Casnicute sexy (191)
Raspunsuri - Pagina 18
monica-elizabet spune:
Of Daneluta...sanatate multa 
ma rog la Dumnezeu sa dispara BOALA din lume de orice fel ar fii ea...ca mare suferinta este sa-ti vezi copilul bolnav...si cu muci sau febra daramite cu altceva...mi se rupe sufletul cand ma gandesc la biata Aida cat indura 
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
ramyteo spune:
Buna fetelor...
Daneluta 

pentru bolnavioara si sanatate multa!!!!!!
Mariussimiuc
mersi eu le-am pastrat pe toate si pana al trei ani i-am facut carte la ficamea
cu tot cu perlute
mai nou m-am mai lenevit...si nu prea am mai scris...da sper sa ii mai scot una de la 3 la 6 anisori
ca o sa fie amintirea ei 
Mai am putin si ma duc dupa fetita la gradinita e prima zi a ei si sunt tareeeee curioasa sa vad ce a facut...de plans nu a plans dupa mine asa ca sun fericita am domnisoara mare 
Va pup pe toate fara exceptie!!!
si prichindeii ii 
O zi buna la toate!!!!!!!
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari
mariussimiuc spune:
Helau! 
La noi ploua si e frig...o vreme numa buna de stat in casa. ![]()
Chiar daca e cam tarziu...va invit la o cafeluta
si la o ciocolata ![]()
Cuscra,imi pare rau ca nu ati scapat inca de boala...
Nu te mai consuma atat,ca mai rau faci...E adevarat ca e mare febra,dar asta o poti combate cumva cu supozitoare,sosetele cu otet,impachetari...Fereasca Dumnezeu de ceva mai grav.Ca face febra,e un semn bun totusi,inseamna ca organismul lupta cu virusul.
Asa e in primul an de gradinita,tre sa ne obisnuim si cu de-astea si sa vedem jumatatea plina a paharului,vom avea niste copii caliti si imuni la raceli. ![]()
Ramy,neaparat sa ne spui cum s-a descurcat printesa la gradinita. ![]()
Miki,o zi usoara la serviciu! 
Io bazai prin zona...
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ramyteo spune:
Mda am ajuns la gradi si cand colo intreb pe ficamea cum a fost si ea imi raspunde "plictisitor" cand am auzit si eu si doamna educatoare am ras si apoi mi-a spus ca ea nu s-a jucat cu copiii ca au fost rai intradeva imi spusese si educatoarea ca azi au fost cam rai dar Teo a mea a fost foarte cuminte si a zis ca a strans jucariile, s-a uitat la "Scufita Rosie" si ca au vorbit despre vulea cea nazdravana
si acasa mi-a mai zis ca a puso doamna la colt si nu prea mi-a venit sa cred dar am zis ca maine o intreb pe doamna si Teolina mi-a pus mana pe gura si a zis ca sa nu o intreb
binenteles ca m-a mintit si apoi mi-a zis ca pe copiii rai i-a pedepsit
asa ca a zis ca maine mai merge la gradinita ![]()
Si la noi e urat afara
Noi speram ca sa nu avem treaba cu racelile ...Teo are imunitatea bine pusa la punct asa ne-a zis si doctorita ...avem nepoatele care se racesc foarte des si am un noroc ca numa pe gura se pupa ...da Teo a mea nu a luat de la ele raceala...sper din suflet ca nici de la gradi sa nu primeasca raceli
Va pupam si sanatate la prichindei si mii de 
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari
Danelutza spune:
Am fost la pediatru, i-a facut analiza singelui si rezultatul... otita
, in septembrie facuse otita, acum in februarie otita
... si eu care credeam ca-i o boala care se face o data si dupa aia gata. Acum trebuie sa-i dau antibiotic, daca nu mai face febra pot sa o duc la gradinita, dar nu risc, asa ca o tin si miine acasa si poate o duc miercuri, ca tot e zi scurta. Acum doarme mititica, ca-i obosita dupa o noapte de chin, am inchis si eu un pic ochii, dar doar vreun sfert de ora, ca mai mult nu pot 
Sanatate la toti bolnaviori mici si mari, printre care ma numar si eu, dar de fapt cred ca sint mai mult obosita psihic, fizic, decit racita...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

CRISMIR spune:
DANELUTZA
,sanatate mula,multa printesei!...mai,otitta e infectie la urechi,poate face de mai multe ori,depinde de cat de puternica e imunitatea sistemului...si mai e o chestie..vezi ca ajungi la otite in general de la raceli,adica nas infundat,tuse...se aduna acea secretie in gat si nas si comunica cu urechile,daca nu se elimina cum trebuie se duce la urechi si face otitele...e dureros pt ei...incearca sa-i scoti tot timpul mucisorii si dai din timp medicamente,siropuri pt raceli(nu antibiotic)...si Robert a avut anul trecut,prin toamna, infectie la urechi...i-am dat antibiotic 10 zile si vad ca e ok acum...asta este,vorba MIHAI,pana nu-si formeaza sistemul imunitar in colectivitate tot bolnaviori o sa fie...si noi am fost,sunt sigura
,si au trecut toate..acum al meu e foarte bine,eu racesc de mai multe ori ca el...in primul an la gradii era cu muci non-stop...ma luau nervii de cate ori facea febra
...acum nu-mi vine sa cred ca e asa de bine...raceste rar,ii trece relativ repede si face mai rar infectiile la urechiuse...si eu ii dau multe vitamine..adica termin 3 luni de vitamine de un fel...fac pauza o luna si ii dau iar altele inca 3 luni...iarna mai ales trebuie ajutat organismul,la voi e si frig,deci...cu atat mai mult.
No,scuza-ma daca te-am plictisit
...sper sa-i treaca repede si sa fie bine puiuta!
MIHA,vazut ciocolata
...super!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
mikiriki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariussimiuc Miki,o zi usoara la serviciu! ![]() Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
multumesc. a fost super usoara. inseamna ca te-ai gandit toata ziua la mine Eu sunt iarasi in libere
Miki
mariussimiuc spune:
Parca v-am povestit ce barbat ciudat am,nu?
Daca nu-i place cum arata sau cum se cheama o mancare,n-o mananca.
Eiii....saptamana trecuta am facut intr-o zi carnita de pasarica
cu legume la cuptor. Si n-a mancat pentru ca nu i-a placut "legume cu carne"...Azi am facut aceeasi mancare,numa ca am botezat-o zacusca...
Si a fost taaaaareee buna...
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ramyteo spune:
Daneluta
sanatate multa micutei!!!
Mariussimiu
ce tari sunteti
asa da treaba 
Noi nu demult am ajuns acasa am fost plecati la socrii mei
si acum ficamea a adormit iar eu am trecut sa va zic la toate noapte buna si mii de
la toate!!!
Teo
Perlute
Suntem mari