Casnicute sexy (191)
Raspunsuri - Pagina 14
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mhldvrc V-am pus aici poze cu ce-am facut astazi, a fost grozav. |
Slabanoaga aia e Monica?
Felicitari pentru intalnire si distractie!

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mhldvrc spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Slabanoaga aia e Monica? Felicitari pentru intalnire si distractie! ![]() Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
Da mai, doar no sa fie
ca mine. Norocul meu ca n-am cazut, ajungeam la parter prin plafon
si

de
si
doinabita spune:
Buna fetelor!
Georgi, multa sanatate mamei tale!!!

Miky, tu esti bine? nu? asta e cel mai important!!!

Danelutza, nora...e pe duca la mama ei...zilele astea...ca s-a rupt totul...s-ar putea chiar maine...Catalin mai are 2 luni de stat in Bucuresti, iar dupa aia ramane sa lucreze acolo, caci acolo are serviciul asigurat, aici in oras la noi se da afara, nu angajeaza nimeni.
La noi a fost azi o zi frumoasa si am facut treaba prin curte.
Voi ce ati facut?
Monica, Mihaela, ati mai fost la patinuar? am vazut pozele!!!

Danelutza, nu ai nici o veste?

Doina Bita
maria2mami spune:
somn usor 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006
monica-elizabet spune:
Aici puteti vedea si pozele mele de azi...din pacate au iesit aiurea ca eu nu ma price la pozat ca bronzatul ![]()

monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
CRISMIR spune:
la toata gasca!
Scuze de absenta...am ceva treburi
...DANELUTZA
,merge incet incet...am saptamana asta ecva de facut...un tort super...sa vad cum o sa-mi iasa,am emotii
...am sa va arat eu cand am poze.
Am vazut si eu poze cu MONICUTZA si MIHAELA,super frumuselelor
..mai,dar Moni,tu chiar esti aschie
...pai de aia poti tu bucatarii toata ziua si papa,ca nu te ingrasi...zi si la mine secretul![]()
MIKI
,nu aveai de unde sa sti...ca doar cateva fete(2 adica
) stiu...e ceva micut...daca iese bine,iti arat si tie![]()
la toata gasca,maine iar am treaba...deci sper pe duminica sa mai intru!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
Danelutza spune:
^neata 

Am vazut pozele Mihaelei, pe Mihai care e un baiat de baiat, pe Monica, care e supletea intruchipata 
Pozele de la Monica am sa le vad mai tirziu, ca mi-am pus antivirus la calculator si merge ca melcul, pentru ca face curatenie si are cam mult de maturat ![]()
Mirela spor in afacere. Lasa ca incet, incet, o sa ai clienti. Sa ne arati si noua tortuletul 
Doina sa stii ca si eu m-am rugat sa scapati de ea
. Doamne ajuta, iar Catalin o sa-si gaseasca o fata pe masura
, nu una care doar profita de bunatatea oamenilor.
Va las, ca sint zombi. E a doua noapte cind nu dorm, adica dorm cu Isabella si eu pe marginea patului. Ma doare spatele de mor
. Dimineata am fost la pediatru, ca iar a facut febra asta noapte. Ieri cind a vazut ca am sunat la doctor, in timp ce eu vorbeam a inceput sa tipe, ca ea nu vrea la doctor, nu vrea sa-i faca buba. Ridea asistenta doctorului, ca eu ii explicam, ca merge mama la doctor nu ea. si ea de colo: dar ce tu ai febra si tusesti ?
Iar dimineata a facut iar circ la doctor, a inceput sa plinga. Ii tot explicam ca se uita in gitul lui mami si ea mi-a spus: eu stau cu Tito afara, iar tu mergi la doctor ![]()
Asta noapte pe la ora 2 ii masuram febra, tat'su se trezeste cica sa bea o cafea ca-i dimineata. Isabella de colo: vreau si eu lapte si briosa, asa ca au luat micul dejun impreuna, nu inainte de a-i atrage atentia lui tat'su ca de ce nu i-a adus si lui mami cafea ![]()
Acum dispar, va doresc o zi minunata 

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

mikiriki spune:
Buna dimineata,
Mirela, m-am prins. mult succes. abia astept sa vad si operele tale 
Mihaela, Monica, am vazut pozele. wow ...si atat

Danutza, multa sanatate Isabellei 
Miha, in curand iti vei mai cumpara un pc

Doina, bine ca a scapat Catalin de ea. acum ai liniste ![]()

Mi-a trecut socul
. Multumesc pt urari 
Azi am multa treaba. Trebuie sa merg pana la primarie, la veterinar cu misterul, la o cafea si barfa cu o prietena si ...daca am chef
aspirat si spalat podele ![]()
pe toate
Miki
mariussimiuc spune:
Helau! 
Am shutit
o cafea si am tiulit-o
la treburi.
Mai vin. 
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...