Casnicute sexy (191)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgi75

Fetele va rog muuult maine dimineatza sa va rugatzi pentru mamicul meu ca intra in operatie.
Offfffff
Va

Georgiana-mami de Stefania

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Sanatate multa mamei tale, ii tinem pumnii stransi,stransi.

si
de si

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

'neata, servesc capucino cu voi, alaturi bineinteles de o felie de tort de pere caramelizate

Georgico Doamne ajuta si sanatate multa mamei tale. Sa ne spui cum a trecut peste operatie

Ionela dar o maciuca (cum spun eu) nu poti pune in practica, ca sa-si bage sotul mintile in cap ?

Monica, Mihaela intilneala placuta, sa faceti si poze ca sa vedem si noi ca-i adevarat

Cuscra trebuie sa fiu beton, ca daca a nins si cad, macar sa nu ma rup

Mirela merge afacerea, ca ai cam disparut din cadru

Miki ce catelusi frumosi, m-am delectat citind, stii tu unde

Dispar la calcat rufe

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput

Salutare, ce faceti?
Danelutza, nu iesi cu batu mai, net-ul e de vina, a cazut rds-ul si modemul de la vodafon e bun de aruncat, nu vrea el sa stea conectat nici batut.

si
de si

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Danelutza

Monica, Mihaela intilneala placuta, sa faceti si poze ca sa vedem si noi ca-i adevarat

A fost super, am patinat(eu putin, ma bateau patinele), din pacate nu am poze, a facut Doris cateva, poate ajung la Monica si apoi pe forum.

si
de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

seara buna fetelor

da...a fost tare fain la patinat, Mihaela e o sexoasa super de gashca si are doi copilashi superbi si se vede treaba ca mamica lor e cea mai buna prietenuta a lor...o adora si o mananca din priviri...
abia astept sa ne mai intalnim din nou...
azi am fost sa fac un control gineco fiinca stiti ca am patit sperietura aia ca nu-mi mai venea cm-ul...insa doctorita a zis ca-i totul ok si ca se mai intampla...mi-a dat niste chestii naturiste daca se mai intampla... sa intarzie sa le iau pe per cm-ului...
si am facut si papa nicolau care este gata peste ceva timp...sper sa iasa bine...
in rest...cumparaturi si plimbari prin orash cu bronzatul...profitam ca avem unde lasa piticii si mai iesim si noi
cuscra...cum se simte mama ta?
Miho nu mai zici nimik, pe unde esti?
Daneluta, poze a facut dory(din rahova) eu ca de obicei m-am dus ca tuta fara aparat
pe toate...sa aveti o seara placuta

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Heloo!ce faceti sexoaselor? Mi se pare mie, sau pe z ce trece ne imputinam?unde sunt fetele?
Georgi, ce face mama ta? ds-ne vesti cum poti!!!
Monica v-ati distrat la patinua?
Mihaela ce mi-as dori si eu sa ne vedem toate live!!!!
Danelutza tu ce faci? unde esti?
Miha!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Georgi, nu ne spui nimic, ce face mama , asteptam o veste buna.
Monica, multumesc , si copilasii tai sunt superbi, iar tu , n-am cuvinte.
Cat despre prietenia ce ne leaga, ce sa zic, am muncit foarte mult, mai ales cu Tatiana. Acum este Mihai in faza adolescentina, zic eu ca m-am descurcat pana acum si avem o relatie frumoasa, bazata pe incredere. Intre noi, nu exista secrete.

si
de si

Mergi la inceput
Mergi la inceput