Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(124)
Raspunsuri - Pagina 8
alinuk spune:
IoanaN sa-ti traiasca baiatul!
La multzi ani Mati!!
te imbratisez din suflet mamica fericita!
Alinuk,
Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
Eseea spune:
fetelor, pt alaptat si spirulina e ff buna, luata cf prospectului. Eu am mai luat data trecuta nutrinatal si ceaiuri : anason, fenicul, chimion, 2-3 l pe zi.
Mami de fetita
si de baietel
31+
CRISMIR spune:
Felicitari noilor mamicute si bafta gravidutelor care stau sa nasca!
Fetelor,scuze ca dau buzna aici la voi,vreau doar sa va intreb daca stie cine ceva de LISA79?...am vazut ca nu a mai intrat de ceva vreme,oare a nascut?!
Va multumesc!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
IRA_LIZA spune:
...in schimb, am 2 probleme carora nu le gasesc rezolvare deocamdata.
Unu: ochisorul stang ii secreta ceva ca un puroi, se trezeste mititica cu oclhisorul aproape lipit, ma doare inima cand o vad. Pediatra a zis sa o dau cu Kanamicina, o tot dau insa nu ii trece. Cu ce altceva as putea sa o sterg la ochisor sa ii treaca mai repede?
Doi: laba piciorusului drept a ramas inca destul de intoarsa inauntru fatza de cealalat care s-a indreptat frumos, ar trebui sa ma ingrijorez?
Ira, mamica Elizei
alinuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui IRA_LIZA ...in schimb, am 2 probleme carora nu le gasesc rezolvare deocamdata. Unu: ochisorul stang ii secreta ceva ca un puroi, se trezeste mititica cu oclhisorul aproape lipit, ma doare inima cand o vad. Pediatra a zis sa o dau cu Kanamicina, o tot dau insa nu ii trece. Cu ce altceva as putea sa o sterg la ochisor sa ii treaca mai repede? |
este probabil un canal lacrimal infundat.
Cureti mereu cu fasa sterila si ser fiziologic - din interiorul ochishorului catre coada lui. Nu folosesti aceeasi fasha pt ambii ochi.Oschimbi!
La un mom dat o sa se rez de la sine
..sau poti incerca Tobrex (intreaba titusi pedi)
| Doi: laba piciorusului drept a ramas inca destul de intoarsa inauntru fatza de cealalat care s-a indreptat frumos, ar trebui sa ma ingrijorez? Ira, mamica Elizei |
posibil talus valgus are la piciorush
Se corecteaza cu un masaj adecvat (felulin care se face il recomanda medicul pediatru ortoped)
Eu zic la fel... sa intrebi un pedi ortoped...adica sa vada bb si sa-ti spuna parerea lui!
Alinuk,
Teo si minunea mica nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
Nimic nu-i intamplator!
Ciufik spune:
helau!
Lisa??? Ce zici? Capitolul asta nasti? Eu bag o ametita la incalzire pentru tine
.
Noi am facut 4 saptamani ieri, am avut party (poze pe mail-ul comun). Nu stiu cand a trecut 1 luna.
Maine avem 3 sarbatoriti: NADIA de Naty, SABINA de Alina si STEFAN de Cristi!
, sa cresteti mari, sanatosi si sa treaca colicii!
Spic - FELICITARI! Sa-ti traiasca minunea si sa te bucuri de ea (de fapt de ei)
.
pentru toate fetele care trebuie sa nasca
!
Andreea si Andrei
CADIA spune:
Salutare fetele!!!
Vin si eu cu rugamintea (pentru cine se pricepe
)de a modifica pe listutza de inceput ca DPN este 27.01.2009, cand sunt programata la cezariana.O sa-mi vad grasulina

Multzam frumos.
38+cu
CLARA MARIA
MARTI 27 IAN. CEZARIANA
miereamara spune:
Hello,
Vin si eu dupa o a doua noapte de program super, bebe se trezeste din trei in trei ore, mancat, schimbat si culcat la loc. M-am trezit super odihnita.
Eu nu prea ma stresez cu cat mananca, cantarit, ...cantitati, asta e treaba pediatrului sa vada dc ia bine in greutate si e in grafice inseamana ca e ok.
Am iesit si afara, la cumparaturi...azi vrem sa mergem iar in parc, e prea mult sc il tin o ora? bebe are 10 zile?
Nu prea stiu cum sa-l imbrac avand in vedere ca sunt 20 de grade afara, ma gandeam cu un body, salopeta, pantalon, plovaras si caciulita, e ok?
In casa in tin in body si salopeta, fara caciulita, ca si-o tragea mereu pe ok si se speria. Noaptea il bag intr-un sac de dormit subtire fara maneci. Avem cam 22-23 de grade in casa.
Voiam sa va mai intreb de formula, ii mai dau din cand in cand, dar i-o prepar cu apa la temperatura camerei, nu mai incalzesc, ar trebui?
In rest, am facut si noi prima baita, dar doar cu buretele, ca inca nu i-a cazut buricul, nu i-a placut
.
Aryia, eu am avut anestezie totala, si operatiile au durat in jur de 5 ore (m-a mai deschis o data dupa ce imi inchisesera cezariana). M-am trezit f bine, nu am avut dureri de cap, doar un pic de greata dar mi-au facut o injectie si mi-a trecut. Pe bebe l-am vazut la cateva ore.
Spic, felicitari, laptic mult si recuperare usoara!
Raportez -15 kg
!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
CADIA spune:
| citat din mesajul lui Ciufik helau! Lisa??? Ce zici? Capitolul asta nasti? Eu bag o ametita la incalzire pentru tine .Noi am facut 4 saptamani ieri, am avut party (poze pe mail-ul comun). Nu stiu cand a trecut 1 luna. Maine avem 3 sarbatoriti: NADIA de Naty, SABINA de Alina si STEFAN de Cristi! , sa cresteti mari, sanatosi si sa treaca colicii!Spic - FELICITARI! Sa-ti traiasca minunea si sa te bucuri de ea (de fapt de ei) . pentru toate fetele care trebuie sa nasca !Andreea si Andrei |
La multi ani si de la noi
Ce obrajori bucalati are Andrei

38+cu
CLARA MARIAMARTI 27 IAN. CEZARIANA
Ciufik spune:
Miere - nu prea stiu sa-ti raspund la intrebari, doar ma bag in seama
. Si eu am pb cu ce sa-l imbrac, ca mie frica sa nu-i fie prea cald sau prea frig.
Aici sunt 8-10 grade si vineri pediatra ne-a zis ca la temperatura asta putem sa stam cu bebe afara 30 min (e drept ca suntem mai maricei), dar 1h cred ca e ok la 20 grade. Azi am iesit si noi cam 40 min si a dormit dus, am ajuns acasa, a tb sa-l dezbrac si s-a trezit
s nici ca a mai adormit pana la 6 (de la 2).
In legatura cu baita, noi i-am facut baie normal din prima zi. In maternitate veneau asist si ii spaplau in chiveta in salon in fiecare seara, inca din prima zi de nastere si ne-au zis sa spalam bebe-ul, chiar dc nu are buricul cazut. Nu am avut nicio pb cu buricul, a cazut dupa 5 zile.
Am vazut pozele de pe mail, superb bebe si tu arati f bine.
Andreea si Andrei