Casnicute sexy (191)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Parca v-am povestit ce barbat ciudat am,nu? Daca nu-i place cum arata sau cum se cheama o mancare,n-o mananca.
Eiii....saptamana trecuta am facut intr-o zi carnita de pasarica cu legume la cuptor. Si n-a mancat pentru ca nu i-a placut "legume cu carne"...Azi am facut aceeasi mancare,numa ca am botezat-o zacusca... Si a fost taaaaareee buna...

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

parca ai povesti de al meu.
Eu de 2 saptamani nu mai gatesc , adica .... ba da...salate, fierturi , supe ( sunt la dieta ) si al meu nu vrea mancare sanatoasa asa ca mananca pe unde apuca

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

..... si somn usor

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

buna dimineata,
Georgi, la multi ani!, Stefaniei si multa sanatate mamei tale.
Danelutza, , multa,multa sanatate Isei si tie.
Ramyteo, bun venit!

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc
Parca v-am povestit ce barbat ciudat am,nu? Daca nu-i place cum arata sau cum se cheama o mancare,n-o mananca.
Eiii....saptamana trecuta am facut intr-o zi carnita de pasarica cu legume la cuptor. Si n-a mancat pentru ca nu i-a placut "legume cu carne"...Azi am facut aceeasi mancare,numa ca am botezat-o zacusca... Si a fost taaaaareee buna...

Uite o idee buna, multumesc Miha!!!
Doina, ai scapat de nora??
Va las si merg sa din urma.

si
de si

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CRISMIR

Uite ce am facut eu zilele astea http://outdoors.webshots.com/photo/2201749040066546584jvSDXW

Tare frumos!

si
de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Buna fetele...
Multumesc Mhldvrc
Am duso pe Teo la gradi si educatoarea s-a speriat cat de linistita a fost ieri si m-a intrebat daca nu cumva e cu probleme si i-am zis ca e asa ca inca nu cunoaste copiii si ca acasa imi face capu calendar cat de zvapaiate e si a zis ca da e posibil ca din cauza ca inca nu ii cunoaste sa fie asa cuminte
Sunt curioasa ce fac azi la gradi...eu acasa o puneam sa faca ba liniute...ba mai invatam engleza...ba faceam puzzle din alea de lipit...ba pictam...ii faceam ocupatie in schimb ieri la gradi le-a spus putin deaspre animalele salbatice si le-a pus "Scufita Rosie" si in rest i-a lasat sa se joace si ma gandesc ca poate ea se astepta sa ii puna sa deseneze si sa scrie
Va pe toate si pe prichindeii vostrii
O zi buna la toate!!!!!!!

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Ramy,eu sunt Miha,in caz ca ti-e greu sa scrii imbarligatura de la nick.
Si Robert al meu e taaaare cuminte la gradinita.Cel putin asa spune doamna.Dar acasa...hmmm....isi scoate parleala...

Miki,pai chiar asa...ce tot atata mancare sanatoasa? Bine ca nu face panarama ,ca al meu pe langa ca e mofturos mai e si suparacios,ca nu tin cont si de gusturile lui. Da' io il trimit la ma-sa,ca au aceleasi gusturi.

Cuscra,ce face noruca?

Mihaela,si tu ai niste mofturosi acasa?

Monule,mai aduna-te si tu pe acasa.

Bazai...

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Hello,

Mihaela, multumesc pt. cafea.
Miha, ce bine ca-l poti trimite la soacra-ta. al meu merge doar la ocazii la soacra . se descurca el cu mancatul, e baiat mare deja .

Dispar la sport

Revin

Miki

Mergi la inceput

Da, Miha, si la mine e la fel, dar eu nu-l mai pot trimite la soacramea, ca n-am cum ... nu mai e... ...si nici nu cred c-ar vrea...
Oricum, dupa toate cele intamplate, acum nu fac decat ce vor copiii, numai ca si ei au fel de fel de idei... acum vor mancare japoneza, si eu stau si gugalesc toata ziulica, caut retete... si cand s-or hotari la ceva, am sa le fac... pana atunci...daca nu le place mancarea, asta e... ....exista restaurant sau cantina saracilor, la alegere....
Au noroc deocamdata, cat mai stau acasa le mai fac pe plac , dupa ce-mi gasesc de lucru mai vedem...., sper sa vina clipa aia mai repede...

Miki, ce face Misterul, e cuminte cand esti la serviciu?
Ramyteo

si
de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineata, asa mai pe la prinz si multumesc Mihaela de cafea, mi-a prins bine, ca m-am trezit la 9.30 iar Isabella la ora 10, ca inca mai dormea, dar trebuia sa-i pun supozitorul.
Mai fetelor, n-am mai dormit asa tirziu, de cind eram domnisoara . Vad ca Isabella se simte binisor, doar ca toata noapte a baut apa vreo doua sticle, probabil avea febra interioara. Aseara cu greu am reusit sa o indop o tira, ca pe curci.

Cuscra nici al meu nu maninca daca nu-i place cum arata in farfurie, probabil trebuie sa-i pun floricele ca sa arate bine cind maninca ceva nou , dar ii spun repede, sa pape, ca si eu ma sacrific sa maninc spaghetele lor . Ce fac prichindeii, cum se mai simt, ati scapat de mucusori, tuse ?

Ramy ia sa treci pe la copilasi de mai-iunie 2005, ca sintem o gasca frumoasa si acolo . Sa stii ca si ploada mea nu a plins nici o secunda cind a inceput gradinita, acolo e un ingeras cuminte, iar acasa imi face parul maciuca .

Miki spor la sport, cu ce faci astazi, cu fierul de calcat sau cu aspiratorul ?

Mmiha ai rezolvat cu mobila, ca n-ai mai povestit nimic. Hai spune repejor, doar ai internet la serviciu

Monule credeam ca atunci cind o sa fii in tara, scrii mai des, dar vad ca disparusi de tot

Alina ce mai faci, ce fac copilasii ? Ai mai reusit sa pui pozele, ca nu am intrat pe album sa vad.

Liana ce face domnisoara din burtica, se comporta bine, sau acum danseaza iar dupa aia o sa fie linistita.

Georgi cum se mai simte mamica ta ?

Bianca ce-ti mai fac flacaii, nu mai spui nimic, iar ai disparut din zona noastra ?

Ionela mai zi cite ceva de pe la voi, hai te asteptam la povesti

Doina a plecat nora, sau la imbrobodit pe Catalin ? Daca tot pleaca miine Catalin, ii explici frumos, chiar daca acum se inteleg bine, ca e mai sanatos ca ea sa stea la parinti, cit nu-i el acasa. Cred ca de fapt cu el trebuie sa vorbesti serios, ca de ea tot nu se prinde nimic.

Mirela sa inteleg ca dupa primul an de gradinita, o sa fiu racita numai eu ?

Gata, nu mai stiu ce vroiam sa scriu, dar cred ca e suficient pentru ora asta

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mhldvrc

Miki, ce face Misterul, e cuminte cand esti la serviciu?

si
de si

Cred ca da. Nu s-au plans vecinii ca ar face party Sigur doarme pana ajungem acasa.
Spor la gasit job.

Miki

Mergi la inceput