LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (179)
Raspunsuri - Pagina 2
anca.b spune:
CLARA
MAYA
VLAD
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Lala, multumesc de informatii. N-am gasit Ketof (cica nu se mai face deloc siropel). de asta am luat aerius. Au aparut inainte de vaccin bubele…practic apar si dispar in citeva minute in locuri diferite. Diagnosticul e urticarie. Sper sa ne treaca! Distractie faina. Cind mergeti? .
Monicaa, multumim de intrebare. Sintem tot cu ele!!! Si se pare ca va fi de durata! Offf, acum vad ca e bolnavioara Clarita! Chiar de ziua ei! Imi pare tare rau! Sanatate multa!
Ema, si mie imi place serialaul ala…ma uit la el de cite ori apuc…si mai fac cite o comparatie cind incep sa ma pling ca mi-e grau…hihihi
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Roli, ce tare a fost Marc cu replica aia…hihihi!
Ereena, ce bine ca ai vesti bune! Si ce alegeri inspirate a avut Matei! Bravo! Si ce motz adevarat a avut piticu’. Bine ca la noi nu e obiceiul asta, ca eu n-as fi avut ce sa-I tai lui stefan….
Ana, ce baiat cuminte e David! Bravo!
Roxana, Adelutza cu bubitza si ea! Offf!!!
Miri, e ingrozitor ce s-a intimplat la cresa! De neimaginat! Doamne, bietii parinti!
Grati, si voi sinteti bolnavi? Nu se mai termina odata sezonul asta…nu e nici cald nici rece…virusii sint in floare!
Creata, ce frumos a ales si Mariuca! O adevarat domnisoara
POZE NOI
Povestea Nasterii
anca.b spune:
LauraD, acum monopolizez eu pagina. m-am uitat la pozele voastre! minunati copii ai. de fiecare data cind ii vad ma gindesc ca asa vor fi si ai mei (daca ne ajuta DD si facem o fetita in citiva ani)
POZE NOI
Povestea Nasterii
aurel_cris spune:
LA MULTI ANI CLARA,MAYA,VLAD
Sa cresteti mari,frumosi si sanatosi.
MONICAA multa sanatate Clarei,am vazut pozicile e superba.
ERENA sunteti frumosi toti 3,Mateias este superb.
GINETTE multa sanatate Adelutei.
GRATIELA multa sanatate tie si lui Tudoras.
MIRIteribil ce sa intamplat,Doamne fereste.
ROLI Marc e adorabil
Pentru clopotei care ii chinuiesc dintisori sa iasa mai repede,sa nu-i mai doara saracuti.Si noi suntem in aceeasi barca,uffffffff
Cristina deBianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08
anca.b spune:
Cristina, sa iasa repede si fara dureri dintisorii!
POZE NOI
Povestea Nasterii
laura_dimitris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ven LauraD, uite aici: http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/Medicamente/KLACID_susp_de_uz_pediatric_26575.html Dupa cum spunea si LalaD, 2,5 ml se da la greutatea copilului de 9-10 kg. Si nu exista Klacid sirop de uz pediatric de mai multe concentratii, ci doar un fel, de 125mg. Eu zic ca doza recomandata de dr. ta lui Eleni a fost mult prea mare..... Multa sananate Clarei! Imi pare rau ca e bolnavioara de ziua ei Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007) |
ven !!!
Deci, i-am cam bagat o "bomba" in stomacel chiar daca i-am dat doar 4 ml. ...
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
laura_dimitris spune:
citat din mesajul lui anca.b LauraD, acum monopolizez eu pagina. m-am uitat la pozele voastre! minunati copii ai. de fiecare data cind ii vad ma gindesc ca asa vor fi si ai mei (daca ne ajuta DD si facem o fetita in citiva ani) Anca si Stefan (13.01.2008) POZE NOI www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni Povestea Nasterii |
multumesc muuuult !!!
va fi cum va doriti voi !!!
oricum, pana la fetita aveti un baietel minunat care va face foarte fericiti !
inca odata si sa treaca cat mai repede bubitele !!!
eu am cam pierdut ceva din capitolele trecute... nu este posibil sa fie vreo alergie de la vreun medicament?
ioana - nepoata-mea asa ceva are
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
citat din mesajul lui aurel_cris LA MULTI ANI CLARA,MAYA,VLAD Sa cresteti mari,frumosi si sanatosi. MONICAA multa sanatate Clarei,am vazut pozicile e superba. ERENA sunteti frumosi toti 3,Mateias este superb. GINETTE multa sanatate Adelutei. GRATIELA multa sanatate tie si lui Tudoras. MIRIteribil ce sa intamplat,Doamne fereste. ROLI Marc e adorabil Pentru clopotei care ii chinuiesc dintisori sa iasa mai repede,sa nu-i mai doara saracuti.Si noi suntem in aceeasi barca,uffffffff Cristina deBianca Maria 4.03.2008 Bianca Cum cresc eu Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08 |
Off, puiutul mic....
si sa iasa odata, mai repede toti dintisorii sa scapati de dureri!
biencuta - clopotica noastra frumoasa foc!
ati pus tablourile cu micuta vedeta pe pereti ?
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
citat din mesajul lui creata2008 Eu va multumesc si pentru urarile care au mai venit de vineri seara incoace. Sa va zic de galusca mea... A fost o super party, poze nu am inca, dar probabil ca maine se va rezolva si acest aspect. Pe la ora 12-1, s-a adunat lumea, ea s-a trezit pe la 2, am mancat toti (masa tovaraseasca, 17 persoane) si am inceput "procedura". I-am instruit pe toti sa nu zica nici pas la primele 2 obiecte alese, dupa aceea se pot lansa pe diverse tonuri. Am pus-o pe o oala, inauntru am pus orez, sare, flori si zahar, i-a rupt nasa turta si apoi eu i-am impins tava sa aleaga. Primul obiect: parfum (Very irresistible de la Givenchy ) Al doilea obiect: o carte de Daphne de Maurier, Insula Jamaica Al treilea obiect: banii. Apoi toata lumea a inceput sa tipe, sa chiuie, sa se bucure, sa cante. Mariuca s-a speriat si a inceput sa planga, dar am calmat-o cu parfumul rapid. Am trecut la tort, care, pe langa faptul ca a fost absolut superb la exterior, a fost si delicios! Eu, care nu mananc tort, spun asta. Totul s-a terminat pe la 10 seara, dar a fost o zi extrem de frumoasa si emotionanta! Creata 1 cu Creata 2 NOU!! Poze in studio Poze Mariuca www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca NOU! Blogul Creata la patrat Povestea nasterii Cum creste Mariuca Maria Ilona |
am revenit la mesajul cretulinei mele dragi :
Deci, creata 2 nu are deloc gusturi rele sau ieftine la parfumuri...- trebuie sa munceasca tati si mami destul ca sa cumparati parfumuri fine cretulinei 2 !!
despre carte - super alegere ! se vede treaba ca mami sta seara la culcare cu o carte in mana si-i citeste fetitei! nu-i asa ?!
bani - toate ca toate... dar chiar trebuyie bani ca sa-ti cumperi si parfumuri, si carti + bani pentru excursii la paris new-york de unde sa-si ia parfumuri adevarate, + bani pentru carti ca astea chiar ca sunt o "avere" in zilele noastre
abia astept sa vad fotografii!!!!
puuuuuup!!!!!!!!
si Eleni - 05.02.2008