Casnicute sexy (191)
Raspunsuri - Pagina 17
Danelutza spune:
La multi ani, Stefania !
Sa cresti mare zimbareata frumoasa, sa fii sanatoasa, fericita, norocoasa, alaturi de parintii tai.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Danelutza spune:
Ramyteo bun venit in mijlocul casnicutelor. Nici eu nu sint sexoasa, iar casnica sint de vreo cinci ani jumate, probabil cu carte de munca pe durata nedeterminata ![]()
Mirela eu vreau si o sectiune sa vad crema 
Doina stii cum se spune "e mai dulce puta ca mamuta", asa ca... cine stie ce talente ascunse are nor'ta, dar pe care le presteaza doar in prezenta lui Catalin ![]()
Va tuc, dispar ca trebuie sa pregatesc papita. Astazi am fost la aniversarea vecinei, asa ca au gatit cei de la restaurant
. Isabella tuseste tot inainte, dimineata avea iar 38 de grade, sper sa nu faca febra la noapte, altfel miine o tin iar acasa, si parca deja mi-a scos peri albi prin caciula
. Pe mine ma doare gitul o gilca si o ureche, deci... dansam pe aceeasi pista de virusi. 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

ramyteo spune:
Iuiiii fetele...nici nu ma asteptam la o primire asa calduroasa si daca ati sti voi de cand am vrut sa intru la voi....aiooo
Cu forte noi sunt...da daca ma lasati singura pe aici...ce sa va fac?
sa nu va suparati dar de fel sunt mai pusa pe sotii ![]()
Hai sa va dau datele despre noi daca vreti...
Eu sunt nascuta pe data de 03.02.1982, sotul pe 19.07.1974 si fetita pe data de 29.06.2005 
Va mai citesc maine ca sa va cunosc si eu mai bine si va povestesc mai multe sa ma cunoasteti mai bine ![]()
Va pup pe toate!!!!
si va doresc un inceput de saptamana frumoasa!!!
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari
CRISMIR spune:
LA MULTI ANI STEFANIA!!!

..sa cresti mare si frumoasa,sa fii fericita si iubita puiuta draga!!!...sa-ti traiasca frumusica Georgi!!!
DANELUTZA,nu am poza cu sectiunea
...este tortul care l-am facut pt ziua cuiva si nu am putut face poze...dar a fost cu fructe,crema de vanilie si crema de ciocolata ,blat simplu...zice lumea ca a fost bun
...dar cel mai important este ca i-a placut sarbatoritului forma
...sanatate voua la amandoua!
...si eu am avut probleme cu gatul,urechea(exact asa,pe o parte) saptamana asta,am baut intr-o zi vreo 200ml de vodka,apoi m-am culcat si a doua zi nu mai aveam nimic![]()
Bun venit la sexoase RAMYTEO!
..sa-ti traiasca fetita si te asteptam cu povesti despre voi!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
monica-elizabet spune:

La multi ani! noruca mea...sa cresti mare si sanatoasa, sa-ti dea DD numai bine si tot ce-ti doresti sa ti se implineasca

cuscrita, asteptam shampania
la multi ani! sa-ti traiasca fata 
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
ramyteo spune:
Am revenit ca am terminat pregateala pe maine pentru gradinita
La multi ani Stefania!!! sa cresti mare si sa ai parte numai de bucurii!!!!!!!
De maine Teo incepe gradinita
nimeni nu e ca noi sa inceapa gradinita la jumatatea anului
am vrut sa o dau din toamna si mi s-a spus sa o dau de acum ca daca nu s-ar putea sa nu mai prindem nici loc si nici educatoarea preferata...asa ca a zis ca de luni, adica de maine sa o duc, am eu emotii mai mari ca ea
.
Eu stau acasa ca nu am cu cine lasa fata si ca sa imi gasesc de lucru...nu gasesc la un program lejer...am cautat...dar...e greu...si eu trebuie sa o duc la camin eu trebuie sa o iau asa ca inca mai stau acasa pana mai creste putin si apoi la scoala o dat la step by step si macar ne stim de o treaba. Ne este foarte greu da...nu avem ce face...parinti nu am ca sunt decedati socrii nu ne pot ajuta...asa ca trebuie sa ne descurcam .
Nu stiu cum e la voi prin orase dar la noi se simte bine criza economica se da afara pe rupete...
Toate ca toate dar Teo ne luminiaza zilele si ne face sa luptam pentru ea
e o mica sclifosita
daca aveti timp si vreti binenteles puteti citi la perlute ![]()
Va :pip:
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI STEFANIA! Sa fii sanatoasa si mereu zambareata! 
Rami,da' ce tanara esti mami! 
Foarte bine ai facut ca ai notat perlutele printesei...Eu n-am facut-o si imi pare rau.
Noroc ca le-am mai zis la fete...si intr-o buna zi cand voi avea timp
am sa ma apuc sa rascolesc forumul. ![]()
Cuscra,sanatate!
Si ai mei au luat-o...Lui Robert i-a trecut,dar Amira e mucoasa rau.Si doarme tare rau. In seara asta am lasat-o in patul mare,n-am mai pus-o in patut si la un moment dat,de la atata agitatie a cazut din pat.
N-a patit nimic,am avut noroc de covor gros.
Dar de un "ti-am spus eu" n-am scapat. 
Mirela,foarte tare!
Inceput promitator! ![]()
Io ma'c la nanel...
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mikiriki spune:
Buna dimineata
La multi ani, Stefania! sa fii fericita. Multa sanatate si numai bucurii 
Ramyteo, bine ai venit
.
Danutza, Miha multa sanatate copiilor
Miha, noteaza-ti perlele Robertzelului. sunt haioase rau ![]()
Doina, sper sa fie mai bine de azi.
Mirela, moooama ce bunatatzuri faci si tu. mult succes in continuare.
Va las
pregatita. Ma pregatesc de mers la munca ![]()
Va doresc o saptamana minunata. Ne ``auzim`` dupa-amiaza.
Miki
monica-elizabet spune:
pe toate sa aveti o zi si o saptamana minunata
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
Danelutza spune:
Buna dimineata si sanatate multa la bolnaviori.
Sa va mai povestesc de noi, aseara am ajuns la urgente ca o durea o ureche, dar rau de tot, ca s-a trezit din somn plingind si nu stiam ce are pina nu mi-a trecut prin cap sa o pipai la ureche. Ne-a dat un pic de sirop, urechea e rosie, i-a luat si analiza de la gitulet sa nu aiba streptococ si nu e, ca altfel o bagau pe antibiotic. Pe la ora 2 a spus ca-i este frig, am luat-o linga noi, iar la ora 3 avea 40 de grade
. Am plins toata noaptea de nu mai stiu ce e cu mine. De dormit nici nu s-a mai pus problema, ca la ora 4 beeam cafea ca sa nu adorm. Tot i-am pus pe frunte prosop umed, ca sa nu-i fie capusorul prea fierbinte. Mai putin de 39,4 nu a avut febra. Dimineata la ora 8, i-am masurat-o din nou, avea 39,9
. Am sunat la pediatru, dar abia la ora 14.15 avea spatiu liber.
Acum i-am pus iar supozitor, i-am dat cu greu siropul ca nu vrea nimic, nu vrea lapte, briosa, nimic, nimic
, sta cuminte in pat si se uita la desene animate.
Gata, cer scuze ca v-am innebunit cu problemele mele.
Curiozitatea poate dauna