LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (179)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Laura, . e posibil si asta. inainte de aparitia bubitelor a primit nurofen, citeva zile pt raceala...

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

zuzele mele dragi, va multumesc din suflet pentru remarcile si complimentele aduse puiului meu si familiei noastre.M-am umflat asa putin de bucurie .Adevarul e ca sunt mandra tare de piticul meu urias, care deja acum e un baietel de un anisor.Maine dupa ce ne tundem va punem iar poze si gata, sa mai smulg cateva laude

MATEI

DESTEPT,FRUMOS SI CU BANI
PITICUL URIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

anca, taman nurofenul i l-a scos sora-mea...caci pe asta il banuieste ca ar fi de vina...

ereena, sa nu-l tunzi scuuuuuuurt!!!! plssssssssssss!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

anca, taman nurofenul i l-a scos sora-mea...caci pe asta il banuieste ca ar fi de vina...

ereena, sa nu-l tunzi scuuuuuuurt!!!! plssssssssssss!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

De acord cu ambele afirmatii !
Si cu Nurofenul dar mai ales cu tunderea pletosului mic de Mateias

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

LA MULTI ANI pentru ieri

MATEI
AMANDINE

LA MULTI ANI pentru astazi

CLARA SOPHIA
MAYA IOANA
VLAD MIHAI

Cu totii sa cresteti mari, sanatosi, isteti, norocosi si sa le oferiti numai motive de bucurie parintilor vostri!

Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Mergi la inceput

Nu prea am reusit sa citesc tot, dar am inteles ca micuta noastra cretulina Clarita este bolnavioara, chiar azi de ziua ei. Ii dorim multa, multa sanatate si un sa-i traca mai repede.

Si de AJ am inteles ca este bolnavior...lasa mami, ai incredere ca va fi totul bine. cu drag si mamica si baiatul!

Mergi la inceput

In plus am vazut un motat fara mot si cu mami lui cea frumaosa si mandra foc de baiat, cu un tort de-ti lasa gura apa. Un pentru Matei si Ereena.

Si am aflat ce-a ales Mariuca - cocheta, desteapta si cu bani. Felicitari!

Am sarbatorit si noi ieri, cu toate ca maine este ziua cea mare...Si a fost frumos, linistit, in familie, Mihaita a fost rasfatatul tuturor bunicilor ... Asa ca mi-a mai trecut supararea. Oricum va multumesc tuturor pentru cuvintele voastre frumoase. Un MARE buchet de pentru fiecare!
Cati, Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Am pus si noi copilul la nani. Pana la urma am reusit sa avem o zi cat de cat placuta. Micuta a avut dureri de ureche si a fost tare necajita dar in cateva poze am reusit sa o prindem totusi razand. I-au placut cadourile, s-a jucat un pic cu copii nasei si a ales de pe tava urmatoarele:
1. un cititor de carduri USB ...deci e clar ..ne curge IT prin vene
2. pixul
3. fardurile

si cum tocmai capatase gust am lasat si nr

4. cardul de bani si
5. parfumul

Avem poze dar acum nu ma mai simt in stare sa le uploadez. Mi-am scos legitimatia de serviciu si cardul de intrare in cladire si mai ca m-a apucat plansul. De...maine iau pisica de coada.

Pupici multi si multumim de urarile de sanatate

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

LA MULTI ANI MATEI!
LA MULTI ANI AMANDINE!
LA MULTI ANI CLARA SOPHIA!
LA MULTI ANI VLAD!
LA MULTI ANI MAYA!

Sa cresteti mari sanatosi,isteti frumosi si norocosi!

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Am citit capitolul trecut si am vazut ca avem iar clopotei bonlaviori le doresc multa sanatate sa se faca bine cat mai repede!

Creata
asteptam poze cu mica domnisoarica.

Errena sa nu tunzi baiatul scurt are un farmec aparte pletosel!Am vazut pozele, ati avut o petrecere f frumoasa.

Monica maine incepi munca?Am vazut pozele cretulinei

Nemary daca nu sunt indiscreta ce le-ai luat?A fost si ziua nasei pe 16, nu ne-am vazut atunci asa ca am ramas datoare,chiar nu mai am inspiratie, nu ii pot lua ceva de imbracat ei au magazin de haine, iar "chestii de pus prin casa" le-am tot luat, parfum la ultima aniversare i-am luat,chiar nu stiu....

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput