Casnicute sexy (191)
Raspunsuri - Pagina 12
georgi75 spune:
Buna seara fetelor.
Am trecut cu bine si de hopul asta.In seara asta am reusit sa intru si eu in terapie sa o vad.La terminarea operatiei nu am avut curaj 
Mama a avut vreo 4 operatii pana acum si la ultima si-a pus plasa la burta.Nu stiu cum sa explic dar cred ca va dati seama.Plasa i s-a rupt acum si a trebuit sa se opereze sa evitam ocluzia intestinala. Acum se simtea bine, am si vorbit putin cu ea.A fost un cosmar asteptarea.Au bagat-o in sala la ora 9 si a iesit la ora 14.30 
Va
si va multumesc ca v-ati gandit si rugat pt mine 
Maine trebuie sa merg la scoala.Nu avem vacanta. Mai merg la ea la 12.30. Vin cu vesti apoi.
Pupici
mariussimiuc spune:
Helau! 
Monule,aici is,n-am disparut. ![]()
Cum mey sa uiti tu aparatul acasa?Ai ditai fotograful langa tine si sa nu ai tu niste poze beton? 
Chiar voiam sa te intreb...ce program de prelucrat poze foloseste Bronzatul? ![]()
Georgi,sanatate multa mamei tale! 
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
monica-elizabet spune:
cuscra, ma bucur ca este bine mama ta si a fost ok operatia...sanatate multa si recuperare rapida 
Miho...nu vrei sa vb tu cu el?
uite intr-o zi ii zic sa te abordeze pe mess ca eu nu ma pricep la astea ![]()
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica-elizabet Miho...nu vrei sa vb tu cu el? |
Fii atenta ca am martori...tu i-ai dat voie sa ma abordeze.
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mhldvrc spune:
Buna dimineata, 

si-un ceai de lamaie si scortisoara pentru cine vrea.
Astazi tre' sa stau la cratita
, fac o ciorbita si ceva pentru felul doi, deocamdata bantui prin retete, poate gasesc ceva usor de facut, dar sa fie si bun. Mai am de
,
si
, lectii la mate pentru Mihai si daca ne miscam repede si am noroc sa-i monteze Tatianei lentilele la ochelari(fara ei, este ca si oarba
) repede, poate mergem la cinema.
Ieri dupa ce-am venit de la patinaj, am lasat ochelarii la optica(lentilele erau comandate deja) si ne-a promis ca-i face astazi, sper ca se tine de cuvant si de data asta. E o draguta, doamna de la optica, de fiecare data ne-a ajutat.
Doina
, da ar fi grozav, mi-ar place si mie sa ne vedem toate.
Georgi,
refacere grabnica mamici tale si multa sanatate. Cum, profii n-au vacanta, numai elevii
, lamureste-ma.
Miha, mi-ai facut 

cu blogul tau, dac-ar fi sa le fac pe toate m-as dubla 
Alina, nu mai vi la povesti cu noi
,
copilasilor.
si

de
si
monica-elizabet spune:
buna sexoaselor
pe toate sa aveti o zi buna
Mihaela veniti la mall la cinema? ![]()
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
mhldvrc spune:
Da, dar nu astazi, inca nu-s gata ochelarii Tatianei, si fara ei nu se descurca
. E moarta de ciuda, mai avea de citit, acum singura solutie este sa-si faca ordine in camera, asta ca sa nu stea chiar degeaba.
si

de
si
maria2mami spune:

Georgi sanatate muuulta mamei tale
Sunt la serv, va pup am net si aici
sunt bagata pana peste cap in tot felul de forum-uri.....fac o lista cu ce-mi trebuie ca nasa de boteez, ca am aflat ca prietena mea cea mai buna este insarcinata si de Craciun sunt nasa de botez
poate ma ajutati si voi....ca vreau sa iasa totul perfect si sa nu-mi lipseasca nimic
va pup si am DC-ul deschis toata ziua
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006
mariussimiuc spune:
Helau! 
Eheheee...sa traiasca nasa mare! 
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mikiriki spune:

Georgi, multa sanatate mamei tale.
Moni, Mihaela sa va fie de bine intalnirea. astept pozicile ![]()
Moni, la multi ani bronzatului. Multa sanatate si bucurii
Miha, am vazut pozicile. ce scumpica e Amira smecheroasa
pe Robert si Amira
Doina, bucatareasa sefa
ce fac copiii? dar nora? ![]()
Danutza,
multumesc. o s mai scriu cand imi vine inspiratiunea
. care catzel iti place mai mult ?
cum e domnisoara Isabella?
Mirela, ce afacere? cred ca am citit pe diagonala ![]()
Fetelor mi-e dor de voi. Dar am de lucru cat China
, iar in zilele libere nu mai stiu incotro s-o iau. Poate am timp de forumeala ( sau conferentiara
) in We...asta daca va e dor di mini ![]()
Va pup pe toate. Eu ma pregatesc de munca....of of mai mai ....![]()
Miki