alimente reprocesate- stiati?

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_p spune:

Citat:
citat din mesajul lui gogosel

de la taranii din piata eu nu as bea nici daca nu ar mai exista lapte pe pamant. sunt de felul meu mai scarboasa. imi intoarce stomacul pe dos gandul unei maini nespalate(ca la tara nu sunt conditii sa te linciuresti mereu-ca "la bloc"), vase murdare,prosoape de sters oribile spaltul ugerului cum trebuie si multe altele.

Perfect de acord cu tine, gogosel.
Am si eu socri la tara si am vazut "normele" de igiena. Mama l-a intrebat o data pe socru daca spala ugerul vacii inainte de muls, iar raspunsul lui a fost "doar il spala destul vitelul..."
Prefer chimicalele din supermarketuri, desi pe cat posibil ne straduim sa mancam sanatos. Nu mancam mezeluri, prajeli, fac eu painea acasa cu masina de paine, prajituri de casa mai "light" in locul celor cu crema cumparate (pe care le gasim de-a dreptul scarboase), etc. Dar nici nu trebuie dus totul la extrem, adica faza cu laptele repasteurizat e cam trasa de par. Apropo, laptele UHT e sterilizat, nu pasteurizat!
Am dat si eu un search pe net si uitati peste ce am dat. Cititi pana jos: www.alexionescu.ro/?tag=lapte-reprocesat" target="_blank">http://www.alexionescu.ro/?tag=lapte-reprocesat

Sanatate tuturor!

www.flickr.com/photos/cristina_pop/" target="_blank">Cristina mamica de Alexandru 6 luni

Don't cry because it's over; smile because it happened!

Mergi la inceput