Casnicute sexy (191)
Raspunsuri - Pagina 13
monica-elizabet spune:
multumim de urari fetelor 
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
maria2mami spune:

ok....pot sa-mi dau doctoratul pentru specialitatea "botez"
acum asteptam sa mearga la doc sapt viitoare si ne apucam sa cumparam tot ce trebuie din timp sa nu uitam nimic.
cel mai imp e sa-mi gasesc si un nas
......din timp![]()

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006
georgi75 spune:
Buna fetelor
N-am mai intrat azi.Am inceput ziua cu o vizita la doctor ca Srefi s-a gandit sa ma potcoveasca si ea cu o viroza tocmai acum.Tusea cu spor de duminica dar nu m-am agitat pana azi dimineata cand a facut febra.Am intrat pe antibiotic si siropuri de tuse care vad ca deja au dat rezultate caci nu mai tuseste aproape deloc.Traiasca nenea doctorul.Nici febra nu a mai facut deloc.
Mama e tot in terapie intensiva.In dupa amiaza asta au deconectat-o de la monstrul ala care ia tensiunea si afiseaza pulsul etc. Urat face cum tiuie si te tine cu sufletul la gura pana afiseaza tensiunea....Asa ca fiind fara aparate a putut chiar sa faca si cativa pasi prin salon.Are in schimb vreo 3 pungi dupa ea
sonde si tot felul de furtunase inclusiv pe nas. Uffffff...pe de-o parte imi doresc sa iasa mai repede din terapie...pe de alta imi doresc sa mai ramana acolo ca e sub supraveghere non-stop. Doamne ajuta sa fie bine si in continuare.
Mihaela sa te lamuresc.Desi toata lumea ne fericeste ca avem vacante , noi de fapt mergem si in vacante in activitate.De exemplu zilele astea am refacut inventarul fiecare pe disciplina lui si de maine se intra pe inventar la mobilier , calculatoare in laboratorul de info si sortarea cartilor noi care ne-au mai venit la biblioteca.Eu maine merg la un seminar si nu merg la scoala.Deci nici maine n-am liber.Vineri insa imi iau pauza ![]()
Cam asta.
Va multumesc de urari pt mamicul meu.O iubesc enoooorm....In momente de-astea sunt efectiv terminata, parca as fi batuta pe fiecare bucatica din corp.Efectiv ma doare carnea pe mine ...
Va
.V-am zapacit.Mai bantui putin caci la 1.00 trebuie sa-i dau Stefaniei antibioticul
mhldvrc spune:

v-o las pe masuta, si fug,
eu astazi ma intalnesc iarasi cu Monica si copilasii ei, dar de data asta o sa facem si poze(sa vada si Danelutza ca-i adevarat
)

Georgi,
multa sanatate mamei tale si Stefaniei. Multumesc
,
eu am crezut ca si profii au vacanta, scuze
.
Fetelor, pe unde sunteti
, avea dreptate Doina, ne imputinam pe zi ce trece.![]()
si

de
si
mariussimiuc spune:
Buna dimineata??? 
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mikiriki spune:
Hello,
Moni, Mihaela distractie placuta la patinoar.
Georgi,
. Multa sanatate Stefaniei si mamicii tale.
Va doresc o zi buna. A mea e rea
( bine macar ca pot sa zambesc). Aseara am avut un mic accident la munca. S-a spart o tejghea de sticla. Asa din senin. Habar n-am de ce. Cateva secunde am ramas masca, nu puteam sa-mi ridic mainile, credeam ca le vad rosii. Din fericire nu mi s-a intamplat nimic. In spatele meu erau niste clienti care ma tot intrebau: esti bine? ti s-a intamplat ceva?
Eiiii, a venit sefa si m-a luat la intrebari: cum s-a intamplat? ce ai facut? eu ii spun ca nu stiu
Colega mea ii spune ca s-a auzit un bum
, clientii aceeasi poveste, doar sefa mai cu motz nu credea. Sigur ai facut ceva, imi tot ``canta`` in urechi
. Ete nah... m-a facut terci
. Azi nu schimb nici un o vorba cu ea. O sa ma intrebe daca merg maine la munca si am sa-i raspund: nu vin deoarece avem prea multe rafturi cu sticla![]()
Dimineata m-a sunat seful ``al`` mare sa ma intrebe ce s-a intamplat. Ii povestesc ceea ce stiam
, adica ``nu stiu``, dar eu sunt bine, multumesc de intrebare. Nici macar nu m-au intrebat cum ma simt
Ptiuuu nemtzalaii
Mi-am varsat oful.
pe toate
Miki
Danelutza spune:
'neata si atit ![]()
Multumesc de cafea, Mihaela
Miki ai grija de tine, ca eu sint obsedata de sticle, geamuri sparte
. si miine sa stai acasa, da ? 
Georgico sanatate multa lui Stef si mamei tale. si Isabella ma innebuneste cu o tuse urita, asa ca astazi o programez la pediatru, plus ca a facut din nou febra asta noapte, dimineata nu mai avea nimic, dar stau cu morcovul in fund sa nu ma sune de la gradinita. A vrut sa doarma cu mami, asta pe la 1.30 de noapte, drept pentru care spatele meu e bucatele, ca am dormit foarte rau, dar macar eram linistita ca o simteam respirind la urechea mea.
Mihaela, Monica intilneala placuta 
Mmiha felicitari nanuto. Lasa ca-ti gasesti tu nasul pina la botez ![]()
Dispar sa fac papita, am luat o conopida, o fac cu fasolute si spaghete
. e gustoasa, de ma ling pe buze, doar cind ma gindesc 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

mariussimiuc spune:
Amira calculatorista ![]()
Miki,ai grija de tine mey...Ioiii,cre ca te-ai speriat tare...E un bu hu hu acolo la tine la serviciu? ![]()
Cuscra,spor la treburi! Si sanatate la noruca mea scumpa si draga!
Si ai mei is mucosi! Again!
Bine ca e doar atat!
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
maria2mami spune:
....si eu sunt pe aici....
tot la serv
Danelutza
![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006