alimente reprocesate- stiati?
Raspunsuri - Pagina 9
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionica Maria, Mai exista inca o sansa, nu trebuie sa lasi bratele jos niciodata,uite comunitatea de Amishi stiu sa traiasca si habar nu au ce inseamna toate mizeriile pe care noi le inghitem. am o deticatie pentru Guestus- http://www.youtube.com/watch?v=GsfVw9xxoNY O seara frumoasa! Sophia 2ani 06.09.06 +31 http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy |
off topic
aoleu...grava treaba...nu zic ca nu-i sanatos sa traiesti la tara si sa te hranesti cu legume cultivate in propria gradina...dar nici chiar asa. ce mai stiu eu despre amish, e ca fac copii in fiecare an! ei, cu chestia asta nu stiu daca m-as impaca....imi plac copii foarte mult, dar cate unul in fiecare an....
scuze de off topic.
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
~ Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie~
Jean de la Bruyere
mariamunteanu spune:
citat din mesajul lui ionica Maria, Mai exista inca o sansa, nu trebuie sa lasi bratele jos niciodata,uite comunitatea de Amishi stiu sa traiasca si habar nu au ce inseamna toate mizeriile pe care noi le inghitem. |
Ionica, vrei sa scapide mine, ai ? Pai daca trec la Amish, nu mai pot sa vin aici sa combat pe DC. Vrei sa mor de urat ? Sa traiesc 100 de ani asa, fara internet ...
Maria
ionica spune:
Maria,
cum sa vreau sa scap de tine?din contra imi esti tare draga ,valabil si pentru Kariguld.
Ce m-asi face eu fara voi,imi place ca aveti macar simtul umorului asa ca Guestus.
Daaa, melodia Amish Paradise era o dedicatie speciala pt. Guestus,eu cred ca e o idee buna pt. el,am vazut ca stie sa faca branza,carnati,stie sa construiasca si sa demonteze ce-i cade in mana,e de el ce mai.
Faza cu internetu,stiu ca o sa-i lipseasca ,dar poate este o sansa pentru el sa se detaseze de noi ca e prea atasat asa la sange.
Sophia 2ani 06.09.06
+31
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
kariguld spune:
citat din mesajul lui ionica Maria, cum sa vreau sa scap de tine?din contra imi esti tare draga ,valabil si pentru Kariguld. Ce m-asi face eu fara voi,imi place ca aveti macar simtul umorului asa ca Guestus. Daaa, melodia Amish Paradise era o dedicatie speciala pt. Guestus,eu cred ca e o idee buna pt. el,am vazut ca stie sa faca branza,carnati,stie sa construiasca si sa demonteze ce-i cade in mana,e de el ce mai. Faza cu internetu,stiu ca o sa-i lipseasca ,dar poate este o sansa pentru el sa se detaseze de noi ca e prea atasat asa la sange. Sophia 2ani 06.09.06 +31 http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy |
da tu, dar nu stie sa conduca caleasca/caruta, sau ce-o fi aia cu cal!
si nu-l vad cu barba....mai degraba cu mustata!
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
~ Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie~
Jean de la Bruyere
ionica spune:
Kariguld
eu cred ca tie ti-a cazut cu "tronc" la suflet Guestus,eu cred ca-i mai usor sa strangi balega de cal decat sa bagi benzina,basca ,nu te costa decat fanul pentru cal.
Eeee, si tu acuma,da tu crezi ca Guestus se plimba cu mercedez benz ?
yo cred ca daca stie sa conduca dacia,conduce si caleasca
vaz ca ai deja fantsme cu domnul guestus mustacios
Sophia 2ani 06.09.06
+31
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
ilenutza spune:
Mii de multumiri pentru lamuriri!Acum poate ne spui si numele societatii ca!
Am citit si eu depre cutiile de lapte.Apropo de lapte care tine mult, ai mei cumpara de la cineva - are ferma- lapte proaspat de vaca.Au uitat in frigider un pet cu lapte timp de 2 sapt.Bineinteles, eu am crezut ca s-a stricat.De unde, a fost f bun, l-am fiert si l-am baut!Acum, ori esre dres cu chimicale, ori nu stiu ce sa cred.
h
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
zfcristina spune:
citat din mesajul lui dicirstea Androix, ai perfecta deptate cu plasticul! Din pacate pot sa confirm partea cu reprocesarea mezelurilor si a branzeturilo-cascavalurilor. In sensul ca produsele proaspete nevandute pana la expirarea termenului de valabilitate sunt retrase si spalate si apoi afumate (Ceva cu Prosper in coada, mondo sau prod prosper, campioni sunt aldis, care reproceseaza cu tot cu ambalaj). Dupa cum stiu si ca sunt (mai sunt) firme serioase care nu practica sistemul asta (campofrio, la dorna). Pentru lapte, mi se pare mai costisitoare logistica reprocesarii de taspe ori, mai degraba il transforma in lapte batut sau branza topita (cu branza topita stiu ca se practica). Si mai ales nu cred faza cu tiparirea pe cutie, sa vada toata lumea, cu atat mai mult ca nu pe toate marcile de lapte se vede codul respectiv. Iar cat despre cumparat de la tarani din piata...e mai rau, pai la hiper, super etc. se mai face un control din joi in pasti, dar pe taran de unde il controlezi? Noi am luat teapa de cateva ori de la cunostinte . Bunicul meu era preot intr-un sat, si taranii nu s-au sfiit sa-i vanda branza inchegata cu aracet sau faina. Cand am pus-o in apa s-a dizolvat si s-a facut o spuma baloasa. Nici macar de el nu au avut rusine , asa ca va dati seama ce vand in piata. Si stiti ce e culmea? Ca asta mancau si ei . Iar cu laptele..dupa ce am cumparat o luna de la un taran, a inceput sa puta si sa fie amar. Asa ca m-am lecuit de branzeturi. Calciu se poate lua si din alte surse, mai sigure si mai sanatoase (fara colesterol) decat lactatele. mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a cui o mai vrea sa vina 18 MINUNEA MEA www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! |
Sa inteleg ca Dvs. lucrati la aldis si stiti ce anume se intampla in fabrica??
Daca nu atunci de unde sunteti atat de sigura ca ei fac si dreg...????????
Cristina , mami de cei mai frumosi si iubiti copii de pe pamant
gogosel spune:
chiar asta- seara am cumparat dorna. scria 1 pe cutie. ieri am terminat un ape care scria 2. m-am uitat si pe cele de la milli si toate aveau 1 2 3 4 5 . dar lipsea cate o cifra din suita(ex 1 3 4 5)
sper ca salamul pe care l-am luat(crud uscat) sa nu fie chiar "bomba). salam sinaia-cris tim parca. bine inteles ca are o mie de e-uri. dar ma alina gandul ca mancam mezeluri cam la o luna jumate- doua. de pofta. si nu din cauza banilor.
de la taranii din piata eu nu as bea nici daca nu ar mai exista lapte pe pamant. sunt de felul meu mai scarboasa. imi intoarce stomacul pe dos gandul unei maini nespalate(ca la tara nu sunt conditii sa te linciuresti mereu-ca "la bloc"), vase murdare,prosoape de sters oribile spaltul ugerului cum trebuie si multe altele.
eu sunt norocoasa cu maica-mea . si a ajuns saraca sa sterilizeze cu solutia de sterilizat biberoanele a lu fi-miu. si primele jeturi le arunca, intra balegar si pe orificiul tzatzei. si mai nou sterge cu prosop de unica folosinta.
asta e cazul in care eu mananc fara indoiala.
ei, de la mama-soacra il arunc. il mulge tata-socru.
prefer sa beau "cu chimicale" !
mami & bubu, foarte specialul meu
dicirstea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui zfcristina
Sa inteleg ca Dvs. lucrati la aldis si stiti ce anume se intampla in fabrica?? Daca nu atunci de unde sunteti atat de sigura ca ei fac si dreg...???????? Cristina , mami de cei mai frumosi si iubiti copii de pe pamant |
Am lucrat intr-o televiziune de stiri...am vazut multe, si mai multe care nu ajung pe post pentru ca se "cade la pace". De cei cu *prosper in coada stiu de la un unchi care lucreaza pe o masina de aprovizionare (apropo, a lucrat si pentru Ifantis, acolo pot spune ca nu e chiar asa)
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
si a cui o mai vrea sa vina 18
MINUNEA MEA
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
dulcetica spune:
Minunatul meu nu maninca lapte de la tara ca are o "pelicula" ,asa ca ne pastram exclusiv pentru UHT.Cum ajunge laptele UHT din Ungaria la 2,9 lei cind la celelalte firme e 4.3 lei?
Cu mincatul sta in general prost si prefera....cremwursti de piept de pui de la Caroli.Despre astia ce stiti?Sint foarte condimentati ,ceea ce ma determina sa-i suspectez de nereguli.