolventa de Drept) planu' de conturi ... ii ridic statuie ...
Da' asha, ca la copii ... cu desene, creioane colorate, fetze zambitoare ...