Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(124)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

La multi ani si de la noi

Ce obrajori bucalati are Andrei

38+cu CLARA MARIA
MARTI 27 IAN. CEZARIANA

Multumim .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

da bebe face o luna la 4 saptamani sau pe 29 cand s-a nascut?

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Cristi, eu inca il serbez ca atunci cand era in burtica si numaram saptamanile.
Nici nu conteaza, de altfel. La multi ani si luni si pe 29!

Andreea si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

FELICITARI SPIC DE GRAU! Sa fie sanatoasa si sa aiba o viata plina de bucurii si noroc!

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

ariya mi-au adus-o la san cam la 1,30-2,00 de cand iesisem din operatie si de atunci tot din 3 in 3 ore. A, nu mai stiu daca ti-am zis ca am fost tot timpul dupa trezire perfect constienta si stapana pe mine, dupa 30 minute de cand am ajuns in salon vorbeam la tel. coerent in engleza.

alina offf saraca de tine, acum am vazut ce probleme ai. sa treaca repede.

irina maine facem 4 sapatamani de cand am iesit din burtica. O luna calendaristica e pe 29

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Felicitari Spic! Sa fie sanatoasa si norocoasa micuta Theodora!

Am intrat sa vd ce face si Lisa dar se pare ca nu a mai aparut. Stie cineva ceva de ea?

Mergi la inceput

La multe luni lui Andrei, Ciufik! Doamne, ce repede terece timpul! Parca ieri ne-am vazut la spital ...

ira pentru ochisor, cum a zis si alinuk o cureti cu comprese sterile cu ser fiziologic, din afara inauntru si nu cumva sa folosesti aceeasi compresa pentru ambii ochisori. Eu i-am pus Ioanei Genticol cand a facut conjuctivita, dar intreaba doctorul inainte de a ii da. Serul il poti folosi linistita, nu are ce rau sa ii faca.

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

felicitari Spic!!! sa va traiasca!

eu tot mandra posesoare de !
m-am trezit tarziu,asa ca imi cer scuze,am fost aseara la un chef unde toata lumea face pronosticuri pe seama mea.
suntem bine,multumim! alina eu tot cred ca gurita ta de aur va avea dreptate si de data asta.
pe toate. ma duc sa vad poze frumoase de licurici

39S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

ciufik,ce poze frumoase

39S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

ariya, si eu am avut anestezie totala, si a fost f bine, m-am trezit dupa vreo 2h si nu am avut nici un fel de dureri sau greturi etc. doar m-a deranajat putin in gat, cam ca un inceput de raceala, de la intubatie probabil.
mai, bebe meu are azi 3 sapt si papa in general cam 10 min, f rar mai mult de 15 min. am incercat sa il fac sa pape mai mult, dar vomita dupa. doarme cam 2 ore intre mese, uneori chiar 3-4 ore. deocamdata nu imi fac griji, ma gandesc ca asa are el stomacelul mai mic si daca lui ii e bine...imi e si mie. in greutate, a luat in 3 sapt 900g. am inteles ca e ok.

am o minune de bebel!

Mergi la inceput